Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gratulacje dla polskich wygranych

Ja i BiBi też się nieskromnie pochwalimy :oops: :wink: , że nasz pudel Lucky ukończył championa Czech - jako pierwszy pudel z Polski :D
ale się cieszymy :D :D :D

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sonya-Nero']
gratulacje dla polskich wygranych

Ja i BiBi też się nieskromnie pochwalimy :oops: :wink: , że nasz pudel Lucky ukończył championa Czech - jako pierwszy pudel z Polski :D
ale się cieszymy :D :D :D

GRATULACJE

Tym co dobre trzeba sie chwalić.

Posted

Sonya-Nero napisał(a):
husky
były tylko same psy
-młodzież:
Tim Blue Akbara
-pośrednia:
Gasson z Lejancu
-otwarta:
B-Avan z lejancu
Buck of Geri's Den
Easy Rider Siwash Legend
-weterani:
Akon Deborah Eiwy

ojej.. na międzynarodowej i tak mało???

Posted

[quote name='lima']Kadziunia wielkie gratulacje dla "Ojca i Syna".Pozdrawiam

Dziękujemy pięknie za gratulacje :). My również gratulujemy wszystkim, ktorzy cieszą się ze swoich sukcesów w Mladej i dzielą się nimi z nami wszystkimi na forum.

A tak wogóle , to Klubowkę w Czechach rozlożyly na przysłowiowe łopatki inne Samki z Polski : Luca Joen Chatanga i jego córka Agata z Dretovicke Loucky (będąca w rękach właścicleki Luci, czyli A.Jaśkiewicz, czyli większości dobrze znana hodowla Chatanga). Ponadto w szczeniętach samcach wygrał Angel D'Obreika a w sukach w kl.otwartej Ursa z Tagmowego Gniazda (oba pieski są własnością J.Ansion i podwaliną nowej hodowli Nayuki, o której napewno w przyszlości jeszcze niejednokrotnie usłyszymy i przeczytamy :) )
Ja, czyli Sonata Arctica, jak juz wspomniałam na Klubówce bardzo skromnie, bo Azzis 3 na 4 w otwartej, a Thorvig 4 na 7 (z kontuzjowaną kufą w wyniku małego wypadku w drodze..., no ale ten tytuł "Najlepsza Głowa" rekompensuje mi wszystko, bo w końcu, skoro syn wypadł lepiej niż ojciec, to można to mogę nieśmiało założyć sobie, że "idzie na postęp hodowlany" ;) ..... A poza tym, to tatulek Aziulek ma już "z górki", natomiast Thorvig to ciągle jeszcze dla mnie wielka niewiadoma, w której pokładam naprawdę duże nadzieje....

mfg

Sonata Arctica

Posted

[quote name='kadziumia'][quote name='lima']Kadziunia wielkie gratulacje dla "Ojca i Syna".Pozdrawiam

Dziękujemy pięknie za gratulacje :). My również gratulujemy wszystkim, ktorzy cieszą się ze swoich sukcesów w Mladej i dzielą się nimi z nami wszystkimi na forum.

A tak wogóle , to Klubowkę w Czechach rozlożyly na przysłowiowe łopatki inne Samki z Polski : Luca Joen Chatanga i jego córka Agata z Dretovicke Loucky (będąca w rękach właścicleki Luci, czyli A.Jaśkiewicz, czyli większości dobrze znana hodowla Chatanga). Ponadto w szczeniętach samcach wygrał Angel D'Obreika a w sukach w kl.otwartej Ursa z Tagmowego Gniazda (oba pieski są własnością J.Ansion i podwaliną nowej hodowli Nayuki, o której napewno w przyszlości jeszcze niejednokrotnie usłyszymy i przeczytamy :) )
Ja, czyli Sonata Arctica, jak juz wspomniałam na Klubówce bardzo skromnie, bo Azzis 3 na 4 w otwartej, a Thorvig 4 na 7 (z kontuzjowaną kufą w wyniku małego wypadku w drodze..., no ale ten tytuł "Najlepsza Głowa" rekompensuje mi wszystko, bo w końcu, skoro syn wypadł lepiej niż ojciec, to można to mogę nieśmiało założyć sobie, że "idzie na postęp hodowlany" ;) ..... A poza tym, to tatulek Aziulek ma już "z górki", natomiast Thorvig to ciągle jeszcze dla mnie wielka niewiadoma, w której pokładam naprawdę duże nadzieje....

mfg

Sonata Arctica

KASIA!!!! :P :P :P :P Spóźnione,ale WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P Ja czasu mam teraz zero,dlatego się nie odzywam,ale się za niedługo spotkamy !!!! :D :D :D :D

Posted

Przeczytałam dziś post kadziumi i tak sobie myślę: "wieczorem pochwalę się moimi samkami" ale widzę, że Kasia zrobiła to za mnie i za Anię Jaśkiewicz.

Ja tylko zacytuję słowa jednego Czecha, który siedział za mną i rozmawiał z kimś przez telefon i powiedział załamanym głosem "wszechno Polaki wygrali"

Posted

A oto wyniki Chatangi
Agata z Dretovickiej Louki BOB, Zw. Klubu, CAC, Najlepsza glowa, najlepszy ruch, najlepsza budowa, najlepszy włos.
Luca Joen Chatanga Zw. Klubu, CAC. Najlepszy ruch, najlepsza budowa, najlepszy wlos.
Luca i Agata- Najlepsza para wystawy

Posted

Chatanga napisał(a):
A oto wyniki Chatangi
Agata z Dretovickiej Louki BOB, Zw. Klubu, CAC, Najlepsza glowa, najlepszy ruch, najlepsza budowa, najlepszy włos.
Luca Joen Chatanga Zw. Klubu, CAC. Najlepszy ruch, najlepsza budowa, najlepszy wlos.
Luca i Agata- Najlepsza para wystawy

Brawo,pani Anno.To piękne psy.Gratuluję

:Dog_run:

Posted

Bavorsky barvar
PIES
kl.otwarta
HUGO VOM DIEMANTSTEIN CLP/BB/ 15.05.2003
o:Arko vom Felfernigtal
m.Dascha vom Diemantstein
ch.Ruppert Franz-Josef
m.Pavlik Milan

SUKI
kl.mladych
CENTA Z PODLUŻNIHO DVORA CLP/BB/ 18.07.2004
o:Flok Vatrova
m:Senta vom Rothaarkamm
Ch.Stepankova Jana
m.Liskovsky Milan

CITA Z POPLUŻNIHO DVORA CLP/BB/ 18.07.2004
rodzice ci sami,hodowca też
m.Stepanek Frantisek

FATY ODKAZ DIANY CLP/BB/ 16.03.2004

o:Dag z Levocskej doliny
m:Ata Dravecka dolina
ch.Polach Petr
m.Lebeda Petr

CIRA Z NOVODOMSKYCH BAZIN CLP/BB/ 25.05.2003
o:Ars Czedzielski rewir
m:Doly od Pitinske Olsavy
ch.Adam Miroslav
m.Bosina Hynek

GINA Z HORAROVHO DVORA SPKP/ 19.07.2003
o:Gero Vandracka
m:Bibi z Horarovho dvora
ch.Janiglos Otto
m.Vajner Ladislav

Posted

Chatanga, kadziumia, polskie akity, polski pudelek i inne psiaki - WIELKIE GRATULACJE!!! Z Waszych postów wynika, że rzeczywiście "Polaki wszechno wygrali!" I bardzo dobrze. Tak trzymać.
Wyniki sa po prostu niesamowite.

A da mi ktoś stawkę basenji + sędzia?

pzdr.

Posted

warg2003warg napisał(a):
Bavorsky barvar
PIES
kl.otwarta
HUGO VOM DIEMANTSTEIN CLP/BB/ 15.05.2003
o:Arko vom Felfernigtal
m.Dascha vom Diemantstein
ch.Ruppert Franz-Josef
m.Pavlik Milan ...

Bardzo, bardzo dziękuje :buzi:

Posted

[quote name='Asiaczek']Chatanga, kadziumia, polskie akity, polski pudelek i inne psiaki - WIELKIE GRATULACJE!!! Z Waszych postów wynika, że rzeczywiście "Polaki wszechno wygrali!" I bardzo dobrze. Tak trzymać.
Wyniki sa po prostu niesamowite.

A da mi ktoś stawkę basenji + sędzia?

pzdr.

zaraz napiszę, cierpliwości :P