Ninna Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 Butterfly moja zaczeła rodzic koło 17 wiec jeszcze w dzien.Trzymam kciuki :D Quote
butterfly747 Posted September 30, 2003 Posted September 30, 2003 hej 8) nie wiem jak sie nazywam ze zmeczenia dlatego krotko: po pierwsze: nareszcie po drugie: 9tka (jak do teraz :D ), od 15.40 do 2.00 i na koniec: KOBIETY RULEZ: wygraly stosunkiem 7:2 :lol: acha, sa sliczne! jutro cos naskrobie:))) Quote
Ninna Posted September 30, 2003 Posted September 30, 2003 Gratulacje ogromne,wysciskaj dzielną mamusie :angel: U mnie tez baby górą :) bo chlopców mam tylko 2 :) Widac jakis urodzaj na suczki :D Quote
mag Posted September 30, 2003 Posted September 30, 2003 No w koncu!! Juz nie moglam sie doczekac!! Jak sie wyspisz to napisz cos dokladniej, no i rob zdjecia szczeniakom!! Quote
tunio Posted September 30, 2003 Posted September 30, 2003 mam dziewiecioro chrzesniakow. :D Zdrowie :drinking: :drinking: Quote
Godelaine Posted September 30, 2003 Posted September 30, 2003 Gratulacje! Niech maleństwa zdrowo rosną! O odpowiednią opiekę akurat się nie martwię :D Pozdrawiamy Goddy i Diana P.S. Heh... Teraz to się dopiero zacznie :D Quote
tynka Posted September 30, 2003 Posted September 30, 2003 Nareszcie :)!!!! ufff :) - cierpliwie czekam na relacje Quote
butterfly747 Posted September 30, 2003 Posted September 30, 2003 hej! wiecie co? cos mi komp swiruje i nie chcial zamiescic mojej relacji z wczorajszego wieczoru (dwa razy pisalam od nowa bo nie skopiowalam i nic:( ) zaobacze cyz to wejdzie jak tak to dopisze relacje ok, no to pisze od nowa... wiec... jestem mega szczesliwa babcia, czy tam ciocia... niewazne, wazne ze szczesliwa! :D Skanusia spisala sie na medal, jest kooochannaaa i w ogole od pierwszych minut porodu wiedziala co robic zeby bylo dobrze - takze roboty zbyt wiele nie mialam :) Piesiatka sliczne i silne, wszystkie masci wilczastej. Pierwszy urodzil sie jeden z naszych panów (jasniejszy od pozostalych), drugiemu z panów tez sie spieszylo na swiat - wyszedl zaraz po nim, tym razem ciemniejszy wilczasty. Pozniej juz po kolei, w odpowiednich odstepach, dziewczatka nasze sie "wykluwaly". I tak do 2 w nocy :roll: dziewczynki sa urodziwe - wszystkie jasniejsze lub ciemniejsze wilczaste i wszystkie silne i zdrowe. Skana jest super mamusia i jest tak delikatna w obchodzeniu sie z nimi, ze nie trzeba kontrolowac tego czy czasem jakiegos nie przygniotla (niemniej jednak to robie, z czystej przyjemnosci) 8) co jeszcze... no nie wiem hepi jestem i tyle lece do nich zerknac aaaa, wlasnie, ide je ponazywac :D miot "S" DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA WSPARCIE - SUNKE WYTARMOSZE OD WAS :D zdjecia beda ofkors jak tylko cyfrowke od brata pozycze Quote
tunio Posted September 30, 2003 Posted September 30, 2003 to od dzisaj to nie Gremliny tylko Sssssssmerffffffy przeze mnie beda nazywane.Wiec jak sie czuja moje chrzesniaki-Smerffy i ich mamusia ?No i oczywiscie pancia mamusi :D Quote
butterfly747 Posted September 30, 2003 Posted September 30, 2003 no to zaczne od Skany - ma sie dobrze, lezy ze swoimi piesiami i nie chce wychodzic nawet stamtad, musze ja wyciagac. szczeniaczki sa zdrowe, silne i halasliwe. wspinaja sie na mamusie, ssa wszystko dookola i tula sie do siebie. :D kochane, nie moge sie nacieszyc ja jestem wrakiem, mam zakwasy na nogach, tylku i rekach od kleczenia ponad 10 godzin przed kojcem, w ogole to ledwo co funkcjonuje, ale warto bylo! :D ajak 8) no dobra, krociutko bo lece je wazyc! :) Quote
Ninna Posted September 30, 2003 Posted September 30, 2003 hehe dobrze wiedziec ze nie tylko ja mam zakwasy po porodzie mojej suńki :lol: Bo znajomi juz sie smiali ze mam zakwasy conajmniej jakbym sama rodziła :wink: Quote
Kejti Posted September 30, 2003 Posted September 30, 2003 No a masz już imiona dla smerfiątek? :wink: Quote
tunio Posted September 30, 2003 Posted September 30, 2003 tez sie zastanawiam jak moje chrzesniaki sie nazywaja ale czekajmy czekajmy a sie doczekamy :D Quote
butterfly747 Posted September 30, 2003 Posted September 30, 2003 hejka:) dzis caly dzien odsypiam wczorajsza akcje 8) tiiaaa, imionka juz mam - beda na "s", mam wymieniac???? Quote
Kejti Posted September 30, 2003 Posted September 30, 2003 hejka:)dzis caly dzien odsypiam wczorajsza akcje 8) tiiaaa, imionka juz mam - beda na "s", mam wymieniac???? no a jak, oczywiście. 8) Quote
staff-ka Posted September 30, 2003 Posted September 30, 2003 butterfly747 ogromne GRATULKI :angel: , no prosze chwilę mnie nie było i ....niespodzianka. Dużo ,dużo zdrówka życzę :drinking: :drinking: Quote
butterfly747 Posted September 30, 2003 Posted September 30, 2003 staff-ka dzieki bardzo :D Ninna: ze mnei tez sie rodzinka nabija, wygladam jakbym wczoraj rozegrala 3 mecze pilki noznej pod rzad 8) ok, no wiec imiona wstepne, kilku nie jestem pewna ale jak na razie to: panie: Sandi, Surya, Shila, Shelly, Salma, Shendy, Skizer panowie: Shiva lub Safir, Shelton moze znacie jakies fajne na "S" to prosze napiszcie, moze skorzystam :) ide wyciagnac sunke na polko. Quote
Dzidtka_Gl Posted October 1, 2003 Author Posted October 1, 2003 ja tez jestem po, nawet moje szybciej sie urodziły ;) niestety są tylko 2 chłopaki :( Quote
mag Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 Butterfly wg mnie bardzo ladne imiona, nie ma po co wymyslac innych. Zyczylabym sobie takiej inwencji w wymyslaniu imion. Dzidtka napisz cos wiecej? Quote
tunio Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 Mag Dzidka juz pisala ze chyba 5dziewuch i 2zuchow.......W miocie Cerrego bylo 7dziewuch i 5zuchow...Faceci w mniejszosci :wink: Quote
Dzidtka_Gl Posted October 1, 2003 Author Posted October 1, 2003 mam dużo roboty z jednym maluchem, nie siedzę dużo przy kompie na razie maja imiona WYBRANEK SERCA i WALECZNE SERCE, ale ten to dopiero walczy o siebie i swoje imię... Quote
Dzidtka_Gl Posted October 1, 2003 Author Posted October 1, 2003 mam dużo roboty z jednym maluchem, nie siedzę dużo przy kompie na razie maja imiona WYBRANEK SERCA i WALECZNE SERCE, ale ten to dopiero walczy o siebie i swoje imię... Quote
Recommended Posts