Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to już wszystko jasne:lol: Mikołajek nasz kochany odnalazł domek , wrócił do siebie...po prostu sobie gdzieś pomaszerował, może na suczki i się zgubił. Pewnie ogłoszonka o zaginięciu psiaka pomogły i wrócił do swoich Państwa.:multi::multi::multi:
Figuniu można podmieniać allegro !!!
Udało się dziadeczkowi , strasznie sie cieszę, bo bardzo się o niego martwiłam:multi:
Bądź zdrów Mikołaju:loveu:

Wet-siostro nie zdążyłas sobie odliczyć do trzech..:diabloti::lol:

Posted

majuska napisał(a):
No to już wszystko jasne:lol: Mikołajek nasz kochany odnalazł domek , wrócił do siebie...po prostu sobie gdzieś pomaszerował, może na suczki i się zgubił. Pewnie ogłoszonka o zaginięciu psiaka pomogły i wrócił do swoich Państwa.:multi::multi::multi:
Figuniu można podmieniać allegro !!!
Udało się dziadeczkowi , strasznie sie cieszę, bo bardzo się o niego martwiłam:multi:
Bądź zdrów Mikołaju:loveu:

Kamień z serca. Bardzo się cieszę! :multi:

Posted

majuska napisał(a):

Jakoś wcale mnie to nie smuci...:cool3: Moje odliczanie okazało się skuteczne :diabloti:... Mikuś poszedł do domku!!! :multi:
Tak czułam,że się zgubił...
Uwielbiam TAKIE zakończenia.:lol:

Posted

:multi::multi::multi::multi: Mikołaju więcej już nie wychodź nawet na suczki, bo nie dość że się zgubisz to w twoim wieku to nieprzyzwoite:diabloti::diabloti::eviltong::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Wspaniale, że psiak wrócił do swojego domu! :multi: :multi: :multi:
U nas w azylu też był ostatnio nastolatek, który się zgubił a mi jeszcze niedawno wydawało się, że ludzie potrafią tylko porzucać psy na starość.

Posted

Ja myślę, że Mikołaj, kiedy wyruszał z domu, to właśnie z przeświadczeniem, że jest nastolatkiem. :razz:
Dziarski staruszek i taaaka przygoda. :]
Wyobrażam sobie, jak musiał się cieszyć jego pan, jak go odbierał.

Posted

Nie było mnie przez weekend na dogo, a jak już weszłam, to prawie same dobre wieści - to już trzeci wątek, na którym czytam, że psiak ma już dom :multi: Oby więcej takich weekendów ;)

Posted

karolciasz28 napisał(a):
:multi::multi::multi::multi: Mikołaju więcej już nie wychodź nawet na suczki, bo nie dość że się zgubisz to w twoim wieku to nieprzyzwoite:diabloti::diabloti::eviltong::multi::multi::multi::multi::multi:

Czułam że on się zgubił. Moje piesy tez ostatnio jakies takie ... zakochane:diabloti: