Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Korenia']http://i36.tinypic.com/2upsax1.jpg
Piękna różowa 'laleczka' na łapce :evil_lol:
Sto lat Myszko :loveu::multi:
Długo jej nie miała, skubana każdy opatrunek sobie zdejmie :mad: . Teraz owijam jej zwykłymi plastrami bo tylko to się jakoś w miarę trzyma.
[quote name='Czarnulka']Ostatnio moją Lunę też zaatakowal amstaf i właściciel psa nawet przepraszam nie powiedział ;[ tacy ludzie są .......... nie mam słow ; p
No niestety, właściciele amstaffów to często bezmózgie karczycha :shake: .
[quote name='Estowa']Współczujemy, 100 lat i zdrówka ;*
Witamy szię po raz pierwszy i bedziemy odwiedzać ^^
Dziękujemy i zapraszamy :wink: !
[quote name='Błyskotka']100 Lat i szybkiego powrotu do zdrowia :).
Dziękujemy :) .
[quote name='Paatrycja']Nie ma jak to nieudana impreza urodzinowa.
Cóż, życzę wielu, wielu lat i następne urodziny bez takich "przygód"! ;)
Dzięki :) . Myszka skończyła dopiero 4 lata, więc jeszcze dużo przed nią :wink: .
[quote name='Pestka']Witam, ja tu poraz pierwszy jestem, ale takie cudne psiaki, że będę często wpadać :loveu:
I zdrówka życzę również!
Dziękujemy i zapraszamy :multi: .
[quote name='wiska']teraz przeczytalam dopiero :)
nie lubie amstafow :/ zdrowka i 100lat! :D
Mimo dobrych chęci też jakoś nie potrafię ich polubić. Moje psy tym bardziej :diabloti: .
[quote name='Chantell']oojj biedna Mysia...:( no ale dobrze, że Amstaff jej nie dorwał :/
sto lat! wymiziaj ją ode mnie :)
Dziękujemy! Takie szczęście w nieszczęsciu, nawet gdyby amstaff chciał ją dorwać to by nie miał szans jej dogonić. Ale po chwili zainteresował się Aquamariną, a Aquamarina to twarda babka, nie da się jakiemuś amstaffowi pomiatać :razz: .
[quote name='bianka19']Biedna sunia :placz:
Życzymy zdrówka , napewno wszystko będzie dobrze ;)

ii..

[FONT=Comic Sans MS]Spóźnione życzenia..

Wszystkiego najlepszego Myszko.! :new-bday:
[/FONT]

Dziękujemy Wam :multi: ! Na szczęście powoli się goi :) .

Posted

[quote name='bianka19']Super , że się goi ! :multi::multi:
Ja też się cieszę. Za dwa dni konsultacja u weta :cool1: . Podengo to absolutnie "bezawaryjna" rasa, dlatego jestem zupełnie nie przyzwyczajona do łażenia po weterynarzach :roll: .
[quote name='Foxowa']http://i38.tinypic.com/538xvl.jpg
Śliczna. :loveu:

Dobrze że nic strasznego się nie stało.
Dzięki, ale nie śliczna a ślicznY :diabloti: . Na zdjęciu jest Dudek :wink: .

Posted

Wieczorna historia nie ciekawa :shake: ale dobrze, że tylko tak się skończyło. Na Saidę rzuciła się bokserka, a moja menda zaraz do niej z zębami, na szczęście była na smyczy i zrobiłam jej "samolocik" :roll:, bo przecież z boksem nie miałaby szans, no i właściciel zaraz przyleciał aby ją złapać.

Krok defiladowy :evil_lol:
http://i35.tinypic.com/15qrjep.jpg

Posted

Właśnie wróciłam z Kielc. Plan wykonany w 100% :multi: .
Myszka - CAC, CACIB + BOB :multi: .
Konkurencja była szałowa, sztuk zero :diabloti: ale i tak się cieszę, bo opis dostałyśmy baaaardzo ładny.

Posted

[quote name='Incunabula']Właśnie wróciłam z Kielc. Plan wykonany w 100% :multi: .
Konkurencja była szałowa, sztuk zero :diabloti: ale i tak się cieszę, bo opis dostałyśmy baaaardzo ładny.

Brawo Mysza :multi:

Przy okazji nieśmiało poprosze o pomoc :-(:oops:

Proszę o głosy na Ulvhedinn w ankiecie na dogomani! Magda (Ulv) ma szansę dostać pomoc z Krakvetu, na razie przegrywa kilkoma głosami :-(

http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kanydata-na-listopad-173295/

Stytuacja Ulvhedinn:
Dług u weta - 4 tysiące, a koty dalej w klinice, na intensywnej teraipii(dług wzrósł o prawie 2 tysiące, bo koty były w tragicznym stanie, więc chyba wynosi ponad 6 tysięcy...). W domu 'stado' kociaków, do tego 4 dorosłe (o ile się nie myle - tylko 4). 4 psy - wszystkie chore - łysy Grafi, pogryziony Chester(prawie bez pupy), Kra na wózku, i Piki po drutowaniu kręgosłupa, ok.20 myszy, które ktoś jej podrzucił na wycieraczke i do tego wszystkiego gołąb.
Ona jest sama, zarabia bardzo malutko, a żwirek to chyba idzie w tonach Do tego nie ma komputera, bo się popsuł...

Magda ratuje te chore, brzydkie, stare, kalekie... te, którym nikt nie chce pomóc...

Posted

[quote name='Incunabula']Właśnie wróciłam z Kielc. Plan wykonany w 100% :multi: .
Gratulujemy :multi::multi::multi:, a tytuły są uznaniowe i sędzia wcale nie musi ich przyznawać, tak więc to jest sukces !!! :multi:

Posted

GRATULACJE :multi::multi::multi::multi::multi:

A.