clo Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 dziewczyny my mamy jedno miejsce stale u morii ktore czeka bo nasz djek od niej wlasnie pojechal do ds wiec mysle,ze mozemy je z fizia dla kudlacza odstapic ..piszcie do niej pw moria ma fajny hotelik psy maja tam super i jest z elblaga wiec moze sama by po niego podjechala napiszcie jak wyglada sytuacja finansowa ze zbierzecie deklaracje ale moze juz moglby maly wyruszyc..moze sie zgodzi ona ma wielkie serce psow Quote
Olga7 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Jesli tylko jest szansa- to Ksawera jak najprędzej zabieramy -jesli tylko się da. Stamtąd prędzej znajdzie dom. Quote
fizia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Moria prowadzi hotelik, nie schronisko. Byłoby super, jakby mógł tam pojechać Quote
kordonia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Dziś Ksawery był ze mną na spacerku w lesie. Bardzo się cieszył, węszył, biegł naprzód. Przebywa od sierpnia w schronisku, był z interwencji, czyli znaleziony na ulicy miasta. Miał w schronsiku imię, ale nikt go nigdy nie używał, więc już w całej dokumentacji jest zmienione na KSAWERY :) Ma ok. 5 lat, jest zdrowy, szybki, zwinny, przyjazny do wszytkich ludzi, przyjazny do psów (razem z nami szedł inny piesiu, kótry ciągle chciał Ksawerego ugryźć, ale ten nie podejmował wyzwania do walki. Nie okazywał tez strachu. Jest trochę wiekszy, niż myslałam, sięga za kolano, Charly ocenila go na 23 kilo. Quote
rita60 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ksawery ma ogłoszenia:razz: alegratka.pl eoferty mojpupil kupiepsa zwierzak.pl przygarnijzwierzaka adopcjapsa nasipupile petworld.pl neeon psiamania morusek.pl najpewniej.pl kokosy.pl Quote
Pliszka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ale piękny chłopak!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Wet-siostra Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Poza kratami ma zupełnie inną minkę.:loveu: Quote
Olga7 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Przepiękny jest ten nasz Ksawer - :p:loveu::razz:. Na spacerze odżyl choć na trochę i juz nie jest taki smutny .:loveu::loveu: I znow żaluję ,że nie możemy mieć drugiego psa -bo bysmy porwali pewnie Ksawera . Taki mądry i mily pies .:loveu::loveu:. I przystojny bardzo !;):p Quote
Olga7 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Kurcze -jaki to piękny i przystojny pies -ten KSAWER !!:loveu::loveu::loveu::loveu: Cioteczki -Basia0607- co dalej z tym Dt dla Ksawera ?? Ucichlo jakoś na wątku o tym -a on wyczekuje każdego dnia na tych kratach uwieszony ....:( i tak pięknie prosi -blaga : ZABIERZCIE MNIE DO LUDZI -PROSZĘ ......:) Quote
spajkus74 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='olga7']Kurcze -jaki to piękny i przystojny pies -ten KSAWER !!:loveu::loveu::loveu::loveu: Cioteczki -Basia0607- co dalej z tym Dt dla Ksawera ?? Ucichlo jakoś na wątku o tym -a on wyczekuje każdego dnia na tych kratach uwieszony ....:( i tak pięknie prosi -blaga : ZABIERZCIE MNIE DO LUDZI -PROSZĘ ......:) Witam Ile macie deklaracji stalych do tej pory i czy czeka juz miejsce na piesia w hoteliku? Quote
Pliszka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Fanty na bazarek czekają :) Jakie plany wobec przystojniaka? Quote
Olga7 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Były juz przymiarki do hoteliku dla Ksawera -ale cioteczki trzymają tę informację chyba w zanadrzu -póki nie uzbieramy na tyle deklaracji by mieć pewność ,że jego pobyt tam będzie zabezpieczony -prawda ? Spajkus74-mamy się domyślać ,że możesz nas wspomóc w organizowaniu dt/hoteliku oraz oglaszaniu Ksawera czy też może jakieś inne intencje masz na mysli w trosce o tego psa ? Tak tylko pytam.. Quote
basia0607 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='olga7']Kurcze -jaki to piękny i przystojny pies -ten KSAWER !!:loveu::loveu::loveu::loveu: Cioteczki -Basia0607- co dalej z tym Dt dla Ksawera ?? Ucichlo jakoś na wątku o tym -a on wyczekuje każdego dnia na tych kratach uwieszony ....:( i tak pięknie prosi -blaga : ZABIERZCIE MNIE DO LUDZI -PROSZĘ ......:) Dziewczyny nie mam glowy. Umiera mi szczenie -parwo ! a tu moja wczorajsza interwencja, ktora dobiła mnie do reszty. http://www.dogomania.pl/forum/f28/po-co-ja-tam-jechalam-148241/ Quote
Olga7 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Zajrzalam-biedny ten pies...:shake:...może jakos z tego wjdzie,choć szanse są chyba nie za duże..szkoda pieska-może jakoś uda się go wyratować jednak.. Quote
basia0607 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Szczeniak nie przeżył ! czuje sie okropnie. Quote
Olga7 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Musisz z tym się pogodzić-nie ma wyjścia ..:shake:.Zrobilaś wszystko ,zeby mu pomóc ,ale nie zawsze można uratować zbyt chorego psa. Może bardzo się męczył i cierpiał ? Teraz już nie boli go nic..:shake:Biega sobie za TM -razem z innymi psami ... Quote
Pliszka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Przykro mi :-( Taka ładna mordka :-( A na Ksawerego deklaruję 10 zł miesięcznie jeśli znajdzie się w hoteliku i jakiś bazarek na dobry początek :) Quote
Olga7 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Dziękujemy pięknie Pliszko :loveu:. mamy już zatem więcej deklaracji na Ksawera. Jest nadzieja ,że uzbieramy na hotelik już niedlugo. Quote
Recommended Posts