Jump to content
Dogomania

Wars w basniowym domku,dziekujemy Wuniu za matkowanie i nauke.....:)

Recommended Posts

Posted

Wunia napisał(a):
wybudzony, bez powikłań, zaraz Wars i mój TZ będą wracać od weta do domu :) będę go miziała i przytulała :)

To Twoja sucz chyba uda się na emigrację do mnie, tak się obrazi:)

• Replies 682
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wunia napisał(a):
damy radę :) dwie ręce mam do głaskania, co nie? Tylko jak oba osobniki na mnie wlezą do głaskania to ducha wyzionę :)

A ręka do trzymania kciuków?:evil_lol:

Posted

od kciuków miały być Cioteczki, ja teraz mam ten zaszczyt głaskania i miziania :) Wars już w domu, trochę skołowany i śpi moja sucz też śpi obok :)

Posted

w ogóle się nie interesuje, nawet kołnierza jeszcze nie założył, bo nie ma po co :) zobaczymy jak noc, dopóki dam radę to poczuwam przy nim, ale jak będę padać to kołnierz założy i już :(

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Odnosze wrazenie, ze pewnej czesci meskiej lepiej bez swoich klejnotow :)
Spokoniejsi sa to i szczesliwsi :)

spokojniejszy to na razie nie jest, ale szczęśliwy na pewno :) Radość Warsa jest trudna do poskromienia :)

Posted

a tak sprawozdawczo - to noc spokojna :) Wars sprawia wrażenie jakby nic się nie stało, nadal nie próbuje lizać, ani nawet wąchnąć sobie ranki :)
Teraz pojechał z moim TZ i z moją sucz, oczywiście na dzień dobry osikał mi drewno kominkowe :) nie wiem kiedy go tego oduczymy :( tryska energią :)
Jedzenia w domu nie kradł, już ma tę pewność, że jeść dostanie i przestaje się tak obsesyjnie domagać każdego ochłapka czegokolwiek :)
no, to chyba wszystko, idę spać ...

Posted

ja na dyżurze :) ale spokojnym :) śpi jak zabity :) dziś ma kołnierz, więc może przekimam troszeczkę :) Strasznie się na ten kołnierz gniewa i znowu patrzy na mnie tak ... tak jak tylko Wars potrafi ...

Posted

Piromanka napisał(a):
Ciocia Wunia się zamartwia tak, jakby conajmniej jej jajka odcięli ;-)

no, no, święte słowa - ja średnio 2 razy w roku z chirurgami mam do czynienia, bez przerwy mi gdzieś dłubią (ostatnio w listopadzie ubiegłego roku) więc empatia moja jest większa :)