Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vega jutro ma sterylizację.potem wybierzemy domek-choć wydaje się że ten pierwszy juz jest pewny:)
NA DZISIAJ mamy takie wpłaty na sterylizacje
29zł
22zł
13zł
25zł
90zł
pozniej dopisze za co itp.

Posted

Apelujemy o zakupy na bazarkach dla Vegi!!! w trakcie sterylizacji wystąpiły komplikacje-co prawda na razie jest w porządku,ale koszt zabiegu drastycznie wzrósł,dojdą leki,dowożenie suni do kliniki na kontrole i zastrzyki:( Bardzo liczymy na pomoc!!!

Posted

Zaczynam od poczatku,bo nie moge edytowac chwilowo postów-krzyczy mi że błąd strony.
Podane powyżej kwoty zawierały koszt wysyłki poczta,tak wiez nie można ich uznać w całości za dochód!
teraz wypisze wpłaty z bazarków Kakadu,pomniejszone o opłaty pocztowe,czyli realne kwoty za zakupione rzeczy
20zł sambel
17zł wanda szostek
5zł divia_gg
15zł gisele
20zł koleżanka kakadu(nie zarejestrowana)
70zł wpłata pozabazarkowa kakadu
wystawie dzis bazarek ksiązkowy,duzo kulinarnych i inne także,jak bedzie gotowy wstawie linka.
Vega na razie nieco marnie.Miała początki ropomacicza,nie rozwiniete jeszcze i praktycznie sterylka wyszła w ostatniej chwili,potem już byłyby marniutkie rokowania:((
Niunia głównie lezy,wczorajsze ozywienie znikło. pojechałam po dodatkowe leki p/zapalne i p/bólowe,antybiotyki na kolejne dni zeby uniknac wozenia suni w takim stanie...goraczkę ma jeszcze do przyjęcia,nie je,nie pije...jutro czekaja nas wiec dodatkowo kroplówki.Na siusiu wychodzi chetnie,ale nie ma siły na więcej niz 5 min.Praktycznie tylko śpi.
nie liczac dojazdów po 80km za kazdym razem(w obie strony(juz 3 razy)) mamy obecnie nastepujacy dług w klinice
442zł sterylizacja z badaniami (oczywiscie mam rachunek) plus za dzisiejsz leki 47zł czyli razem 489zł
z bazarków kakadu mamy 147zł Koszta zrobiły sie spore i na pewno jeszcze cos tam bedzie potrzebne(chocby kolejne kroplówki,p/zapalne) Jeszcze mnóstwo brakuje!!!
Pomóżcie proszę,chocby kupując na bazarkach-ciuszki przecenimy na maxa jak tylko da mi sie wejsc w edycje, Każda pomoc bedzie mile widziana!!! :)

Posted

coś sie stało i nie moge edytować postów!!! Kakadu zasponsorowała wysyłke,tak że wpływy się zwiększają :))
czyli 179zł posiadamy z bazarków Kakadu :))

Posted

wysłałam na pw. dzieki:))
przez ten brak mozliwosci edycji robi sie bałagan-na razie nic na to nie poradze... Za obraz z koniem(kolezanka kakadu)-poza bazarkami wpłynęło90zł plus 14 na wysyłkę plus 10zł za ksiazke kakadu
oprócz tego aktualne jest rozliczenie 1sze bo kakadu wzięła na siebie koszta wysyłki !!! tak wiec wychodzi wiecej:))
to jesli sie nie pomyliłam bo juz padam na nos- 293zł

Posted

norel pewnie zajeta ale dostalam od niej info ze jeszcze przyszlo 10 zlotych (chyba 10, bo tyle mialo przyjsc, a napisala ze przyszedl przelew) od piromanki :) wiec jest 303 zlote :)
a ja nie moge zrobic bazarkow ani zakladac watkow bo mi wyskakuje biala strona z jakimis glupotami :(
a norel ma mnostwo fajnych ksiazek, ja znalazlam jeszcze troche drobiazgow - co teraz zrobic? stoimy w miejscu, a dlug trzeba splacic :(

Posted

to jest jakaś masakra co z tym forum sie porobiło po tych zmianach. Ja też nic nie moge zrobic-nawet odpowiedz czy przejzenie czegokolwiek to ledwo pełza-a sprawdzałam z 3 komputerów i to szybkich!!! nikt nie odpowiada co sie dzieje-jesli to miały byc zmiany na lepsze to nie wiem co za sierota to robiła!
Piromanka wpłaciła 10zł-zgadza się:))

Posted

wysłałam PW
Vegucha wczoraj pojechała do nowego domku-z psami poszło dobrze,z "ludziami" też ale nie dopilnowalismy prawidłowego zapoznania z kotem i troche pasztet wyszedł.Miejmy nadzieje ze sie polubia i uspokoja bo u znajomych próby na kota wychodziły zdecydowanie pozytywnie...Trzymam kciuki bo i sunia warta dobrego domku i domek wart takiego fajnego psa:)
zaraz spróbuje zebrac na górze to rozwalone rozliczenie skoro juz da sie edytowac...

Posted

W zwiazku z tym ze pojawiły sie pewne obawy wobec mnie wstawię zaraz zdjecie paragony za sterylizacje Vegi.Za dojazdy musicie mi niestety na słowo uwierzyc a takze za te dodatkowe leki które były brane u nas na wsi,na pilnie lekarz przyjechał-gdybym pojechała znów do szpitala pewnie byłoby 4xtyle.
Jednoczesnie informuje że jeśli tak wyszłoby że za bazarki uzbiera sie wieksza kwota niz tu wypisany dług to nadwyzka zostanie przeznaczona na karmę i odrobaczania,utrzymanie dla tymczasowiczki Sojki- http://www.dogomania.pl/threads/173714-SOJKA-malutka-sunia-z-pogodnym-charakterem

..kurcze-mały:(

moze bedzie wiekszy?

chyba w miarę czytelny. Na paragonie jest w 2 pozycjach bo doszła sól fizjologiczna do przemywania rany.

Posted

Juz tylko 170zł długu zostało! super i ogromne podziękowania wszystkim kupujacym lub wpłacajacym:))
Dzis kończy sie bazarek ksiazkowy-obnizki cen-zapraszam!

Posted

norel, jeszcze powinny dojsc pieniazki za konfiturki od supergogi - 20 zlotych :loveu:, i za haftowane serduszko w ramce - 10 zlotych (aldrumka wylicytowala za 8, ale wplacila 10 :loveu:)
jesli mozesz to sprawdz na rachunku