Zuza i Noddy Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Jeszcze nie wiem czy będę bo w sobotę idę na imprezkę :cool3: Quote
MateUsz Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 mhm :D Zuzia to akurat ósemka ci wyjdzie:evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='MateUsz']mhm :D Zuzia to akurat ósemka ci wyjdzie:evil_lol: Oj tak zdecydowanie ósemka byłaby wykonana perfekcyjnie tylko chyba nawet wtedy gdybym miała zrobić coś innego :evil_lol: Więc chyba sobie Rybnik odpuszczę;) [SIZE=1]Zwłaszcza, ze imprezka całonocna :evil_lol: Quote
Shetanka Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 haha i ósemka była nawet :lol::lol::lol: Wyniki; Gr.Młodsza; 1. Katarzyna Żak z shiba inu 2. Martyna Nowak z basenji 3. Klaudia Norberciak z cocker spanielem angielski Gr.Starsza; 1. Mateusz Legieta z sheltie + Zw. dnia 2. chłopak z papilonem 3. Kinga Pietrucha z seterem angielskim 4. Alicja Ujma (ja :cool3:) ze springer spanielem walijskim/ cocker spanielem angielskim Gratulacje wszystkim! (; Żałuję, że Tares się 'nie wyrobił' na finał MP :placz: ten cocker ogółem fajnie biegał ale już był bardzo zmęczony... Quote
Kaya Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Mateusz się rozszalałes na koniec sezonu :razz: Gratulacje dla wszystkich :) Quote
Shetanka Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Kaya napisał(a):Mateusz się rozszalałes na koniec sezonu :razz: A to czasami nie jest już na nowy sezon? Quote
Kaya Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Ja tam się nie znam, dla mnie sezon wystawowy kończy się w Poznaniu :) Quote
MateUsz Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Dzięki :multi: A sędziował P.Jakubowski ;P Quote
Zuza i Noddy Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 MateUsz napisał(a):Dzięki :multi: A sędziował P.Jakubowski ;P To teraz zaczynam żałować, ze nie pojechałam :placz: Quote
Kaya Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):To teraz zaczynam żałować, ze nie pojechałam :placz: Tak myślałam że to powiesz :eviltong: Quote
Zuza i Noddy Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Kaya napisał(a):Tak myślałam że to powiesz :eviltong: Miło jechać do fajnego sędziego ;) Quote
Kaya Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']Miło jechać do fajnego sędziego ;) Prawda ;) A my się relaksowaliśmy w lasku na wystawie psów myśliwskich i na pewno nie żałuje :) Quote
Recommended Posts