Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj na ruchliwej ulicy w Gdańsku inspektorka TPOPZ złapała błąkającą się sukę, mieszańca owczarka prawdopodobnie z akitą lub/i huskym (lub z niewiadomo czym - w każdym razie cech husky duuużo) . Przemieszczała się między dworcem pkp Gdańsk Główny a starym miastem w poszukiwaniu właściciela. Podobno błąkała się w tej okolicy już długo. Wiadomość o tym psie dostaliśmy przy okazji poszukiwań Vizy.
Suka jest młoda, bardzo ufna, zna podstawowe komendy.
Obecnie przebywa w domu tymczasowym - 505 917 953
Suka posiada chip.

Posted

Suka jest u mnie.
Potrafi siad i dawac lape jezeli jej sie chce.
Ma straszny charakterek akity. Potrafi niezle zdominowac psa/suke.
Musiala być bita. Na podniesioną rękę rzuca się z zębami. Tak samo gdy chce żeby wyszla gdy jest "zbędna" podczas pociągniecia za obroże klapie bez ostrzezenia.
Ogolnie to fajna, przytulaśna. Ciągnie jak pociąg :loveu:

Posted

Dziewczyny - właśnie się dowiedziałam, że dziś w Radiu Gdańsk była informacja, że ktoś poszukuje mieszańca o wilkowatym wyglądzie. Niestety, ponieważ Monika nie wiedziała o naszej znajdce nie zapamiętała, czy poszukiwana jest suka czy pies. Czy mamy kogoś znajomego w radyjku?

Posted

Fiks napisał(a):
Przepraszam za off topic.

Widzę że Kana na DT bierze nieposkromione psiurki.
Może by chciała Maliniaka z Dąbrówki ułożyć :diabloti:

Z tego co wiem Kana może brać tylko "normalne" psy do siebie. Ma na tymczasie lękliwą Vegę, która kopiuje wszystkie psie zachowania, jakie tylko podpatrzy. Strach pomyśleć czego by ją Maliniak nauczył :evil_lol:

Zaproponowałam Billy'ego, bo to i rasa podobna i młody jest fajnym, kontaktowym psiakiem, nie to co Maliniak :p

Posted

Bardzo bym chciala ale musze sie wstrzymać z DT poki Vega bedzie miala operacje.
Która nastapi we wtorek.
Musi mieć spokoj i cisze wiec niestety zadnego kompana jej nie moge dac :evil_lol:

Roksana już w swoim domku :loveu: