Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wraz z grupa przyjaciół postanowiliśmy się odrobinke "zorganizować" i tym samym rozpoczęliśmy spotkania mające na celu treningi frisbee i wzajemną pomoc w tym zakresie - jesli ktos miałby ochotę sie przyłączyc to serdecznie zapraszamy. Nasza stronka to WWW.BORN2FLY.PL - wciąż nad nią pracujemy, ale pewne informacje juz można z niej wyłuskac :razz:

Na stronce docelowo bedzie znajdował sie również sklep internetowy, ale głównie poświęcona jest frizbowaniu i mocno pracujemy nad jej zawartoscia - także wszelka pomoc w jej rozbudowie jest super mile widziana. W sklepie będą różności dla psich włascicieli, członkowie klubu będą też mieli możliwość działań w ramach wolontariatu w fundacji Dogolandia - czyli robienia pokazów dla dzieci przy różnych okazjach.

Generalnie chcemy, żeby własciciele i psy mieli frajde, nie pobieramy składek, pomagamy sobie wzajemnie udoskonalać umiejetności i w przyjacielskiej atmosferze wspólnie spędzamy czas :) w przyszłości chcemy też poszerzyć nasze zainteresowania o inne psie sporty - agility, dogtrekking, obi, dogdance..

Zapraszamy serdecznie!!

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hehe no koniecznie!! Oby tylko pogoda dopisała.. Z dzisiaj mamy kilka filmików bo zapomnielismy aparatu, w sobote sobie porobimy fotki :D przez telefon wyjaśnię Ci, w którym miejscu dokładnie sie spotykamy. Strasznie się ciesze, że jest tyle fajnych osób, które do nas dołączają, mam nadzieję, że do rozpoczęcia sezonu zbierzemy super ekstra ekipę :evil_lol:

Posted

nateenanu napisał(a):
Tak, tak, taaaak!! :loveu: koniecznie zapraszamy!! :multi:
i jak pralka? :cool3:

a daj spokój... :angryy:
se kupimy w sklepie intern. (duuuuuzo taniej)

Edit: Nati sorry , ze wczoraj nie odpisałam na mail sie poprawie :oops::p

Posted

O i Zeciak nawet. :D a dlaczego tam pisze Zetah? to przecie tylko mój nick (+h, pierwsza literka mojego imienia).
Kiedy następny spacerek? :razz: Bo na kolejny z miłą chęcią przyjde!

pozdrawiam

Posted

zetah napisał(a):
O i Zeciak nawet. :D a dlaczego tam pisze Zetah? to przecie tylko mój nick (+h, pierwsza literka mojego imienia).

pozdrawiam

i my też, i my też, może wreszcie się nam uda ! :shake:

Posted

zetah napisał(a):

pozdrawiam

Już poprawione :D:D:D a nast. spacerek moje drogie bedzie w sobote, na stadionie olimpijskim, mamy takie swoje fajne miejsce, jeszcze Wam podam dokładna godzinkę :D i żeby tylko pogoda w miare dopisała bo chcemy wszystkich obfotografowac na stronkę :cool3::cool3:

A to nasz born2fly'owy kanał na youtube, jesli chcecie sobie powstawiac gdzies filmiki to juz wiecie, gdzie szukać. Na stronce tez sie pojawia!!

Posted

nateenanu napisał(a):
pogoda troszkę nam nie sprzyja, ale liczę na powrót złotej jesieni :D i kolejne spotkanko!!

Trzeba się uczyć w brzydkiej pogodzie też :razz::evil_lol: