natalia_aa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 KROLL to ok. 8 letni, wykastrowany psiak. Od 5 lat ciepłe poranki i chłodne wieczory spędza za kratami boksu. Mimo swojego długiego pobytu w schronisku nie stracił nadziei, nadal jest pogodnym, wesołym i energicznym psem. Nadal radośnie podbiega do krat, na widok przechodzącego człowieka. Jak długo jeszcze starczy mu sił? Jak długo jeszcze będzie walczyć? Czy 5 lat to nie wystarczająco długo, by ktoś docenił, jego trud, starania? Czy nadchodząca zima ostudzi jego zapał i chęci...? Kroll uwielbia ludzi, jest psem bardzo kontaktowym, chętnym do współpracy, doskonale odnalazłby się w mieszkaniu. Największą radość sprawiają mu długie spacery z naszymi wolontariuszkami. Kontakt w sprawie chęci adopcji: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt "Ciapkowo" w Gdyni ul. Małokacka 3A 81-654 Gdynia telefon: 0-58 622 25 52 ciapkowo@neostrada.pl w godzinach: poniedziałek - piątek 11-17 ; sobota-niedziela 11-14 Quote
natalia_aa Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Ogłoszony na: www.dogomania.pl www.allegro.pl www.ale.gratka.pl www.trojmiasto.pl www.e-zwierzak.pl www.gdynia.olx.pl www.adopcjapsa.pl www.eoferty.com.pl Quote
natalia_aa Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Taak... tym bardziej trudno uwierzyć, że już 5 lat czeka na dom... Quote
Betbet Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Już wiem po kogo będę tupać na spacer:oops: Sprawa Sophie mi trochę stanęła.Było ok,ale jestem chora i nie mogę przyjechać:/ Quote
Pinesk@ Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Kroll na trojmiasto.gumtree.pl :) Kroll na adopcje.org Quote
natalia_aa Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Król? Chyba nędzny rycerz, niepotrafiący się wybić z tłumu! Kroll usilnie od lat walczy o uwagę ludzi i... nic... spraw, by poczuł się zauważony! Quote
natalia_aa Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Kroll ma szansę na nowy dom, ale póki co nie zapeszam... Quote
Pinesk@ Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Byłoby wspaniale... Pocichutku: :kciuki: Quote
Recommended Posts