znikomka Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 w czasie szkolenia moja sunia chodziła na łańcuszku. o tym, że on brudzi białą sierść, w takim stopniu, dowiedziałam się dopiero po fakcie- wczesniej z łańcuszkami nie miałam do czynienia :shake:. Podpowiedzcie mi proszę, jak z sierści można usunąć taką plamę. Szampon pomógł tylko trochę, sunia jest gładkowłosa, a czekanie, aż zmieni włos trochę kurczę potrwa... Może znacie jakiś skuteczny sposób...? Z góry bardzo dziękuję! Quote
Unbelievable Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 znikomka napisał(a):w czasie szkolenia moja sunia chodziła na łańcuszku. o tym, że on brudzi białą sierść, w takim stopniu, dowiedziałam się dopiero po fakcie- wczesniej z łańcuszkami nie miałam do czynienia :shake:. Podpowiedzcie mi proszę, jak z sierści można usunąć taką plamę. Szampon pomógł tylko trochę, sunia jest gładkowłosa, a czekanie, aż zmieni włos trochę kurczę potrwa... Może znacie jakiś skuteczny sposób...? Z góry bardzo dziękuję! jeżeli coś w ogóle pomoże to najwyżej szampon wybielający, poza tym raczej nic:roll: u nas takie przebarwienia bez problemu schodzą po myciu, a myjemy zwykłym szamponem plus właśnie wybielający(w naszym przypadku hery, ale są też lepsze z innych firm) Quote
znikomka Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 bardzo dziękuję. Z wybielającym szamponem jeszcze nie próbowałam, ale najwyraźniej warto zakupić coś takiego ;-) Quote
Recommended Posts