Pliszka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Mam nadzieję, że psinka wkrótce opuści schronisko... Quote
kordonia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Dziś cały boks Ksawerego był w bawialni. Co prawda potem zaczął padać deszcz i psiaki zmokły, ale i tak były szczesliwe :) Latały, ganiały za gumowym kółkiem. Ksawer bardzo potrzebuje zainteresowania i człowieka. Quote
Olga7 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Pokazuj się Ksawer -niech ludzie zobaczą ,jak z ciebie piękny i dobry pies.!:loveu::p:loveu::p Cioteczki zadbaly o śliczne ,nowe fotki Ksawera -dziękujemy pięknie.:loveu::loveu::loveu: no i oczywiście -o zabawy psów w psiej bawialni .:p Quote
Vitka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 http://img63.imageshack.us/img63/8941/12c.jpg Świetnie komponuje się z listkami :loveu: Quote
Olga7 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Podnosimy Ksawera Pięknego ...;):p Piękny pies szuka domu i dobrych ludzi !!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Pliszka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Do góry piesku!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
Olga7 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ksawer -szukaj pilnie domku !!! :loveu::loveu::loveu::p:p :p http://www.dogomania.pl/forum/f1075/chusty-szukam-domu-dla-bezdomnych-zwierzakow-kup-teraz-na-zywiec-koniec-136804/?highlight=ywiec A w takiej chuście Ksawer też by się pięknie komponował z otoczeniem? :) . Warto by nasze psy wyposażać w takie chusty ,gdy mają okazję do wyjścia na zewnątrz - do ludzi : ze schronu czy też DT/hoteliku .:) Tak ubrany pies zawsze rzuca się w oczy ludziom .:) [quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, wklejam link do bazarku z chustami. Bazarek zakonczony, ale chcialam kupic dla naszych psiakow i pisalam na PW do zalozycielki, maja jeszcze chusty. Jesli jestescie zainteresowane napiszcie do pinczerka i gizmo Quote
Pliszka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Kochana mordeńka :loveu: Cioteczki, macie już jakiś plan? :razz: Quote
leni356 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Pliszka napisał(a):Kochana mordeńka :loveu: Cioteczki, macie już jakiś plan? :razz: Zbieramy fundusze. Trzeba mu też ogłoszeń dużo. Domki ostatnio się znajdują, więc może do Ksawera też się uśmiechnie szczęście. Taka piękna mordka na pewno niejedno serce skruszy :lol: Mnie wywala z sieci od 2 dni :diabloti: Quote
basia0607 Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Cieszę się, że dla Ksawerego ciotki coś szykują. Ja dopiero wróciłam z interewncji , jeden wyjazd 3 nowe psy. Nie mam ich gdzie upychać !:placz: Quote
Pliszka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 no to może zrobię już ten bazarek, co? zobaczymy ile się uzbiera... Quote
Olga7 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Leni356-lepiej dla nas o psów ,żeby ten net jednak nie zawieszał się już więcej.:loveu::p. Inaczej zabraknie nam jednej z bardziej aktywnych ciotek i zbieranie funduszy zajmie nam więcej czasu ..:razz:. Basia.zalatana ma na glowie kolejne interwencje i psy ,Pliszka -szykuje bazarek/na szczęście/ a inne cioteczki szykują chusty dla psów czy inne akcje -i jakoś ruszy akcja zapewnienia funduszy na hotelik dla Ksawera ... Co kto może-niech pomoże.:p...!!! Quote
Wet-siostra Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 olga7 napisał(a):Co kto może-niech pomoże.:p Na razie mogę jedynie podnieść...:oops: Quote
leni356 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Pliszka napisał(a):no to może zrobię już ten bazarek, co? zobaczymy ile się uzbiera... Super :multi: Zbieramy, koniecznie. Bazarki i deklaracje. A nóż się uzbiera sporo. I o więcej ogłoszeń też bardzo prosimy. Trzeba ściągnąć więcej osób na wątek Quote
Pliszka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Fanty już obfotografowane :p Jutro zrobię bazarek :) Trzeba go wyciągnąć z tego schronu! Quote
Pliszka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Pokaż się Ksawery! :loveu::loveu::loveu: Quote
rita60 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Poker napisał(a):Może być smutny Ksawer czeka na radość życia. serce pęka :-( Może niech on będzie pierwszym psiakiem z wątku kudłaczy, na którego zbierzemy pieniądze na hoteli czy płatne DT Przejrzalam watek i takie sa dotychczasowe deklaracje:roll: olga7-10,- rita60-10,- Pliszka-10,- plus bazarek no i propozycja Poker Mało:shake: Quote
Recommended Posts