karolciasz28 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Wet-siostra napisał(a):Lepiej niech znajdzie ten domek szybciej...:oops: No to kto chce Mikołajka, TERAZ!!;) Quote
Wet-siostra Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Liczymy do trzech....:cool3: RAZ...... Quote
Becia66 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 W grudniu Mikołaja, mam nadzieję że będzie obchodził swoje świeto w nowym domku...:roll: Quote
majuska Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Mikołajku, pozwól , że zakłócę Twój spokój: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bezdomne-psiaki-boguchwaly-pilnie-szukaja-domkow-pomozcie-oglaszac-149096/ i jeszcze http://www.dogomania.pl/forum/f99/markowa-bielizna-w-super-cenach-dla-psiakow-z-przechowalni-149099/ Quote
AnnaB Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Z tego co wiem Mikołaja odnalazł w schronisku właściciel :multi: Quote
Becia66 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 AnnaB napisał(a):Z tego co wiem Mikołaja odnalazł w schronisku właściciel :multi: Jesli to prawda to najlepsza wiadomość na dzisiaj.....:loveu: Quote
figa33 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 jejku , ale by było super !! a może jakieś szczegóły?:cool3: podmieniłabym allegro Mikołaja na inną psinkę... Quote
majuska Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 No to już wszystko jasne:lol: Mikołajek nasz kochany odnalazł domek , wrócił do siebie...po prostu sobie gdzieś pomaszerował, może na suczki i się zgubił. Pewnie ogłoszonka o zaginięciu psiaka pomogły i wrócił do swoich Państwa.:multi::multi::multi: Figuniu można podmieniać allegro !!! Udało się dziadeczkowi , strasznie sie cieszę, bo bardzo się o niego martwiłam:multi: Bądź zdrów Mikołaju:loveu: Wet-siostro nie zdążyłas sobie odliczyć do trzech..:diabloti::lol: Quote
Laima Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 majuska napisał(a):No to już wszystko jasne:lol: Mikołajek nasz kochany odnalazł domek , wrócił do siebie...po prostu sobie gdzieś pomaszerował, może na suczki i się zgubił. Pewnie ogłoszonka o zaginięciu psiaka pomogły i wrócił do swoich Państwa.:multi::multi::multi: Figuniu można podmieniać allegro !!! Udało się dziadeczkowi , strasznie sie cieszę, bo bardzo się o niego martwiłam:multi: Bądź zdrów Mikołaju:loveu: Wet-siostro nie zdążyłas sobie odliczyć do trzech..:diabloti::lol: Kamień z serca. Bardzo się cieszę! :multi: Quote
Florentynka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Wspaniale!:multi: Tylko się więcej nie włócz, Mikołajku, pilnuj domu! Quote
Reksiu21 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Jaka cudowna wiadomosc!!! To moge sobie banerek sciagnac....:lol::multi: Quote
Wet-siostra Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 majuska napisał(a):Wet-siostro nie zdążyłas sobie odliczyć do trzech..:diabloti::lol: Jakoś wcale mnie to nie smuci...:cool3: Moje odliczanie okazało się skuteczne :diabloti:... Mikuś poszedł do domku!!! :multi: Tak czułam,że się zgubił... Uwielbiam TAKIE zakończenia.:lol: Quote
figa33 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 dziewczyny podrzućcie jaką bidę na podmianę allegro:modla: Quote
karolciasz28 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 :multi::multi::multi::multi: Mikołaju więcej już nie wychodź nawet na suczki, bo nie dość że się zgubisz to w twoim wieku to nieprzyzwoite:diabloti::diabloti::eviltong::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
siekowa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Wspaniale, że psiak wrócił do swojego domu! :multi: :multi: :multi: U nas w azylu też był ostatnio nastolatek, który się zgubił a mi jeszcze niedawno wydawało się, że ludzie potrafią tylko porzucać psy na starość. Quote
majuska Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Nastolatek;), he, he, dobre:lol: Quote
Laima Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ja myślę, że Mikołaj, kiedy wyruszał z domu, to właśnie z przeświadczeniem, że jest nastolatkiem. :razz: Dziarski staruszek i taaaka przygoda. :] Wyobrażam sobie, jak musiał się cieszyć jego pan, jak go odbierał. Quote
koosiek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Nie było mnie przez weekend na dogo, a jak już weszłam, to prawie same dobre wieści - to już trzeci wątek, na którym czytam, że psiak ma już dom :multi: Oby więcej takich weekendów ;) Quote
REJA Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Super. Strasznie się ciesze.No to moje ogłoszenia już nie potrzebne i dobrze:evil_lol:. Quote
Becia66 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 REJA napisał(a):Super. Strasznie się ciesze.No to moje ogłoszenia już nie potrzebne i dobrze:evil_lol:. Dzięki REJA za ogłoszenia :Rose: Quote
maarit Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 karolciasz28 napisał(a)::multi::multi::multi::multi: Mikołaju więcej już nie wychodź nawet na suczki, bo nie dość że się zgubisz to w twoim wieku to nieprzyzwoite:diabloti::diabloti::eviltong::multi::multi::multi::multi::multi: Czułam że on się zgubił. Moje piesy tez ostatnio jakies takie ... zakochane:diabloti: Quote
Recommended Posts