Daisunia Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Koszalin, 24.07.2005 Obiekty Sportowe "GWARDIA", Koszalin, ul.Fałata 34 (dojazd od ul.Sportowej) termin przyjmowania zgloszen : 05.07.2005 Wystawcy krajowi - za pierwszego psa (z katalogiem) 60 zł - za każdego następnego (bez katalogu) 50 zł - za psa w klasie szczeniąt (z katalogiem) 30 zł - za psa w klasie weteranów (bez katalogu) - bezpłatnie - pod warunkiem wystawienia - interchampiony (bez katalogu) - bezpłatnie - pod warunkiem wystawienia - rasy polskie - bez PON-ów (bez katalogu) - bezpłatnie - pod warunkiem wystawienia - członkowie O/Koszalin - 50 zł Opłaty wnoszone w dniu wystawy wynoszą 100 zł za każdego psa. obsada sędziowska ( może ulec zmianie) Grupa 1 Group Jerzy Prywiński (PL) Leszek Salamon (PL) Owczarek niemiecki / German Shepherd Dog Grupa 2 Group Joanna Szczepańska-Korpetta (PL) Piotr Król (PL) Barbara Szczepkowska (PL) Wojciech Myszkowski (PL) Grupa 3 Group Małgorzata Jurek (PL) Hans Bierwolf (A) Jaroslav Matyas (SK) (chyba obsada jest nie pelna ) Wybiera sie ktoś ? chyba ja i daisy tam zawitamy Pozdr. Quote
Savannah Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 ja bede- pani Boryczko sedziująca sh bardzo mi odpowiada! Pzdr Villarica Siberians Quote
Daisunia Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 to pani Boryczko sędziuje gr. 5? o .. nie wiem może my będziemy ale to czy sie pojawimy stoi pod znakiem zapytania... Pozdr. Quote
PARSONRK Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Ja będe z parsonem lub parsonami w liczbie od 1 do 4 :D . Zobaczymy jak nam finanse wyjdą :-? Quote
carotina Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 możliwe, że też bede 8) a to cała obsada 8) Grupa I - Jerzy Prywiński, Leszek Salomon Grupa II - Joanna Szczepańska-Korpetta,Piotr Król,Barbara Szczepkowska,Wojciech Myszkowski Grupa III - Małgorzata Jurek,Hans Bierwolf (AUT),JarosLaw Matyus (SLO) Grupa IV - Dorota Witkowska Grupa V - Katarzyna Boryczko Grupa VI - Piotr Król Grupa VII - Dorota Witkowska Grupa VIII - Monika Cyperling,Witold Bartoszewski,Sławomir Sztul Grupa IX - Wiesław Boryczko Grupa X - Małgorzata Szmurło Quote
Recommended Posts