agnieszka32 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 ania z poznania napisał(a):My :crazyeye::evil_lol:???/ Przecież my tylko grzecznie prosimy, przynajmniej na początku :evil_lol::diabloti: No właśnie :eviltong: Ale kiedyś nasza cierpliwość się skończy :p, a wtedy będziemy molestować o fotki, dzień i noc pisać, spokoju Wam, bezfotkowcom nie damy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
OniISucz Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 oki chętnie wrzucę fotki ,ale nie wiem jak Quote
pawel_wrl Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 No to mamy sunię : Śliczna pittusia ;) Quote
OniISucz Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 mniam moja sunia :):):):):):)wtedy na przejściowym kocyku który dała jej moja córunia .Teraz ma swój kosz :cooldevi::laugh2_2::laola: zapomniał bym dodać że fotki robiła moja córunia :):):):) Quote
an1a Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Zupełnie inny pies, inne oczy, szczęśliwa ;) Quote
dii Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Fiu , fiu ..... Honey pięknie wygląda , taka elegantka :gent: :shiny: OniISucz zdjęcia pierwsza klasa , pogratuluj córuni :loveu: Quote
ania z poznania Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ojej :loveu:! Słuchajcie, ona zaczyna być szczęśliwa!!! Ma zupełnie inne oczy, nie jest przerażona i zgnębiona!!! Na pewno jeszcze odrobinę zagubiona ale widać, że jest u Was zadowolona i spokojna. Dzięki, Oniisucz, jak Honey była jeszcze u poprzedniej właścicielki to ryczałam po nocach, tak mi jej żal było (zresztą nie tylko ja :cool3:). Quote
agaga21 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 ona jest przepięknA! strasznie się cieszę, że zaczyna się wszystko dobrze układać, mam nadzieję że już nigdy krzywda jej nie spotka. Quote
OniISucz Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Piękna obudziła mnie dziś około 4 rano na spacerek ,bo dostała sraczuni ,a wczoraj księżna nie chciała wystawić swojego rudego nochalka na wieczorny spacerek bo padało :):)Poszedłem więc na spacer grzecznie i zaspany na maxa,ale to nie koniec .Po spacerku hana dostała ataku czułosci a chwile później (chyba z ulgi) zwijała się z radości pod siebie i postanowiła rozwinąć skarpetki mojej kobiety z kulki w którą były zawinięte .Podejrzewam że to z chęci niesienia pomocy swoim człowiekom w porannej gimnastyce :painting::iloveyou: Quote
agnieszka32 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ale cudowna sunia :loveu: OniISucz - wspaniałą macie sunię, widać że jest jej u Was dobrze, strasznie się cieszę, że się nią zaopiekowaliście. Mi też niunia spać nie dawała po nocach:shake: Tak się cieszę :multi: P.S. Świetne fotki robi Twoja córka :lol: Quote
OniISucz Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Jest o niebo lepiej ,sunia czuje się coraz swobodniej ,nie trzęsie się choć już leków nie bierze ,do tego odzyskała apetyt.Ma sporo chęci do zabawy i kładzie się już nie tylko w swoim kojcu ,ale w różnych miejscach .Nie ma w niej ani trochę agresji do domowników ,można jej nawet zabrać kość którą obrabia,albo konary które postanawia zamienić w zapałki .Jedynie na spacerach czasem "broni " mojej żony i córki przed ludźmi ,ale pracujemy nad tym .W nocy nie ma opcji żeby spała gdzie indziej niż w swoim kojcu przy naszym łóżku :loveu:Generalnie coraz pyszniej jest i coraz lepiej się poznajemy :):):) Quote
agnieszka32 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 OniISucz napisał(a):Jest o niebo lepiej ,sunia czuje się coraz swobodniej ,nie trzęsie się choć już leków nie bierze ,do tego odzyskała apetyt.Ma sporo chęci do zabawy i kładzie się już nie tylko w swoim kojcu ,ale w różnych miejscach .Nie ma w niej ani trochę agresji do domowników ,można jej nawet zabrać kość którą obrabia,albo konary które postanawia zamienić w zapałki .Jedynie na spacerach czasem "broni " mojej żony i córki przed ludźmi ,ale pracujemy nad tym .W nocy nie ma opcji żeby spała gdzie indziej niż w swoim kojcu przy naszym łóżku :loveu:Generalnie coraz pyszniej jest i coraz lepiej się poznajemy :):):) Aż się serce raduje, jak się czyta takie wspaniałe wieści :loveu::loveu::loveu: Quote
pawel_wrl Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Super :) Jak wspominałem wcześniej - pies potrzebuje czasu, żeby otworzyć się w nowym domu. Hektor też 2 tygodnie był trochę zamknięty w sobie, do tego dochodziły zabiegi pielęgnacyjne, które nie należały do przyjemnych. Fajnie, że Hana śpi w kojcu obok łóżka - to znacznie wzmacnia więź z opiekunami. Nad tą "obroną" trzeba będzie popracować, żeby jej się czasami nie utrwaliło, że robi dobrze. Najważniejsze, że czuje się bezpiecznie wśród Was, a astki to naprawdę wdzięczne psiaki. Quote
OniISucz Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Jak się dodaje fotki ?i tak jak Paweł dodał ??Nigdzie nie znalazłem informacji jak to zrobic Quote
agaga21 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 wejdź na stronę TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting, wybierz zdjęcie, wyślij na serwer a następnie skopiuj drugi link (Kod IMG forów i paneli dyskusyjnych) i wklej do swojego posta ;) Quote
Alicja Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='pawel_wrl']Skąd ja to znam :razz: Jak ciotki mają wątek w obserwowanych, to będą maltretowac o fotki :diabloti: [FONT=Arial]no własnie Paweł kiedy u Ciebie fotki :diabloti:[/FONT] [quote name='OniISucz']Jak się dodaje fotki ?i tak jak Paweł dodał ??Nigdzie nie znalazłem informacji jak to zrobic [FONT=Arial]musisz wrzucić fotaski na serwer np ImageShack® - Image Hosting kliknij Browse wyszukaj fote ze swojego kompa którą chcesz wrzucić [zmniejszoną do rozmiaru 640/480]zaznacz otwórz ... kliknij stard upload po wczytaniu skopiuj link Direct link to image Honey jest supcio :loveu:[/FONT] Quote
pawel_wrl Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no własnie Paweł kiedy u Ciebie fotki :diabloti:[/FONT] Jak przestanie padać : ) Quote
ania z poznania Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 http://i37.tinypic.com/2ms0pc6.jpg Jaka kochana!!! Oniisucz- ja nadal nie umiem wklejać zdjęć :oops::oops:, może teraz po instrukcji cioteczek jakoś popróbuję. Chciałam wysłać Ci przepis błyskawiczny: adres mailowy agagi21 :evil_lol::diabloti::evil_lol:, ja tak robię, mówię Tobie jak działa :evil_lol:! Quote
agaga21 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='ania z poznania'] Chciałam wysłać Ci przepis błyskawiczny: adres mailowy agagi21 :evil_lol::diabloti::evil_lol:, ja tak robię, mówię Tobie jak działa :evil_lol:! hahaha:mad: no, sposób masz niezawodny:evil_lol: a jaki szybki i wygodny:-o:evil_lol: Quote
Recommended Posts