Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jamnicze napisał(a):
Czy Aqa miała młode? I czy Twoje psiurki są ze sobą spokrewnione?

Nie, Aquamarinka nie miała nigdy szczeniąt. A jakiś czas temu ją wysterylizowałam.
Co do pytania nr 2, to tak. Aquamarina ma tych samych rodziców co matki Dudka i Myszki (a ich matki są miotowymi siostrami). Dudek i Myszka mają ponadto tego samego ojca. Więc pokrewieństwo jest bliskie.
Maks i Spark napisał(a):
Hello :)
Co słychać ?

Hej! A trochę w rozjazdach byłam ostatnio, ale nawet nie ma się czym pochwalić :wink: .
Chantell napisał(a):
oo kombinujecie jednak z Ag? zazdroszczę clubu pod nosem!

Może niebawem zaczniemy, ale co nam z tego wyjdzie to się okaże :razz: .
Iza. napisał(a):
http://i35.tinypic.com/295e16x.jpg
jaka zgodnosc w biegu :lol:
http://i36.tinypic.com/1znuakm.jpg
śliczna :loveu:

Dziękujemy za odwiedziny!

Posted

Trzymam kciuki, żeby Wam z agility wyszło :lol: To wciąga :razz: Patrz ja mam zupełnie nieagilitowego psa :evil_lol: a to już 3 lata prawie w tym siedzę, i prawie 2 lata startujemy...

Posted

Bzikowa napisał(a):
Trzymam kciuki, żeby Wam z agility wyszło :lol: To wciąga :razz: Patrz ja mam zupełnie nieagilitowego psa :evil_lol: a to już 3 lata prawie w tym siedzę, i prawie 2 lata startujemy...

Cóż, za ewentualne sukcesy, bądź porażki będzie odpowiedzialny TZ, bo to on się do tego zapalił. Ja nadaję się najwyżej na kibica :roll: . No ale zobaczymy, zobaczymy :evil_lol: .

Posted

Jak one grzecznie siedzą :)
[URL]http://i36.tinypic.com/j5golf.jpg[/URL]

też myślałam o agility, ale często w weekendy pracuję, a u nas płaci się za kurs, więc trochę bez sensu płacić i nie korzystać, myślałam, że się uda jakoś umówić bardziej indywidualnie, ale chyba nie - szkoda :shake:

Posted

Witam się po raz pierwszy, ale na pewno nie ostatni:lol:
Pierwszy raz widzę pieski tej rasy, super wyglądają. Czytałam, że będziesz w Kielcach, ja również będę. W który dzień będziecie i na jakim ringu?:cool3:
Pozdrawiam i zapraszam do siebie:p

Posted

[quote name='zaba14']ale fajne psiaki! :) kiedys przypominały mi mojego kundelka tylko widac ze sa duzo drobniejsze
Hej! Podglądałam kiedyś Waszą galerię :) .
[quote name='Chantell']ile one ważą?
Dudek waży 5 kg, Aquamarina też coś koło 5-ciu, a Myszka, najdrobniejsza, 4 kg z hakiem ;) .
[quote name='jamnicze']też myślałam o agility, ale często w weekendy pracuję, a u nas płaci się za kurs, więc trochę bez sensu płacić i nie korzystać, myślałam, że się uda jakoś umówić bardziej indywidualnie, ale chyba nie - szkoda :shake:
U nas też się płaci... Mam nadzieję, że pierwszy raz jest gratis, bo może się okazać, że to jednak nie dla nas. A opłata wpisowa jest bardzo wysoka...
[quote name='Błyskotka']Cześć Bogusiu :). Dudek nie jest ofiarą losu on fajny jest ;).
I jaki grzeczny w samochodzie :lol:.
Witamy :multi: !
[quote name='Izabela124.']Witam się po raz pierwszy, ale na pewno nie ostatni:lol:
Pierwszy raz widzę pieski tej rasy, super wyglądają. Czytałam, że będziesz w Kielcach, ja również będę. W który dzień będziecie i na jakim ringu?:cool3:
Pozdrawiam i zapraszam do siebie:p
Witamy po raz pierwszy! W Kielcach będę w sobotę, ale na którym ringu to nie mam pojęcia :hmmmm: ... V grupa jakby co :) .
[quote name='Foxowa']http://i36.tinypic.com/j5golf.jpg
Super zdjęcie :loveu:
Dziękujemy!
[quote name='Maks i Spark']Witanko wieczorowe :lol:

A.
Hej :multi: !

Posted

Sliczne pieski-w jakich okolicach Pani mieszka-moze jakis wspolny spacerek? Bo bardzo podoba mi sie ta rasa :)
jak na agillity to zapraszam do "naszego" agillity "de Luks!" super atmosfera i zabawa.
pzdr
Zosia i suczki :)

Posted

[quote name='Incunabula']

Witamy po raz pierwszy! W Kielcach będę w sobotę, ale na którym ringu to nie mam pojęcia :hmmmm: ... V grupa jakby co :) .
[/QUOTE]Jeszcze nie wiem w który dzień będę, ale jak w sobotę to podejdę fotki porobić ;)

Posted

[quote name='Korenia']A gdzie chcecie agility trenować :cool3:?[/QUOTE]
Myślałam o Extreme Dog :) .
[quote name='wiska']Sliczne pieski-w jakich okolicach Pani mieszka-moze jakis wspolny spacerek? Bo bardzo podoba mi sie ta rasa :)
jak na agillity to zapraszam do "naszego" agillity "de Luks!" super atmosfera i zabawa.[/QUOTE]
Co do spacerku to jestem za! Mieszkam w okolicach CH Magnolia. O de Luks słyszałam, ale to jest na Partynicach, tak? W ogóle nie mam tam dojazdu od siebie :shake: .
[quote name='Izabela124.']Jeszcze nie wiem w który dzień będę, ale jak w sobotę to podejdę fotki porobić ;)[/QUOTE]
Jeśli będziesz w sobotę to wpadaj na ring 3 (podali już plan sędziowania) :) .

Posted

Witamy się. ;)

Przeglądnęłam całą Waszą galerię i nie spodziewałam się, że psiaki są tak drobne, że ważą 4-5 kg. :crazyeye: Będzie można Was spotkac na jakichś wystawach w 2010? :razz: