Piromanka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Tyle ogłoszeń, Allegro, wczoraj jeszcze dorobiłam trochę ogłoszeń na portalach na których jeszcze nie miał i nic.... Już nie wiem co mam robić... Quote
giselle4 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 je tez i radio Sdety i lokalne gazety i wyborcza i cisza Quote
Wunia Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 uszy do góry cioteczki, będzie dobrze, musi być dobrze Quote
giselle4 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Dobrze ze Ty jestes dobrej mysli:) Quote
Piromanka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Właśnie zakończyło się Warsowi Allegro. 513 wejść i dupa... Quote
Wunia Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 na forum nie wolno używać słów niecenzurowych (.........) , ale właśnie takich użyłam Quote
giselle4 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Mnie tez szlag trafia... moze to ja jemu pecha przynosze?:( Quote
Wunia Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 giselle4 napisał(a):Mnie tez szlag trafia... moze to ja jemu pecha przynosze?:( no żarty koleżance się trzymają w te upiornie mroźne dni :( Jak Warsik i inne bidulki się trzymają w te mrozy? Quote
Piromanka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Wars, pokaż się ciotkom - niech zobaczą jaki jesteś piękny i że zasługujesz na deklaracje. Quote
ana Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 I co tam u Warsika? Nikt nie chce takiego cuda?:shake: Quote
giselle4 Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Wars to kawaler ma koc w budzie i mam nadzieje ze nie jest jemu zimno:( To grzeczny chłopak tylko spragniony uczuc i jedzenia Boze,dlaczego on tak powoli tyje.... On je i je i je i głodny odrobaczony i nie moze sie najesc Rano 2 michy gestego ryzu z makaronem i miesko w tym czy kiełbaski i za chwilke jak tylko mnie zobaczy udaje ze nie dostał i kiedy niose miche ...pies słania sie na nogach a jak jestem w srodku to mi reke podgryza ze taki głodny...mowi dawaj szybko:mad: kiedy odchodze pies dalej glodny mimo smaczkow i mim o ochłapów ktore dostaje ekstra... nic z tego nie rozumiem Smieja sie ze mnie w schronie ze jego i Czeske oraz Berniska i Dobisak to tucze ...ale nie widac:( Quote
Piromanka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Grażynko, opróżnij skrzynkę odbiorczą. Quote
giselle4 Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Piromanko ,zgadzam sie pewnie ze sie zgadzam:) Zrob tak i juz....:) Quote
Wunia Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 ja dopiero niedawno dotarłam do domu, więc odmeldowywuję się, że jestem :) Grażynko, podaj mi proszę telefon do siebie, będziemy się ugadywać na tuż po świętach :) Nie przybyło deklaracji :( Jakoś dam radę ... chyba Quote
mmd Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Kibicuję i trzymam kciuki. Hopniemy sobie:) Quote
Wunia Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 pomogą nam pieski w psim niebie, będzie dobrze Quote
kamilawa Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Warsiku, maluszku słodziutki... przez telefon słyszałam jaki będziesz miał wspaniały dt... ...domki powinny się o Ciebie bić... Quote
giselle4 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Wunia napisał(a):ja dopiero niedawno dotarłam do domu, więc odmeldowywuję się, że jestem :) Grażynko, podaj mi proszę telefon do siebie, będziemy się ugadywać na tuż po świętach :) Nie przybyło deklaracji :( Jakoś dam radę ... chyba moze jakis bazarek zrobimy ciotki pomozecie? ;) 664 315 852 i czekam a ju juz dawno wiem gdzie ten tyczas i w jakim towarzystwie bedzie nasz maluszek...on juz tez wie:) dzisiaj dostał kołdre i nawet nie zauwazył jak poszlam ze schronu tak cicho siedział po wysępieniu jeszcze jednej miski:) Quote
giselle4 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Wunia napisał(a):ja dopiero niedawno dotarłam do domu, więc odmeldowywuję się, że jestem :) Grażynko, podaj mi proszę telefon do siebie, będziemy się ugadywać na tuż po świętach :) Nie przybyło deklaracji :( Jakoś dam radę ... chyba moze jakis bazarek zrobimy ciotki pomozecie? ;) 664 315 852 i czekam a ju juz dawno wiem gdzie ten tymczas i w jakim towarzystwie bedzie nasz maluszek...on juz tez wie:) dzisiaj dostał kołdre i nawet nie zauwazył jak poszlam ze schronu tak cicho siedział po wysępieniu jeszcze jednej miski:) Quote
giselle4 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Warsiku wytrzymaj jeszcze troszke bedzie dobrze...zobaczysz Quote
kamilawa Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Podniosę rankiem ślicznego chłopaka. Quote
Boziii4920 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Mój Warsiczek kochany :) mam nadzieje ze znajdą się ludzie którzy się nim zaopiekują i bedzie miał dobry i kochający domek bo na taki właśnie zasługuje to psisko piękne ..... na pewno na świecie są jeszcze ludzie dobrzy którzy przygarną go i pokochają a on ich :) Ajć Cudo Tego własnie warsikowi życzę :) Buziaczki Quote
Recommended Posts