Jump to content
Dogomania

Jaka szczotaka dla owczarka szkockiego collie ?

Recommended Posts

Posted

Witam, mam takie pytanie może ktoś z Was dogomaniaków mógłby mi pomóc ponieważ w poniedziałek zawita do mnie 1,5 roczny owczarek szkocki collie chciałbym się dowiedzieć jaką szczotkę powinienem kupić do pielęgnacji jego sierści?

pozdrawiam Heyer

Posted

[quote name='Heyer']Witam, mam takie pytanie może ktoś z Was dogomaniaków mógłby mi pomóc ponieważ w poniedziałek zawita do mnie 1,5 roczny owczarek szkocki collie chciałbym się dowiedzieć jaką szczotkę powinienem kupić do pielęgnacji jego sierści?

pozdrawiam Heyer

Widzę że jesteś zarejestrowany/a na forum Collie :p

Polecam poczytanie działu "Pielęgnacja"
Portal owczarka szkockiego collie

Ze swojej strony mogę ci doradzić kupno szczotki z naturalnego włosia.Najlepiej z dzika.
Ja obecnie mam trzy szczotki,jedną z włosia "Amigo"niezbyt rewelacyjna oraz szczotkę włosianą i drugą z drucikami z KW.Te spokojnie mogę polecić.

Posted

[quote name='Mona']Widzę że jesteś zarejestrowany/a na forum Collie :p

Polecam poczytanie działu "Pielęgnacja"
Portal owczarka szkockiego collie

Ze swojej strony mogę ci doradzić kupno szczotki z naturalnego włosia.Najlepiej z dzika.
Ja obecnie mam trzy szczotki,jedną z włosia "Amigo"niezbyt rewelacyjna oraz szczotkę włosianą i drugą z drucikami z KW.Te spokojnie mogę polecić.

Dziękuję Mona za odpowiedź owszem jestem zarejestrowany na FC gdyż stamtąd będę miał nowego członka rodziny czyli Charliego :) a nie chciałbym nie fachowo zająć się jego sierścią :)

Posted

Heyer napisał(a):
Dziękuję Mona za odpowiedź owszem jestem zarejestrowany na FC gdyż stamtąd będę miał nowego członka rodziny czyli Charliego :) a nie chciałbym nie fachowo zająć się jego sierścią :)

No to tylko pogratulować,Charlie to piękny pies :multi:
Napewno będzie miał u ciebie dobrze :p

Posted

smutnata2 napisał(a):
i znowu nie pomogłam<beka>

Pomogłaś pomogłaś :) bo już szukam takiego grzebyka i szczotki :) bo przecież nie da się (chyba) wszystkiego dobrze wyczesać taką szczotką bądź tylko grzebykiem ;)