Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zakupiłam szczotkę gryzak EasyBrush. Postanowilam zaryzykowac, bo opinii żadnych nie dostałam. 
kość/szczotka jest niebieska, oba końce mają z dwóch strona włosie takie jak w ludzkich szczoteczkach do zębów. Dałam mojemu pieskowi i od razu zaczął się nią bawić!!! naprawdę rewelacyjna sprawa! Pies gryzie końce, które mają włosie i wtedy sam sobie czyści zęby! Nie miała żadnego problemu z tym, ze pies np. na początku podchodzi do szczotki nieufnie. Nie, od razu zaczął ją obgryzać, jakby bawił się nią od dawna.
Wczoraj pokazałam te szczotkę mojemu weterynarzowi i stwierdził, że wygląda bardzo ciekawie.

Posted

ależ oczywiście, dostaję pieniądze za pisanie... ludzie, pomyślcie zanim coś napiszecie.
Znalazłam nowy produkt, na żadnym forum nikt nie był w stanie dać żadnej opinii. No to pozostało mi zaryzykować i spróbować. I po kilku dniach używania uważam, że to jest rewelacja!

Posted

Mmm... za cene tego 'cuda' mozna spokojnie kupic ok. 70 szyi indyczych. Swietnie czyszcza zeby, przy okazji pies ma jeden posilek i mnostwo radochy. Jedna szyja co tydzien i odorku z paszczy nie ma, nawet jesli pies zre glownie sucha karme. Rewelacja, polecam! :evil_lol:

A pracodawcom pani reklamowki polecam albo zwolnienie jej, bo nie mysli i tylko wystawia negatywna opinie waszej firmie [po czyms takim wielu uzytkownikow bedzie omijac wasz sklep], albo ponowne przeszkolenie, bo ten wjazd na forum byl wyjatkowo nieudany. Ale nie bede wam mowic, jak powinien wygladac, bo nie mi za to placa :evil_lol:

Posted

[quote name='Darianna']O, dzięki Shin za receptę - lecę dziś kupić te szyje... Dawać surowe jak rozumiem?

ps. Która masarnia Cię sponsoruje? :diabloti::diabloti::diabloti: ;)

Dobreeeeeeee:D Darianna:megagrin:

Posted

[quote name='Darianna']O, dzięki Shin za receptę - lecę dziś kupić te szyje... Dawać surowe jak rozumiem?Surowe, surowe - kosci w tym sa, wiec gotowane raczej by bylo niebezpieczne. Za to nie polecam dla duzego psa korpusow kurzecych. Moj bydlak calego bierze do paszczy :mad:

ps. Która masarnia Cię sponsoruje? :diabloti::diabloti::diabloti: ;)
Masarnia Zenobiusz and Company Ltd Spolka z bardzo o. o. :evil_lol: