Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

40 Euro za każdego psa za 1 wystawę.
Dzwoniłam wczoraj i nie wiedzą jak jest z Championatami, czy dla Championów jest też za 1 CACIB ;-/ A jak jest w praktyce?? Za CACIB jest Ch.Ro.?? Czy pies musi być wystawiony w klasie Champ. czy może być w otwartej??

Posted

Jeśli pies jest Championem jakiegoś kraju i otrzyma Cacib jest Championem Rumunii.
Jest jedyna wystawa w roku w Rumunii która daje za Cacib Championat i pies nie musi być championem. Jest to wystawa Open. W tym roku była w Aradzie.

Posted

nie musi!!! ja to mialam zakrecona sytuacje na Rumunii ale w Timisoarze - wystawialam suke w kl.otwartej i dostala 2 x CACIB - Timisoara byla 1-3 maj, a moja grzywka skonczyla Ch.Pl dwa tygodnie wczesniej (w Opolu) :p oczywistym bylo ze nie miala jeszcze dyplomu itd. a mimo to otrzymala Ch.Rum ;)
poszlam do sekretariatu powiedzialam co i jak, kazali mi przyjsc za godzine... po godzinie powiedzieli ze ok i wystawili mi dyplom :grins: - nie wiem czy oni to gdzies sprawdzają czy jak?
ja sie tam ciesze bo moglam od razu sie w championach pokazywac i spokojnie czekac na dyplom Ch.Pl :)

tak wiec spokojnie mozesz zglosic do innej klasy a dyplom wez ze sobą na wypadek dostania CACIB`a

Posted

Błyskotka napisał(a):
Jeśli pies jest Championem jakiegoś kraju i otrzyma Cacib jest Championem Rumunii.
Jest jedyna wystawa w roku w Rumunii która daje za Cacib Championat i pies nie musi być championem. Jest to wystawa Open. W tym roku była w Aradzie.

W tym roku były 4 takie wystawy..;)

spoko nie musi w klasie ch ;) tylko musisz miec dyplom przy sobie

Maga! Bo w tym roku w Timi tez byl open..;)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Czy ktos ma adres wystawy??

Obiekt nazywa się Expo Transilvania, mieści się przy ul. Aurel Vlaicu (bez numeru, ale widac 'hale' z ulicy) - jeśli będzie tak, jak w zeszłym roku, to wystawa jest w dwóch dużych namiotach, jak ktoś bedzie miał wątpliwą przyjemność wystawiać się blisko dmuchaw ogrzewających te namioty, to bedzie gorąco jak w piekle :diabloti:

Na potwierdzenia wysłane pocztą nie macie co liczyć :cool3:

Edit: Wskazówka z rumuńskiego forum: ci, którzy mają GPS mogą wpisać adres str. Dambovitei 79, 81, 87 albo 89 (podejrzewam, że to są numery bloków, przy których znajduje się parking).

O, a tu jest mapka:
http://i594.photobucket.com/albums/tt26/florys1980/Harta_Cartier_Marasti_Cluj-Napoca.jpg