giselle4 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 nie widział mnie 3 dni i jak przywitał w połprzysiadzie połozył łebek na przednie łapki i patrzył tymi wielkimi oczkami i mruczał...biedaczek On juz wie ze jeszcze szczescie sie zbliza:) Quote
Wunia Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 ostatnie dwa dni to jakiś koszmar :( ale wróciłam już na dogo :) Warsiku, hopa do góry :) Quote
fiorsteinbock Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Warsiku! tyle czasu sie nie widzielismy :( Grazynko, jak deklaracje - duzo brakuje? Quote
giselle4 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 deklaracje post 310...nawet nie wiem ale troche brakuje:( Quote
kamilawa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Skarbeczku mój, nie spadaj. Zobacz, nawet Cie ciotka Edytka odwiedziła! :diabloti: Do góry maleńki, po dom! Quote
Ammounie Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Cudownego, kochającego domku Warsiku! Quote
giselle4 Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Kochane cioteczki, chciałabym złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia. Spełnienia wszystkich marzeń, tych małych i tych dużych. Dużo miłości, zdrowia, sił do pomocy zwierzakom. Dużo prezentów, cudownej atmosfery. Dużo uśmiechu na twarzy, szczęścia. Wesołych świąt!! Quote
Wunia Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Cioteńki, pod choinkę :) Mam DT dla Warsika, będzie mieszkał w domu, i jest nim zainteresowana pewna Pani, która chce go poznać, bo już go kocha, także tymczas będzie pewnie krótki, stawka utrzymana 5 zł./dziennie zaraz wysyłam PW do zadeklarowanych cudownych Ciociuś :) Wars od poniedziałku będzie Łodzianinem :) Quote
Wunia Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Ciocia ana ma pełną skrzynkę, nie mogę wysłać PW z kontem, może ktoś ma z nią kontakt? Quote
Ammounie Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Wunia napisał(a):Cioteńki, pod choinkę :) Mam DT dla Warsika, będzie mieszkał w domu, i jest nim zainteresowana pewna Pani, która chce go poznać, bo już go kocha, także tymczas będzie pewnie krótki, stawka utrzymana 5 zł./dziennie zaraz wysyłam PW do zadeklarowanych cudownych Ciociuś :) Wars od poniedziałku będzie Łodzianinem :) Ah jak cudownie! Warsiku już niedługo! Moc miłości dla Ciebie i Wszystkich Cioteczek! Quote
kamilawa Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Podniosę szkraba. Zazdroszczę, sama chciałabym wziać go na dt ;) Quote
giselle4 Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Wuniu,bardzo sie ciesze z maila i wiadomosci moze ktos jeszcze cos dołozy fiorsteinbock mowiła ze da grosik..jeszcze ja poprosze i moze jeszcze ktos juz mi mozg wysych.... ale Edytka wplaci....\ Moje serce jest malutkie ale wierne i cieplutkie tylko Tobie jest oddane tylko w Tobie zakochane. Z okazji Świąt Bożego Narodzenia, życzymy by każde malutkie serduszko znalazło dom i duże serce które je pokocha. Quote
giselle4 Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Mamy -90zł na poczatek[pierwszy miesiac] i jedna deklaracje miesieczna po -20zl[od nastepnego miesiaca] Ciotki brakuje na pierwszy miesiac --60zl na pozostałe--130zl..... moze ktos zrobi bazarek...prosze Wunia nie moze zostac sama z problemem.....:( Quote
kabaja Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Warsik to cudny piesek i podbił również moje serducho ,ponieważ nie mogę składać deklaracji miesięcznej mogę jakąś stówkę przelać jednorazowo /poproszę tylko numer konta na który mogłabym to zrobić / Wszystkiego najlepszego dla Warsika oraz jego cioteczek Quote
giselle4 Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Dziękuej cioteczko,to pierwszy miesiac i kawałek drugiego mamy z glowy... zaraz poprosze Wunie o numer konta:) dzieki:) Quote
Wunia Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 konto na PW do kabaja poszło:) Na kolana padam z wdzięczności :) Quote
giselle4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Wuniu,dziekuje za Warsika.... napisze po Swietach do Edytki..grosik sie przyda a ja juz szykuje wyprawke dla łobuza...i czekam na Ciebie:) Quote
giselle4 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 . ma jedna malutka walizke,duzo miejsca nie zajmie Wuniu ,oczekujemy na Ciebie. napisz prosze[abym miala czasu duzo dla WAS] O KTOREJ MAM NA CIEBIE CZEKAC:) Quote
ana Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Już jestem. Nie było mnie kilka dni i nie miałam dostępu do kompa, ale już jestem, skrzynka posprzątana, więc czekam na numer konta. Pozdrawiam poświatecznie. Quote
giselle4 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Ana ,Wunia jest w trasie wiec wysle wieczorem Teraz my z WARSIKIEM CZEKAMY NA WUNIE:) :) Quote
Recommended Posts