rizo Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 mam pytanie odnośnie karmy hills t/d,czy ktoś ją miał dla swojego pieska,jestem ciekawa czy naprawde pomaga na kamień,jak chętnie jedzą ją wasze pieski ,czy nie ma po niej jakis sensacji żołądkowo-jelitowych :lol: Quote
nane Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 rizo napisał(a):mam pytanie odnośnie karmy hills t/d,czy ktoś ją miał dla swojego pieska,jestem ciekawa czy naprawde pomaga na kamień,jak chętnie jedzą ją wasze pieski ,czy nie ma po niej jakis sensacji żołądkowo-jelitowych :lol: [FONT=Courier New]szczerze ? na kamień najlepsza jest szczoteczka do zębów i pasta albo BARF :razz: wczoraj byłam w znajomej hodowli yorków i szanaucerów znajoma mówiła, że dawała Royala weterynaryjnego na kamień i pomogło ja się nie wypowiadam bo na BARFie problemów z kamieniem nie mam :evil_lol: [/FONT] Quote
rizo Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 szczoteczki i pasty uzywamy co dwa dni ale mimo to trzeba troche zapobiegać na inne sposoby też, a co do barfu -to maja jedna niunia niestety nie może ,bo po drobu mamy takie rozwolnienie że trzeba iść na zastrzyk , nie idzie inaczej zatrzymać,także ile psów tyle diet-myślałam że może ktoś ma jakieś doświadczenie z tą karmą;) royala weterynaryjnego na ścieranie osadu z zębów mamy i to spory worek ale im niestety nie smakuje Quote
nane Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [CENTER][FONT=Courier New]barf to nie tylko drób ;) [/FONT][/CENTER] Quote
Recommended Posts