Buldog Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 No patrzcie, ostatnio tu zagladalem, jak byly ze dwie stronki, a tu sie od tego czasu porodowka zrobila :lol: Pozdrowienia i gratulacje. Quote
butterfly747 Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 Ninna! :laola: GRATULUJE suuuuuper!!!!!! :D kochana, nie uwierzysz ale u mnei sytuacja jak u Twojej dwa dni temu, cala noc nie spalam, temp obnizyla sie do 36.6 no to ja juz cala hepi ze to juz.. sunka potargala cale poslanie, drapala moj materac, no ogolnie wszystko jak trzeba i NIC. dzis przed chwila temp 37.5, nie je, weszla do swojej budy w kojcu i za nic w swiecie nie chce wyjsc. w ogole wydaje mi sie ze tam sobie chce urodzic ale nie moge jej na to pozwolic... no nic do wieczora daleko... bede musiala jakos ja stamtad wyciagnac. Powiedz mi tylko ninno jeszcze czy przed sama akcja Twojej sie obnizyla znowu temp. i do ilu, bo tak samo zaczynam sie denerwowac. Quote
butterfly747 Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 hehe Buldog: uwazam ze temat postu powinien byc zmieniony 8) ale to tzreba pogadac z dzidtka :wink: Quote
tunio Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 to moze po prostu zalozmy obok topic pt.Przyszle mamusie ? 8) Quote
butterfly747 Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 hehe, no ale szkoda tych wszystkich wypowiedzi zamieszczonych w tym topicu.. 8) lepiej zalozyc obok noey topic sms do hodowcy :lol: hyhyyy, tata mi mowil ze jak wszedl w nocy do garazu zagladnac co u nas to drzemalam sobie w objeciach psa 8) Quote
butterfly747 Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 sunka nie spala i pewnie sie dziwila czego od niej chce. eh ja w ogole tego nie pamietam... w ogole nie pamietam zebym spala... z tym ze nie na pewno 8) :lol: UDALO MI SIE JA WYCIAGNAC DO PORODOWKI W GARAZU - :D to tak przy okazji Quote
butterfly747 Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 a wlasnie dzidtka juz urodzila???????? 8) no udalo sie jakims cudem a teraz tak pokochala swoja porodowke ze nie chce z niej wychodzic - troszke demoluje poslanie ale co tam, najwazniejsze ze tam siedzi. :D acha, jakie sa szanse ze urodzi w dzien? podobno wiekszosc suk rodzi w nocy... ale ja wiem... to chyba nie regula? hmm :roll: Quote
tunio Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 eh Fly to zalezy od psa.W schronisku np.suczka bylo obojetnie...A to ze nie wylazi z porodowki i rozkopuje moze cos znaczyc 8) Quote
Godelaine Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 Ranyy... Może to nienormalne, ale ja się tak przejęłam tymi narodzinami, że co jestem na necie, to siup do tego tematu. A nuż się okaże, że już po wszystkim? Heh.. Mój brat się śmieje, że macierzyństwo się we mnie odzywa :lol: Pozdrawiam przyszłe mamusie, maluchy, a także ich właścicieli :D Goddy Quote
butterfly747 Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 heheh Godelaine fajnie jak jest nas wiecej w tym poscie - ciekawiej sie robi :D carragan teoretycznie powinnam tam non-stop siedziec ale temp ma 37.5 takze mysle ze tu sie powtorzy sytuacja jak u Ninny... i do wieczorka spokojnie jej zejdzie i wtedy... :roll: (ktory raz juz to mowie?? :roll: ) Quote
Kejti Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 Eh no to może poproście jakiegoś moderatora o założenie tematu "Przyszłe mamusie" i o przeniesienie tam postów o przyszłych mamusiach. :wink: Quote
tunio Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 Kejti jestes genialna.Kto poprosi ?JA jestem niesmiala wiec odpada 8) Quote
Kejti Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 Kejti jestes genialna.Kto poprosi ?JA jestem niesmiala wiec odpada 8) No jak to kto? Właścicielki przyszłych mamusi. :lol: Quote
butterfly747 Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 dobra to ja wysle pw ktoregos z modow, ciekawe jak szybko zareaguje... 8) Quote
butterfly747 Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 poszlo do 2 modow, moze bedzie szybki odzew 8) Quote
CHI Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 "Babcie" opanujcie się. Suczka urodzi wtedy jak powinna - ona wie lepiej :wink: :D . Moje szczeniły się czasem na drugi dzień jak temperatura poszła w górę (i też nie mogłam sie doczekać :wink: - teraz to łatwo mi doradzać :D) trzymam kciuki - wszystko będzie bardzo dobrze!!! Quote
butterfly747 Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 nie chce prorokowac ale... :wink: hehe nie no nic nie mowie, bo juz tyle razy mialobyc "to juz"... zobaczymy. temp 37,2 strasznie sapie... za niedlugo pojde tam juz na dluzej, no chyba ze bedzie spac wtedy tu wskocze na sekunde. CHI heheee, ok, wiem wiem, nie panikowac 8) ok, wlaczam usmiech :D i lece do niej. dzieki za wsparcie. carragan mianuje cie na matke chrzestna tych psiakow :lol: :wink: Quote
CHI Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 Matka chrzestna stawia :drinking: i ma świecić przykładem :D :D Będzie dobrze Ty raczej odpoczywaj, bo jak się już urodzą to się skończy spokój :wink: Wtedy dopiero bedziesz latać i sprawdzać czy wszystko w porządku :wink: Radzę przenieść spanie (+resztę życia) koło suni :wink: :D Quote
tunio Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 dziekuje :modla: :modla: :modla: czuje sie zaszczycona .To kiedy typujesz ze urodza sie moje chrzesniaczki ? :) Quote
butterfly747 Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 hehe CHI wiem wiem, sprawdzac czy nie przygniotla, sprzatac, podawac swierza wode, papu przynosic, wazyc, sprawdzac czy sa zdrowe itd itp... ehhhh jestem gotowa! :D carragan: 8) wiec sadze ze to juz w najblizszych godzinkach :D , ewentualnie wieczorem... ale zeby znowu jutro sie nie okazalo ze wpadne tu na forum i stwierdze ze nic. :( Quote
Recommended Posts