Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znaleziona wczoraj tj (1.10.2009) piesek- suczka na przystanku autobusowym prokocim-szpital (zabawiała każdego na przystanku !!:) prze kochana i grzeczna bardzo kontaktowa (na początku była troche przestraszona a teraz chyba najchętniej przyszyłaby się do mojej nogi:)
Umaszczenie- szaro-czarno-biała wysokość koło 50 cm, wiek koło 4-5 miesięcy ma bardzo dłuuugi ogon, którym cały czas myrda:). Miała przypiętą czarno zieloną smycz.

Porozklejałam już ulotki w okolicy i dzwoniłam do schronisk w Krakowie! jeśli właściciel się nie znajdzie (bo być może ktoś poprostu zostawił to maleństwo na pastwe losu:() to czy ktoś o dobrym sercu i komuś kto dysponuje czasem oddam.

Kontakt
880-052-259
Karolina

Posted

...pieron wie...wątpie:/ to raczej pieszczoch ciepłolubny jest! w lecie i na wiosne pewnie i byłby ogrodowy ale na zime i mokrą jesień niebardzo...

jak narazie wciąż szukam dla niej domku...powoli kończą mi się pomysły:/

Posted

śliczna jest naprawde.. ale do domu nie moge, bo mam już jednego który jest agresywny w stosunku do psów ,niewiem jak suk... ale pewnie i tak by sie nie zgodzili starsi , bo suczka, i nie wysterylizowana. a szkoda bo naprawde jest urocza ;*

Posted

karoleczka trzeba ją ogłosić na stronach ogłoszeniowych,bo na dogo to przeważnie zapsieni+/tymczasy.
Sunia ma ogłoszenia?
Wygląda trochę jak mix ONka lub Coolie?Jak sądzicie??