Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PapryczkaChili napisał(a):
czy psiaczek ma jakieś ogłoszenie???

Ogłaszam go na portelu, odzew był tylko jedn raz, ale pani nie za bardzo była, chciał go dla sąsiada na łańcuch...

Posted

kordonia napisał(a):
Numer telefonu do ogłoszeń:

785132983

Dzwonic o kazdej porze :)

ha! mądrala:placz::evil_lol:

dzwonią potem np. o 6:27 w niedzielę : e przepraszam,bo ja się zakochałem w tym psie z ogłoszenia i już nie mogę spać:D:errrr::D

Posted

Charly napisał(a):
ha! mądrala:placz::evil_lol:

dzwonią potem np. o 6:27 w niedzielę : e przepraszam,bo ja się zakochałem w tym psie z ogłoszenia i już nie mogę spać:D:errrr::D

Hihi, toć dlatego napisałam, że o kazdej porze. Gdybym dała swój numer, to bym wyznaczyła inne pory :D :D :D

Posted

[quote name='kordonia']Numer telefonu do ogłoszeń:

[B]785132983[/B]

Dzwonic o kazdej porze :)[/QUOTE]

heh za późno ;) dałam jeszcze jeden numer: 664064860, 785132983 ;)

jak zadzwoni i się zakocha i będzie super domkiem to niech nawet o 1 w nocy dzwoni, czyż nie ;) :eviltong:

Posted

[quote name='kordonia']Dziś Ksawery był ze mną na spacerku w lesie. Bardzo się cieszył, węszył, biegł naprzód.
Przebywa od sierpnia w schronisku, był z interwencji, czyli znaleziony na ulicy miasta.
Miał w schronsiku imię, ale nikt go nigdy nie używał, więc już w całej dokumentacji jest zmienione na KSAWERY :)
Ma ok. 5 lat, jest zdrowy, szybki, zwinny, przyjazny do wszytkich ludzi, przyjazny do psów (razem z nami szedł inny piesiu, kótry ciągle chciał Ksawerego ugryźć, ale ten nie podejmował wyzwania do walki. Nie okazywał tez strachu.
Jest trochę wiekszy, niż myslałam, sięga za kolano, Charly ocenila go na 23 kilo.

To nasz piekny Ksawer !! Szuka nadal swego domu !!!