Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej 8)

nie wiem jak sie nazywam ze zmeczenia dlatego krotko:

po pierwsze: nareszcie

po drugie: 9tka (jak do teraz :D ), od 15.40 do 2.00

i na koniec: KOBIETY RULEZ: wygraly stosunkiem 7:2 :lol:

acha, sa sliczne!

jutro cos naskrobie:)))

Posted

hej!

wiecie co? cos mi komp swiruje i nie chcial zamiescic mojej relacji z wczorajszego wieczoru (dwa razy pisalam od nowa bo nie skopiowalam i nic:( ) zaobacze cyz to wejdzie jak tak to dopisze relacje

ok, no to pisze od nowa...

wiec... jestem mega szczesliwa babcia, czy tam ciocia... niewazne, wazne ze szczesliwa! :D Skanusia spisala sie na medal, jest kooochannaaa i w ogole od pierwszych minut porodu wiedziala co robic zeby bylo dobrze - takze roboty zbyt wiele nie mialam :) Piesiatka sliczne i silne, wszystkie masci wilczastej. Pierwszy urodzil sie jeden z naszych panów (jasniejszy od pozostalych), drugiemu z panów tez sie spieszylo na swiat - wyszedl zaraz po nim, tym razem ciemniejszy wilczasty. Pozniej juz po kolei, w odpowiednich odstepach, dziewczatka nasze sie "wykluwaly". I tak do 2 w nocy :roll: dziewczynki sa urodziwe - wszystkie jasniejsze lub ciemniejsze wilczaste i wszystkie silne i zdrowe.

Skana jest super mamusia i jest tak delikatna w obchodzeniu sie z nimi, ze nie trzeba kontrolowac tego czy czasem jakiegos nie przygniotla (niemniej jednak to robie, z czystej przyjemnosci) 8)

co jeszcze... no nie wiem hepi jestem i tyle

lece do nich zerknac

aaaa, wlasnie, ide je ponazywac :D miot "S"

DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA WSPARCIE - SUNKE WYTARMOSZE OD WAS :D

zdjecia beda ofkors jak tylko cyfrowke od brata pozycze

Posted

to od dzisaj to nie Gremliny tylko Sssssssmerffffffy przeze mnie beda nazywane.Wiec jak sie czuja moje chrzesniaki-Smerffy i ich mamusia ?No i oczywiscie pancia mamusi :D

Posted

no to zaczne od Skany - ma sie dobrze, lezy ze swoimi piesiami i nie chce wychodzic nawet stamtad, musze ja wyciagac.

szczeniaczki sa zdrowe, silne i halasliwe. wspinaja sie na mamusie, ssa wszystko dookola i tula sie do siebie. :D kochane, nie moge sie nacieszyc

ja jestem wrakiem, mam zakwasy na nogach, tylku i rekach od kleczenia ponad 10 godzin przed kojcem, w ogole to ledwo co funkcjonuje, ale warto bylo! :D ajak 8)

no dobra, krociutko bo lece je wazyc! :)

Posted

hehe dobrze wiedziec ze nie tylko ja mam zakwasy po porodzie mojej suńki :lol: Bo znajomi juz sie smiali ze mam zakwasy conajmniej jakbym sama rodziła :wink:

Posted

staff-ka dzieki bardzo :D

Ninna: ze mnei tez sie rodzinka nabija, wygladam jakbym wczoraj rozegrala 3 mecze pilki noznej pod rzad 8)

ok, no wiec imiona wstepne, kilku nie jestem pewna ale jak na razie to:

panie: Sandi, Surya, Shila, Shelly, Salma, Shendy, Skizer

panowie: Shiva lub Safir, Shelton

moze znacie jakies fajne na "S" to prosze napiszcie, moze skorzystam :)

ide wyciagnac sunke na polko.

Posted

Butterfly

wg mnie bardzo ladne imiona, nie ma po co wymyslac innych. Zyczylabym sobie takiej inwencji w wymyslaniu imion.

Dzidtka

napisz cos wiecej?