Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny my mamy jedno miejsce stale u morii ktore czeka bo nasz djek od niej wlasnie pojechal do ds wiec mysle,ze mozemy je z fizia dla kudlacza odstapic ..piszcie do niej pw moria ma fajny hotelik psy maja tam super i jest z elblaga wiec moze sama by po niego podjechala napiszcie jak wyglada sytuacja finansowa ze zbierzecie deklaracje ale moze juz moglby maly wyruszyc..moze sie zgodzi ona ma wielkie serce psow

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś Ksawery był ze mną na spacerku w lesie. Bardzo się cieszył, węszył, biegł naprzód.
Przebywa od sierpnia w schronisku, był z interwencji, czyli znaleziony na ulicy miasta.
Miał w schronsiku imię, ale nikt go nigdy nie używał, więc już w całej dokumentacji jest zmienione na KSAWERY :)
Ma ok. 5 lat, jest zdrowy, szybki, zwinny, przyjazny do wszytkich ludzi, przyjazny do psów (razem z nami szedł inny piesiu, kótry ciągle chciał Ksawerego ugryźć, ale ten nie podejmował wyzwania do walki. Nie okazywał tez strachu.
Jest trochę wiekszy, niż myslałam, sięga za kolano, Charly ocenila go na 23 kilo.

Posted

Ksawery ma ogłoszenia:razz:
alegratka.pl
eoferty
mojpupil
kupiepsa
zwierzak.pl
przygarnijzwierzaka
adopcjapsa
nasipupile
petworld.pl
neeon
psiamania
morusek.pl
najpewniej.pl
kokosy.pl

Posted

Przepiękny jest ten nasz Ksawer - :p:loveu::razz:.
Na spacerze odżyl choć na trochę i juz nie jest taki smutny .
:loveu::loveu:
I znow żaluję ,że nie możemy mieć drugiego psa -bo bysmy porwali pewnie Ksawera . Taki mądry i mily pies .:loveu::loveu:. I przystojny bardzo !;):p

Posted

Kurcze -jaki to piękny i przystojny pies -ten KSAWER !!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Cioteczki -Basia0607- co dalej z tym Dt dla Ksawera ??
Ucichlo jakoś na wątku o tym -a on wyczekuje każdego dnia na tych kratach uwieszony ....:( i tak pięknie prosi -blaga : ZABIERZCIE MNIE DO LUDZI -PROSZĘ ......:)

Posted

[quote name='olga7']Kurcze -jaki to piękny i przystojny pies -ten KSAWER !!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Ucichlo jakoś na wątku o tym -a on wyczekuje każdego dnia na tych kratach uwieszony ....:( i tak pięknie prosi -blaga : ZABIERZCIE MNIE DO LUDZI -PROSZĘ ......:)

Witam
Ile macie deklaracji stalych do tej pory i czy czeka juz miejsce na piesia w hoteliku?

Posted

Były juz przymiarki do hoteliku dla Ksawera -ale cioteczki trzymają tę informację chyba w zanadrzu -póki nie uzbieramy na tyle deklaracji by mieć pewność ,że jego pobyt tam będzie zabezpieczony -prawda ?

Spajkus74-mamy się domyślać ,że możesz nas wspomóc w organizowaniu dt/hoteliku oraz oglaszaniu Ksawera czy też może jakieś inne intencje masz na mysli w trosce o tego psa ? Tak tylko pytam..

Posted

[quote name='olga7']Kurcze -jaki to piękny i przystojny pies -ten KSAWER !!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Dziewczyny nie mam glowy. Umiera mi szczenie -parwo !

a tu moja wczorajsza interwencja, ktora dobiła mnie do reszty.

http://www.dogomania.pl/forum/f28/po-co-ja-tam-jechalam-148241/

Posted

Zajrzalam-biedny ten pies...:shake:...może jakos z tego wjdzie,choć szanse są chyba nie za duże..szkoda pieska-może jakoś uda się go wyratować jednak..

Posted

Musisz z tym się pogodzić-nie ma wyjścia ..:shake:.Zrobilaś wszystko ,zeby mu pomóc ,ale nie zawsze można uratować zbyt chorego psa. Może bardzo się męczył i cierpiał ? Teraz już nie boli go nic..:shake:Biega sobie za TM -razem z innymi psami ...