Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a może cos pod żebrami się schowało ? łudzę się ;)

robiłam 2 razy, najpierw żeby się przekonać czy wogóle jest w 19 lub 21 dniu od krycia (zależy kiedy zaszła) później robiłam w czterdziestym którymś dniu

Posted

Fly a poprzednim razem bylo 10 :lol: .I zeby ktos nie mowil ze robia co rok prorok bowiem suczka miala tylko dwa mioty.Tzn.ten drugi to ten z Cerrym.Teza widac jest plenna matka.Dzidko ja Ci takze zycze niespodzianki :)

Posted

hmmm... to ja lepiej zaczne szykowac materacyk do garazu (tam jest porodowka) :wink:

a w sumie wolalabym zeby akcja rozegrala sie dzis w nocy. od 5-ciu dni siedze na szpilkach, denerwuje sie bardziej niz kiedys tam przed matura i nie moge nic przelknac (oprocz piwa :lol: bo to zawsze wchodzi) :roll:

Posted

na stronie masz wiecej info 8)

przydomek Wild Forest - to nie ten co mial byc, mialo byc po polsku, taki wybral zwiazek, bo podobno pierwsze dwa byly juz zarejestrowane :-?

hehe w ogole to niezla historia z tym przydomkiem mialam 2 wybrane i bylam pewna ze ich jeszcze nie maale w zwiazku kazali wymyslic mi conajmniej s7 wiec na chypcika wymyslilam reszte i trafil sie ten, ale nawet pasuje bo pszczynskie lasy nieopodal sa :lol:

a co do miejsca zamieszkania to Gilowice - 10km do Pszczyny, 15 do Tychow, niedaleko Katosy i Bielsko.

Posted

63 dzien od krycia. Sunia łazi,kopie gniazdo,dyszy,nic nie je(nawet ukochane miesko było dzisiaj blee)mysle ze urodzi dzis w nocy,ale zobaczymy.Wiecej nie pisze bo sie za bardzo denerwuje :D chociaz to nie pierwszy nasz poród.

Posted

oooo Ninna to zycze oczywiscie udanego porodu, samych miluskich i zdrowych piesiow! :D

moja zre jak opetana

pomimo tego ze jutro dopiero mija 63 dzien spie dzis w porodowce 8) cholera, do czego to dochodzi :wink:

na razie bedzie siedziec ze mna przed tv :)

hehe a z tymi nerwami to rozumiem cie doskonale... Trzymamy kciuki!

carragan: spoko niedaleko tez masz do katosow... siakies 30 km? :)

Posted

Dziekuje za mile slowa :D temperatura spadła jej do 36,7 a niedawno wzrosła do 37,3,tak wiec spodziewam sie porodu w kazdej chwili.

Porodówke mam w swoim pokoju i mam sunie na oku.Jejku czemu czekanie jest takie nieznosne?

Posted

Wiesz co, zeby docenic sylwetke charta, miesnie ASTa, czy zwalistosc bulla itd to trzeba byc milosnikiem.

Psy polnocy sa przepiekne i to taka uroda, ktora wydaje mi sie, ze przemawia do kazdego.

Ale szczeniaki tych psow to juz obled poprostu. One nie wygladaja jak psy, tylko jak pluszaki. Nie dziwie sie, ze ludzie kupuja bez zastanowienia.

Posted

I tu tkwi problem, kazdy szczeniak wygląda podobnie - jak pluszowy miś.

A przecież jak dziecko prosi i płacze o wiele łatwiej wyjąć z porfela 100 zł niż ponad 1000 (tu trzeba się już zastanowić) a potem, sami wiecie..................