Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W niewielkiej miejscowości ,późnym wieczorem została wyrzucona z samochodu mała suczka ze swoim maleństwem. Naszczęście całe to zdarzenie zauważyła przechodząca tamtędy dziewczyna. Pies natychmiast trafił do braniewskiego zoo i został objęty opieką TOZu.
Sunia była strasznie przerażona ,a maluszek zmarznięty.
"mamusia" ma około roku ,a maleństwo 6-7 tyg.
Oba pieski bardzo przeżywają to że świat widzą zza krat. Szczeniaczek bardzo lubi kontakt z człowiekiem, tak samo jak jego mama. Oba pieski są łagodne i przyjazne ,nie straciły zaufania po tym co się wydarzyło.
Obydwie sunie bardzo przeżywają i piszczą ,gdy zostawia się je same w klatce. Do teraz są w lekkim szoku.

Potrzebny jak najszybciej dom stały dla szczeniaczka i dla matki. Pieski nie muszą trafić razem. Szczeniaczek może zostać adoptowany.
Sterylizacje obydwu suczek pokryje TOZ.

Podaruj jej dom !

kontakt kecia1@wp.pl lub 781015201

Posted

Dzisiejszy spacerek Tinusi :)

Tina bardzo lubi być noszona na rączkach i rozdawac buziaki :loveu: troche warczy i szczeka na koty ,skutery i samochody. To wszystko pewnie jest związane z tym co ją spotkało :shake:

Tineczka szuka domkuu :placz:

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Hehe ciekawe u kogo w Lelkowie jest Tina, troche ludzi tam znam. Pamietam jak pakowalismy Tine do samochodu, była taka posłuszna jakby wiedziała że nic złego jej nie spotka, mała siedziała u mnie pod kurtka dopuki nie przyjechali panowie ze strazy żeby zabrać je do Braniewa.Chcielismy od razu zapakować tez Foksa (bo pieski sie zaprzyjaźniły) ale skubaniec nie chciał wleźć. Mam nadzieje że maja dobre domy;)

Posted

Ale Tina była wyrzucona razem ze szczeniakiem na pobocze ,to tam w tym samym miejscu był foksterier?

Alma ma super domek byłam na kontroli poadopcyjnej ,natomiast Tina nie wiem ale mam nadzieje że dobrze trafiła bo ta sunia była wyjątkowa.

Posted

[quote name='keciulinka']Ale Tina była wyrzucona razem ze szczeniakiem na pobocze ,to tam w tym samym miejscu był foksterier?

Alma ma super domek byłam na kontroli poadopcyjnej ,natomiast Tina nie wiem ale mam nadzieje że dobrze trafiła bo ta sunia była wyjątkowa.[/QUOTE]
Tak, Tina ze szczeniakiem została wyrzucona na poboczu w miejscowości Narusa;)