Karolineczka111 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Znaleziona wczoraj tj (1.10.2009) piesek- suczka na przystanku autobusowym prokocim-szpital (zabawiała każdego na przystanku !!:) prze kochana i grzeczna bardzo kontaktowa (na początku była troche przestraszona a teraz chyba najchętniej przyszyłaby się do mojej nogi:) Umaszczenie- szaro-czarno-biała wysokość koło 50 cm, wiek koło 4-5 miesięcy ma bardzo dłuuugi ogon, którym cały czas myrda:). Miała przypiętą czarno zieloną smycz. Porozklejałam już ulotki w okolicy i dzwoniłam do schronisk w Krakowie! jeśli właściciel się nie znajdzie (bo być może ktoś poprostu zostawił to maleństwo na pastwe losu:() to czy ktoś o dobrym sercu i komuś kto dysponuje czasem oddam. Kontakt 880-052-259 Karolina Quote
Karolineczka111 Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 podbijam.... naprawde nie znajdzie się dom dla tego mądrego szczeniaka?? Quote
paula9508 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Chętnie bym przygarnęła.... ale chyba do ogrodu sie nie nadaje, prawda? Quote
Karolineczka111 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 ...pieron wie...wątpie:/ to raczej pieszczoch ciepłolubny jest! w lecie i na wiosne pewnie i byłby ogrodowy ale na zime i mokrą jesień niebardzo... jak narazie wciąż szukam dla niej domku...powoli kończą mi się pomysły:/ Quote
paula9508 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 śliczna jest naprawde.. ale do domu nie moge, bo mam już jednego który jest agresywny w stosunku do psów ,niewiem jak suk... ale pewnie i tak by sie nie zgodzili starsi , bo suczka, i nie wysterylizowana. a szkoda bo naprawde jest urocza ;* Quote
aganela Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 karoleczka trzeba ją ogłosić na stronach ogłoszeniowych,bo na dogo to przeważnie zapsieni+/tymczasy. Sunia ma ogłoszenia? Wygląda trochę jak mix ONka lub Coolie?Jak sądzicie?? Quote
dorota1 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Śliczna sunia:lol:. A jakby wysłać mailem ogłoszenie ze zdjęciem do programu Kundel bury i kocury, bo może ona komuś zginęła? Quote
Recommended Posts