fiorsteinbock Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Wunia i jak, pojechal? Zadowolony byl, czy czul, ze zmienia domek? Quote
Wunia Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 pojechał :( i został :( to dobrzy ludzie i dobry dom ... taki jak z bajki, drewniany, w lesie ... cisza, spokój, żadnej ruchliwej ulicy pod bramą, duży teren do biegania, ogrooooomna buda ze słomą, jak się patrzy ... trochę był zagubiony, ale się nie bał tak jak kiedyś ... nie płakał, dawał łapkę swojej nowej pani, która go miziała ... będzie mu tam cudownie, ma naprawdę super dom ... nie wiem czy jestem szczęśliwa czy nie ... trochę jestem ... ale ta dziura ... jakbym serce zostawiała ... ale nie płakałam ... trochę teraz jak do Was piszę ... zrobiłam dla niego wszystko co mogłam ... utuczyłam, nauczyłam dobrego dotyku, mój mąż go wychował, został odjajczony i na koniec zaczipowany, nauczył się kochać ludzi i znalazłam mu dom ... a jednak jestem smutna ... zostawiałam go bez żadnych obaw, będzie tam szczęśliwy ... no i będziemy go odwiedzać ... to tylko jakieś 10 km od Łodzi, zaraz za Zgierzem, miejscowość Emilia, tam jest rondo ze zjazdem na A2, ale domek w lesie ... zachowywał się na medal, jedzenie dostał już od swojego pana, a smakołyki od pani ... to chyba wszystko ... chyba się wezmę za prasowanie, bo tego nie znoszę, więc zabiję czas i uciszę sumienie ... Trochę to chaotyczne, ale musicie mi wybaczyć ... myśli mi się gubią ... Quote
Wunia Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Grażynko, zmień tytuł proszę na jakiś wesoły ... Quote
Piromanka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Wuniu, wspaniała robota! Oddałaś mu serce, czas i wszystko najlepsze co mogłaś. Znalazłas mu dom z bajki. Cóż chcieć więcej...? Chyba tylko tego, żeby nie bolało.... Pozwól sobie na żal, to potrzebne, nie wolno go tłumić. Jesteś wspaniałym czlowiekiem! Quote
Wunia Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 odespałam ... już chyba dobrze, tylko moja sunia, którą głaszczę non stop zaraz chyba bez sierści zostanie :) dobrze, że to labka i pieszczoty uwielbia, musi jakoś przeżyć ;) potrzebuję dogoterapii ... Quote
mmd Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Tak jak ja:( Nie sądziłam, że tak nam wyjdzie, że jedną i tę samą noc będziemy ryczały, każda o psa. Ja Lakusia nawet odwiedzać nie mogę, bo zrobię większą krzywdę. No i Lucky nie ma domu tylko materac w lecznicy. Quote
giselle4 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Warsiku ,zycze szczescia,,,,, Quote
giselle4 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Wunia napisał(a):Grażynko, zmień tytuł proszę na jakiś wesoły ... Ewcia,zaraz bo mam oczy pełne łez... dziekuje Ci .szczescie jego spotkalo jak tylko jego zobaczyłas....i wiecej jzu nic nie napisze DZIEKUJE Quote
Poker Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 cudownie, bardzo się cieszę, ja za klika dni będę to samo przeżywała. Pocieszam się tym ,że pomogę kolejnej bidzie, a Tami będzie miała świetny domek. Quote
mmd Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Ale fajnie - dużo psinek znajduje domki teraz. A ja jeszcze zakabluję, że dzisiaj byłam na mojej i Wuniowej uczelni po ostatnie w tej sesji nasze wpisy. Zaliczony przedostatni semestr:multi::multi: Wunia ma średnią 4,75, ja tam leser jestem;), więc mam 4,5. Quote
Wunia Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 :oops::oops::oops: no wiesz ... mmd ... :oops::oops::oops: Quote
mmd Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 No co? Czekaj czekaj, teraz już Cię na ludzi wyprowadzę, wiosna przyjdzie to pochodzimy... za szkołę. Dziecko odmeldowało mi średnią 4,94 - ten to dopiero nienormalny ;) Kiedy foty panicza Warcisława z włości? Quote
kamilawa Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Ałć, a ja średnia 3,66. :D Warcisław w domku, szczęśliwy na pewno ;-) Cioci Ewuni przejdzie i też będzie cię cieszyć ;) Tylko chwilka musi minąć :-) :D Quote
emilak Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 przepraszam za off'a: http://www.dogomania.pl/threads/179532-KAE-sek-URATOWANY-juA-w-hotelu-ale-brakuje-300-zA-deklaracji-POMOCY Quote
Wunia Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 mmd napisał(a):Kiedy foty panicza Warcisława z włości? poproszę, żeby porobili, ja na razie nie mogę tam jechać dla ochrony samej siebie ... Quote
Wunia Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 wiadomości od Warsa: Wars kocha swoją budę, zupełnie tak jak w domu przesypia całą masę czasu, obszczekuje sąsiadów i inne psiaki, najlepsza zabawa to bieganie dookoła domu, apetytu nie stracił :) źle znosi jak wyjeżdżają samochodem, bo przez weekend ćwiczyli, ale musi przywyknąć :( myślę, że jak nabierze pewności, że wracają, to będzie lepiej to znosił :( Quote
Wunia Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 chyba zdejmę banerek Warsika ... ale jeszcze nie teraz ... Quote
fiorsteinbock Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Grzeczny i madry Warsik :) Ciociu, mozesz byc z niego dumna :) Quote
mmd Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Wunia']... najlepsza zabawa to bieganie dookoła domu...( Jakoś mnie to nie dziwi:) Jest tak, jak powinno być. Zdejmuj baner i do roboty. Może teraz taki chłopczyk? http://www.dogomania.pl/threads/179922-CYGAN-owczarek-niemiecki-jego-pan-umarA-wczoraj-Pilnie-DT-oraz-deklaracje-na-hotel Quote
Wunia Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 byłam już dziś u Cygana na obu wątkach :( ale jeszcze odsypiam ... koniec karnawału, a ja mam "zwała" po stresach ... Quote
Wunia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 wczoraj byłam zmienić dane właściciela w bazie danych czipa Warsa ... teraz gdy mam pewność, że jest mu dobrze mogłam to zrobić ... jak na razie to musi wybiegać swoje :) a potem śpi w swojej budzie, żre nadal kosmiczne ilości, wychodzi też ze swoim państwem na spacery, założyli, że będzie wychodził na spacerki regularnie, i że zacznie się załatwiać poza terenem, myślę, że jest to do zrobienia, Wars bardzo poważnie traktował swój teren, chodzi tu o mieszkanie jak tylko załapał, że w swoim domu się nie leje :) więc może cały teren też potraktuje jak swój dom i będzie się załatwiał na spacerku :) Szybko się uczy, więc na pewno im się uda :) Trzymam kciuki za całą nową Warsową rodzinkę :) Quote
Wunia Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 decyzją ogółu pieniążki Warsowe w wysokości 55 zł. przelewam na konto Giselki :) http://www.dogomania.pl/threads/143559-PaweA-kochany-u-Kamilek-w-IA-awie-na-Dt?p=14152844#post14152844 Quote
Wunia Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Grażynko, przelew poszedł :) Warcisław rozliczony :D Quote
mmd Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 A ja tu muszę zakablować, że Wunia nadal w ruchu. Dzisiaj pomagali z TZ-em bardzo kochanemu i potrzebującemu piesowi. Kolejny pies Wuniu na Twoim koncie ;) Quote
Recommended Posts