Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba prosić inne cioteczki o pomoc :shake:. Inaczej nie damy rady uzbierać na hotelik dla Ksawera ...Cioteczki -wysyłajcie innych ciotkom na pw czy gg wątek Ksawera -prosimy ...:loveu::loveu::loveu:.

W czym kto może -niech pomoże !!

Pomożmy temu pięknemu ,dobremu i stęsknionemu psu --KSAWEROWI--
wyrwać się ze schronu .:loveu::loveu::loveu: . Zbieramy na hotelik dla tego wyjątkowego psa ! Będziemy wdzięczni za każdy grosz !!!:loveu:

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam , nareszcie znalazlam !!:evil_lol:
Pomoge , zadeklaruje 300 zl
A bedzie to zawsze troszke wiecej jak 300 bo bede wysylac 80 euro , w tym momecie jest to 350 bo euro stoi 4,4 ale potem to nie wiem po ile bedzie

Posted

spajkus74 napisał(a):
Witam , nareszcie znalazlam !!:evil_lol:
Pomoge , zadeklaruje 300 zl
A bedzie to zawsze troszke wiecej jak 300 bo bede wysylac 80 euro , w tym momecie jest to 350 bo euro stoi 4,4 ale potem to nie wiem po ile bedzie

Wow:crazyeye:spajkus jestes niesamowity:multi:wielkie dzieki:multi:

Posted

[quote name='olga7']Były juz przymiarki do hoteliku dla Ksawera -ale cioteczki trzymają tę informację chyba w zanadrzu -póki nie uzbieramy na tyle deklaracji by mieć pewność ,że jego pobyt tam będzie zabezpieczony -prawda ?

Spajkus74-mamy się domyślać ,że możesz nas wspomóc w organizowaniu dt/hoteliku oraz oglaszaniu Ksawera czy też może jakieś inne intencje masz na mysli w trosce o tego psa ? Tak tylko pytam..

Kochana ciotka Spajkus -odnaleziona dziś ponownie przez upartą ciotkę Olgę-czyli mnie;)- nie zawiodła i nie odmówila pomocy Ksawerowi i nam wszystkim.:loveu::p:multi:
DZIĘKUJEMY PIĘKNIE - CIOTECZKO SPAJKUS !!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='clo']dziewczyny my mamy jedno miejsce stale u morii ktore czeka bo nasz djek od niej wlasnie pojechal do ds wiec mysle,ze mozemy je z fizia dla kudlacza odstapic ..piszcie do niej pw moria ma fajny hotelik psy maja tam super i jest z elblaga wiec moze sama by po niego podjechala napiszcie jak wyglada sytuacja finansowa ze zbierzecie deklaracje ale moze juz moglby maly wyruszyc..moze sie zgodzi ona ma wielkie serce psow

TAK TYLKO przypominam temat tego hoteliku u Morii w Elblągu -bo tam jest na miejscu a szansa na umieszczenie tam Ksawera jest chyba duża.
Jeśli nie do Morii -to pewnie będą inne propozycje ...

Posted

[quote name='rita60']Przejrzalam watek i takie sa dotychczasowe deklaracje:roll:
olga7-10,-
rita60-10,-
Pliszka-10,- plus bazarek
no i propozycja Poker
Mało:shake:
jeśli dodamy kwotę od Spajkus -300zl/mc - oraz od Poker /chyba 20zl/mc -to powinno starczyć niedługo na hotelik dla Ksawera :p:multi:

Posted

Chyba to jednak cioteczka -a nie wujek ..:razz:
Tak wynika z pw przynajmniej -a Spajkuś -to chyba imię jej psa -stąd ten nick ?:evil_lol::razz:
/cos nie moge wkleić odpowiedniego fragmentu posta ../

Posted

spajkus74 napisał(a):
Jestem cioteczka , a na zdjeciu pod nikiem to moj piesio ( jeden z piesi ) i nazywa sie spajki.
pozdrawiam, pieniazki przesle jutro do poludnia :loveu:

To jeszcze raz dzieki cioteczko:p

Posted

Spajkuś-bardzo pięknie Ci dziękujemy -jak i zresztą wszystkim pozostalym ciotkom także -za pomoc dla Ksawera . :loveu::loveu::loveu:

Ciotka Poker -także oferuje pomoc -jak zwykle i często -gdy tylko może.
Inne cioteczki -pomagają także niejednemu psu -za co dziękujemy także.:loveu:

Posted

Wow :multi::multi::multi::multi::multi:

Rozumiem,że Ksawery wychodzi niedługo ze schroniska? :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Kochane cioteczki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Lada dzień będzie bazarek, dziś już nie dam rady. :oops:

Posted

[quote name='olga7']

TAK TYLKO przypominam temat tego hoteliku u Morii w Elblągu -bo tam jest na miejscu a szansa na umieszczenie tam Ksawera jest chyba duża.
Jeśli nie do Morii -to pewnie będą inne propozycje ...

Ale cudnie :loveu: U Morii byłoby super i chyba najbliżej, tylko czy jest miejsce? U Megii tylko dla suczki, więc póki co odpada. Sprawdzamy inne hoteliki czy na razie miejsce u Morii?

Posted

[quote name='clo']dziewczyny my mamy jedno miejsce stale u morii ktore czeka bo nasz djek od niej wlasnie pojechal do ds wiec mysle,ze mozemy je z fizia dla kudlacza odstapic ..piszcie do niej pw moria ma fajny hotelik psy maja tam super i jest z elblaga wiec moze sama by po niego podjechala napiszcie jak wyglada sytuacja finansowa ze zbierzecie deklaracje ale moze juz moglby maly wyruszyc..moze sie zgodzi ona ma wielkie serce psow

Pisze tu Clo ,że może być miejsce dla Ksawera u Morii. Jesli nie -to u Meggi albo w jeszcze innym dt -jesli ciotki mają jeszcze inne propozycje -będzie w czym wybierać ..mam jeszcze 2-3 namiary -w razie potrzeby.. Leni -jesli możesz -to może sprawdz, proszę, wpierw ten dt u MORII a potem te inne ,ktore masz na oku /jesli tam nie da rady / -bo pewnie Basia nie ma na to czasu a czas mija i miejsca mogą uciec ..Jak uważasz.

Posted

[quote name='olga7']

Pisze tu Clo ,że może być miejsce dla Ksawera u Morii. Jesli nie -to u Meggi albo w jeszcze innym dt -jesli ciotki mają jeszcze inne propozycje -będzie w czym wybierać ..mam jeszcze 2-3 namiary -w razie potrzeby.. Leni -jesli możesz -to może sprawdz, proszę, wpierw ten dt u MORII a potem te inne ,ktore masz na oku /jesli tam nie da rady / -bo pewnie Basia nie ma na to czasu a czas mija i miejsca mogą uciec ..Jak uważasz.

U Megii nie ma miejsca dla psa. Wysłałam zapytanie do Astaroth. Jeśli ktoś mógłby zapytać Morię, bo nie mam linka do hoteliku

Posted

Morię znam osobiście i znam jej hotelik . Brała z elblaskiego schroniska najwieksze biedy, ktorym ratowałyśmy życie (za poprzedniego kierownictwa )np. Józię bez ucha, ktora została u Wiolety na stałe.
Kura, ktora miała skonczyć na talerzu a komuś uciekła też ma u Morii dożywocie, przkladów jest wiele. Jedynym mankamentem jest to, że często psy są u niej za długo i blokują miejsce innym, więc trzeba bedzie Ksaweremu intensywnie szukać domu na stale.

Posted

No tak, np. Gufiś dziadeczek z mojego podpisu chyba już na stałę zostanie u Morii..
Ale ma się świetnie.
Miał guza, myślałyśmy, że to Jego ostatnie chwile, a to niespodzianka - dziadeczek odżył po operacji, czuje się znakomicie, wypoczywa na słonku, podrywa dziewczyny :)

Strasznie się cieszę, że jest szansa dla przystojniaka!!!

Posted

Ksawer jest wpisany do kolejki u Astaroth - Olga7 powie więcej. Teraz jest trochę adopcji (sprawdzane domki), więc niedługo będzie miejsce dla niego. Pozostawałby transport pod Warszawę

Posted

Ja mam rezerw. u Astaroth i wczesniej już pisalam chyba ,żeby w razie ropatrywania propozycji ten dt takze brać pod uwagę .Wczoraj pytalam Astaroth jak wygląda kolejka i Ksawer został tam zapisany chyba.Jesli ktoś znajdzie dt od zaraz -to miejsce u Astaroth nie zmarnuje się na pewno -inny pies tam pójdzie.Może np.Kleks będzie pod koniec roku szukać hoteliku -bo ma do 20.XII.br dt tylko -albo inny pies -wiadomo.
A co do transportu -jeśli nie będzie innego ,lączonego to może zapytam jedną z cioteczek i uda się Ksawera dowieżć niedrogo.
Jeśli ciotki mają inne propozycje -trzeba sie prędzej deklarować chyba ,bo czas ucieka ..a Ksawer czeka i czeka ...:(

Posted

Basiu-może zrobcie rozeznanie z ciotkami, które mają, czy mialy jakieś swe propozycje hoteliku dla Ksawera -rozpatrzmy to wszystko i trzeba podjać jak najprędzej konkretną decyzję -do ktorego hoteliku idzie Ksawer ? Czy to jest tylko kwestia najbliższego wolnego miejsca hoteliku -jak np.u Astaroth czy też inne względy ? Inaczej pies tam będzie wisiał na tych kratach nastepne tyg.i m-ce a nam pouciekają wszelkie możliwe miejsca w dt ... Jak uważasz Basiu i inne cioteczki ?