Wunia Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Piromanka napisał(a):Nic się nie zmieniło. A ja zrobię wreszcie pięknemu to Allegro... tak :multi: tak :multi: tak :multi: Quote
Wunia Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 ojej, a czemu mi Warsika z sygnatury wywiało? Przecież nie usuwałam :( Wiecie coś na ten temat? Cosik automatem jakby wywaliło !!! Quote
kamilawa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Podniosę chłopaka jak weszłam na dogo :) Quote
Wunia Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 mmd napisał(a):Jak wywiało? Przecież siedzi, gapi się:) :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a ja nie widzę u siebie banerka Warsika w sygnaturze :-(:-(:-( Quote
rudaa1 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Podniosę jak ma to w czyms pomóc :-) A ktoś mi pomoże jak wstawić banerek Warsika do sygnatury?? :( Dawno na dogo nie byłam i troszkę tyły w technikach... :-| Psiaczek prześliczny i aż dziw, że jeszcze domku nie ma, te oczy...achh serce sie rozkleja :-D Quote
Piromanka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Proszę Allego: http://www.allegro.pl/item838806424_wars_slicznie_umaszczony_i_mlody_szuka_pana.html Czy może być takie? Wszelkie uwagi i poprawki mile widziane! Quote
Wunia Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Piromanka napisał(a): Czy może być takie? Wszelkie uwagi i poprawki mile widziane! Żadnych uwag ani poprawek :) Pierwsza klasa :) Quote
Piromanka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Wunia napisał(a):Żadnych uwag ani poprawek :) Pierwsza klasa :) No to teraz kciuki trzymamy! Quote
Wunia Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Ciociu Piromanko:lol: Dziś puściłam pieniążki na wyróżnione aukcje zwierząt dla Warsika ;) co by po 6 grudnia nie zwiał z 1 strony :razz: Quote
Wunia Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='fiorsteinbock'] prosze bannerek, najprostszy bo u mnie zdolosci niewielkie :-( Czy Wy w w poście #127 (str.13 wątku) u siebie widzicie banerek Warsika? Bo ja u siebie nie :( Przejdę jeszcze z Mozilli na Explorera :( Może wtedy oczy mi się naprawią !!! Quote
Wunia Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 W Explorer widzę tylko krateczkę po banerku z krzyżykiem :-(:-( Pomoooooooooocy :oops::oops: Quote
giselle4 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 ciotki kochane ----dziekuje w łape to tylko mał infekcja bo zdarł gdzies kawałek skory na lapce.... za pere dni bedzie wszystko ok a najpewniej w sobote jak poleci po polach poganiac:) Quote
kamilawa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Podniosę chłopczyka za trzy osoby... za mnie, Edytkę i małą Karolinkę :cool3::loveu::loveu: Quote
Kamila_ Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Kurcze.. dogo mogłoby wrócić do dawnej postaci .. ;/ Dziewczyny 'Wunia masz Warsika na banerku :) .. za to ja nie mogę wstawić .. Quote
Wunia Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 wiem Warsik wrócił na banerek :) Już się martwiłam, że ze mną coś nie halo :( Quote
giselle4 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 To moze ja napisze.... mamy młoda dogomanke:) :) nie ma jeszcze tygodnia i ma na imie Karolinka-fiorsteinbock brawa.......ciotki,brawa:) :) Quote
Wunia Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 :multi::multi::multi::multi: brawa :multi::multi::multi: Quote
Piromanka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Brawa i gratulacje!!!!!!!!!!!!!! :BIG: Quote
giselle4 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 teraz zas prosba szukam 4 Dt dla Warsa,Dobisia,Czeski i Murzyna ze wzglądu na prace remontowe wszystkie psiaki bedą na ogólnym jedynki idą do zburzenia nastepnie zas do utawienia,wykafelkowania,zakup nowych-ocieplonych bud i to wszystko na przełomie grudzien i luty... teraz błagam o D t te psiaki na ogłonym sa bez szans . Zbyt duzo pracy i walki wlozylysmy o nie aby teraz zostaly zagryzione.... kto moze pomoc na hoteliki kasy nie mamy zanm je dobrze Quote
kamilawa Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 giselle4 napisał(a):nie ma jeszcze tygodnia i ma na imie Karolinka-fiorsteinbock Karolinka to zdrowa dziewusia... Przyszła na świat 1.12 i zrobiła rodzicom najwspanialszy prezent na święta :) Kawał dziewczynki: 3450, dł.: 56. Karolinka jest grzeczna, ładnie ssie pierś i dużo śpi :) Edytko gratulacje :))) Quote
giselle4 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Pomozcie mi prosze za miesiąc kiedy zacznie sie remont ta pomoc jzu nie bedzie potrzebna psa nie bedzie wsród zywych nie wyolbrzymiam i nie dramatyzuje ...mamy -grosz od Wuni i od Asi z Wroclawia ale to mało aby szukac Ds...o hoteliku nie mysle nawet to 600-900zł .Tyle kosztuje miesiąc w hotelikach kolo nas.....i to jeszcze łaske robia ze wezmą....jest mi przykro:( Wiem ze Dobis,Wars ,Czeska nie maja szans....albo zerowe inaczej mowiąc Quote
giselle4 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Dziekuej Aniu:) Dziekuje Wuniu:) Ania nasz czyta i jest tez przejęta losem Warsa Quote
mmd Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Fatalnie... Ile będzie trwał ten remont? Łatwiej uzbierać na dwa miesiące hotelowania niż stałe deklaracje. Quote
giselle4 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 koniec grudnia poczatek marca:( szukam Dt bo na hotel zapomnij:( Quote
Recommended Posts