Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ania z poznania napisał(a):
My :crazyeye::evil_lol:???/ Przecież my tylko grzecznie prosimy, przynajmniej na początku :evil_lol::diabloti:

No właśnie :eviltong:
Ale kiedyś nasza cierpliwość się skończy :p, a wtedy będziemy molestować o fotki, dzień i noc pisać, spokoju Wam, bezfotkowcom nie damy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mniam moja sunia :):):):):):)wtedy na przejściowym kocyku który dała jej moja córunia .Teraz ma swój kosz :cooldevi::laugh2_2::laola:
zapomniał bym dodać że fotki robiła moja córunia :):):):)

Posted

Ojej :loveu:!
Słuchajcie, ona zaczyna być szczęśliwa!!! Ma zupełnie inne oczy, nie jest przerażona i zgnębiona!!!
Na pewno jeszcze odrobinę zagubiona ale widać, że jest u Was zadowolona i spokojna.
Dzięki, Oniisucz, jak Honey była jeszcze u poprzedniej właścicielki to ryczałam po nocach, tak mi jej żal było (zresztą nie tylko ja :cool3:).

Posted

Piękna obudziła mnie dziś około 4 rano na spacerek ,bo dostała sraczuni ,a wczoraj księżna nie chciała wystawić swojego rudego nochalka na wieczorny spacerek bo padało :):)Poszedłem więc na spacer grzecznie i zaspany na maxa,ale to nie koniec .Po spacerku hana dostała ataku czułosci a chwile później (chyba z ulgi) zwijała się z radości pod siebie i postanowiła rozwinąć skarpetki mojej kobiety z kulki w którą były zawinięte .Podejrzewam że to z chęci niesienia pomocy swoim człowiekom w porannej gimnastyce :painting::iloveyou:

Posted

Ale cudowna sunia :loveu:
OniISucz - wspaniałą macie sunię, widać że jest jej u Was dobrze, strasznie się cieszę, że się nią zaopiekowaliście.

Mi też niunia spać nie dawała po nocach:shake:
Tak się cieszę :multi:

P.S. Świetne fotki robi Twoja córka :lol:

Posted

Jest o niebo lepiej ,sunia czuje się coraz swobodniej ,nie trzęsie się choć już leków nie bierze ,do tego odzyskała apetyt.Ma sporo chęci do zabawy i kładzie się już nie tylko w swoim kojcu ,ale w różnych miejscach .Nie ma w niej ani trochę agresji do domowników ,można jej nawet zabrać kość którą obrabia,albo konary które postanawia zamienić w zapałki .Jedynie na spacerach czasem "broni " mojej żony i córki przed ludźmi ,ale pracujemy nad tym .W nocy nie ma opcji żeby spała gdzie indziej niż w swoim kojcu przy naszym łóżku :loveu:Generalnie coraz pyszniej jest i coraz lepiej się poznajemy :):):)

Posted

OniISucz napisał(a):
Jest o niebo lepiej ,sunia czuje się coraz swobodniej ,nie trzęsie się choć już leków nie bierze ,do tego odzyskała apetyt.Ma sporo chęci do zabawy i kładzie się już nie tylko w swoim kojcu ,ale w różnych miejscach .Nie ma w niej ani trochę agresji do domowników ,można jej nawet zabrać kość którą obrabia,albo konary które postanawia zamienić w zapałki .Jedynie na spacerach czasem "broni " mojej żony i córki przed ludźmi ,ale pracujemy nad tym .W nocy nie ma opcji żeby spała gdzie indziej niż w swoim kojcu przy naszym łóżku :loveu:Generalnie coraz pyszniej jest i coraz lepiej się poznajemy :):):)

Aż się serce raduje, jak się czyta takie wspaniałe wieści :loveu::loveu::loveu:

Posted

Super :) Jak wspominałem wcześniej - pies potrzebuje czasu, żeby otworzyć się w nowym domu. Hektor też 2 tygodnie był trochę zamknięty w sobie, do tego dochodziły zabiegi pielęgnacyjne, które nie należały do przyjemnych. Fajnie, że Hana śpi w kojcu obok łóżka - to znacznie wzmacnia więź z opiekunami. Nad tą "obroną" trzeba będzie popracować, żeby jej się czasami nie utrwaliło, że robi dobrze. Najważniejsze, że czuje się bezpiecznie wśród Was, a astki to naprawdę wdzięczne psiaki.

Posted

[quote name='pawel_wrl']Skąd ja to znam :razz: Jak ciotki mają wątek w obserwowanych, to będą maltretowac o fotki :diabloti:

[FONT=Arial]no własnie Paweł kiedy u Ciebie fotki :diabloti:[/FONT]

[quote name='OniISucz']Jak się dodaje fotki ?i tak jak Paweł dodał ??Nigdzie nie znalazłem informacji jak to zrobic
[FONT=Arial]musisz wrzucić fotaski na serwer

np ImageShack® - Image Hosting
kliknij Browse
wyszukaj fote ze swojego kompa którą chcesz wrzucić [zmniejszoną do rozmiaru 640/480]zaznacz otwórz ...
kliknij stard upload
po wczytaniu skopiuj link Direct link to image

Honey jest supcio :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='ania z poznania']
Chciałam wysłać Ci przepis błyskawiczny: adres mailowy agagi21 :evil_lol::diabloti::evil_lol:, ja tak robię, mówię Tobie jak działa :evil_lol:!
hahaha:mad:
no, sposób masz niezawodny:evil_lol: a jaki szybki i wygodny:-o:evil_lol: