AlfaLS Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Mam trochę rzeczy zbędnych w domu, chętnie zrobię bazarek ale nigdy jeszcze go nie robiłam:shake:, mógłby mi ktoś napisać "w pigułce" jak go zrobić? Myślę że psiakowi każdy grosz się przyda a ponieważ sama adoptowałam suczke, która 12 lat spędziła w schronisku to mam ogromna słabość do staruszków:loveu: Quote
magda z. Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Alfa ja moge jutro Ci napisać, bo dopiero po 3 dniach powróciłam do domu i chaotycznie to dzisiaj zabrzmi;) Quote
AlfaLS Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 magda z. napisał(a):Alfa ja moge jutro Ci napisać, bo dopiero po 3 dniach powróciłam do domu i chaotycznie to dzisiaj zabrzmi;) Dziękuję magda z. ;). Ketunia udzieliła mi już bardzo dokładnych wskazówek i mam nadzieję że jakoś ten pierwszy zrobię a później już poleci;). Teraz mam problem z czasem bo zostałam zawalona robotą ale myślę że najpóźniej w niedzielę wstawię link do mojego pierwszego psowego bazarku:p. Quote
magda z. Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 AlfaLS napisał(a):Dziękuję magda z. ;). Ketunia udzieliła mi już bardzo dokładnych wskazówek i mam nadzieję że jakoś ten pierwszy zrobię a później już poleci;). Teraz mam problem z czasem bo zostałam zawalona robotą ale myślę że najpóźniej w niedzielę wstawię link do mojego pierwszego psowego bazarku:p. ja już zdąrzyłam sie zagapić:oops::oops: życzę powodzenia, nie jest z tym tak źle;) Quote
ketunia Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Zakupiłam na bazarku usługowym gos portret swojego psiaka. Postanowiłam przeznaczyć te 90 zł na Bethowena.:) Komu mam wysłać pieniążki? Quote
lolka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Bethowen jeszcze ma puściutką skarpetę i w sumie nie dogadałyśmy się kto ma zbierać.....ja apeluję aby to była MagdaZ;)......mi już się pomiesza:roll:, mam skarpetę Semirową i ogólną zawiaduję a tak wogóle Ketunia:loveu: dziękujemy z całego serducha, aby tylko jak najszybciej zabrać go z tego łancucha.....jesli do zimy nic się u ZuziM nie wyklaruje a będziemy miały trochę grosza na niego to poszukamy gdzie indziej....choć nie ukrywam że u Zuzi miałby bosko, codzienne mizianko, super jedzonko, spacerki.....raj MagdaZ szybciorem się wypowiedz i zgódz się prooooszę:modla: Quote
magda z. Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 ja nie mogę się zobowiązać, ja finiszuję z doktoratem, za kilka tygodni może być tak, że nie będę w ogóle się logować, to może nastąpić szybciej nawet, jeśli nie ukatrupię promotora za brak korekt. Już wczoraj miałam walkę z kompem i wordem, co mnie kosztowało pół wieczora i stracony plik-dobrze że pamięć przenośna w użyciu i wszystko zapisane na bieżąco. Ja sie nie ogarniam, zaczęłam szukać pracy i mam chyba stany depresyjne z tym związane i wszystkim dookoła, nawet na bazarki nie mam już czasu, aby je zrobić. Boję się tego, że po prostu nie dam rady, bo nie będe miała czasu:oops: ewentualnie możemy się tak dogadać, że ja te pieniądze tymczasowo przetrzymam, ale w wypadku zaistnienia sytuacji kryzysowej je odeślę chętnej księgowej. Ja będę musiała je trzyamc poza kontem-ono puste, a wolę mieć świadomosć swojego stanu posiadania, bo kozaki za swoje trzeba kupić:evil_lol:-żartuję, mam nadzieję, że uniwerek mnie wspomoże, zanim śniegi nastaną;) ale trzymać będę w kopercie Quote
dorota k. Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 A jakieś stare kozaki znajdziem!:razz: A Ty nie wysiadaj bo Semirkowi ,Bethowenowi i wszystkim czworo i dwu - nogom i innym samcom i samicom JESTEŚ Bardzo Przydatna i potrzebna:loveu: Quote
lolka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 magda z. napisał(a):ja nie mogę się zobowiązać, ja finiszuję z doktoratem, za kilka tygodni może być tak, że nie będę w ogóle się logować, to może nastąpić szybciej nawet, jeśli nie ukatrupię promotora za brak korekt. Już wczoraj miałam walkę z kompem i wordem, co mnie kosztowało pół wieczora i stracony plik-dobrze że pamięć przenośna w użyciu i wszystko zapisane na bieżąco. Ja sie nie ogarniam, zaczęłam szukać pracy i mam chyba stany depresyjne z tym związane i wszystkim dookoła, nawet na bazarki nie mam już czasu, aby je zrobić. Boję się tego, że po prostu nie dam rady, bo nie będe miała czasu:oops: ewentualnie możemy się tak dogadać, że ja te pieniądze tymczasowo przetrzymam, ale w wypadku zaistnienia sytuacji kryzysowej je odeślę chętnej księgowej. Ja będę musiała je trzyamc poza kontem-ono puste, a wolę mieć świadomosć swojego stanu posiadania, bo kozaki za swoje trzeba kupić:evil_lol:-żartuję, mam nadzieję, że uniwerek mnie wspomoże, zanim śniegi nastaną;) ale trzymać będę w kopercie no klotka o to właśnie chodzi...abyś przetrzymywał te pieniązki dopóki nie ruszymy z wydatkami, potem moge pilotowac sprawę..... tak sie tylko zastanawiam gdzie by tu innego hoteliku szukać w razie jesli Gosia nie da rady swojego do końca roku rozbudowac ??? Quote
ketunia Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Najlepiej by było wpisać go także do innego hoteliku. Tylko jakiego? Zawsze można by było go przenieść Quote
lolka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 ketunia napisał(a):Najlepiej by było wpisać go także do innego hoteliku. Tylko jakiego? Zawsze można by było go przenieść a znasz Ketunia jakiś fajny hotelik??? taki z sercem Quote
ketunia Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 lolka napisał(a):a znasz Ketunia jakiś fajny hotelik??? taki z sercem Z tego co czytam na watkach to jest kilka. Jednak tam kolejki spore. Posprawdzam Quote
sonikowa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Zaglądam do chłopaka, i czekam az będzie gdzieś jechał. Wiele psiaków, które znam pojechało do Ani w Brodnicy, i jest tam bardzo fajnie. Najlepszy były taki domowy tymczas, ale nie wiem gdzie by można. Być może ZuziaM? Megii1 też ma fajny hotelik. Quote
ketunia Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Wydaje mi się, że Bethowen czeka na miejsce u Zuzi M. Quote
lolka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 ketunia napisał(a):Wydaje mi się, że Bethowen czeka na miejsce u Zuzi M. tak...jest czwarty w kolejce Quote
ketunia Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Może tutaj sprawdzić. Psiaki nie są w boksach tylko w domu. http://www.dogomania.pl/forum/f937/tymczasowy-dom-platny-129998/index7.html Quote
magda z. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='ketunia']Może tutaj sprawdzić. Psiaki nie są w boksach tylko w domu. http://www.dogomania.pl/forum/f937/tymczasowy-dom-platny-129998/index7.html poczytałam i zaraz tam napiszę, bo dla takiego dziadziusia to byłby tam raj:loveu: i kolejka jakaś dopiero się organizuje, tylko że to kawałek drogi od nas z Gosią mamy o tyle wygodniej, że bardzo blisko zarówno dla lolki, czy nawet ja mogę kogoś poprosić i mnie zawiezie;) Quote
marlenka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Chciałam psiakowi zrobić kilka ogłoszeń a nie mogę znaleźć namiarów na osobę do adopcji podajcie prosze telefon i maila Quote
magda z. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 marlenka napisał(a):Chciałam psiakowi zrobić kilka ogłoszeń a nie mogę znaleźć namiarów na osobę do adopcji podajcie prosze telefon i maila posłałam na priwa:) namiary na naszą lolkę, która psiaka najlepiej zna:p Quote
lolka Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='marlenka']Chciałam psiakowi zrobić kilka ogłoszeń a nie mogę znaleźć namiarów na osobę do adopcji podajcie prosze telefon i maila już podaję: agnieszka olejnik - 601 079 807 sos.zwierzaki@multi-tech.strefa.pl psiak jest jeszcze w schronisku w dłużynie górnej/ zgorzelec....woj dolnośląskie Quote
magda z. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 a ja byłam szybsza i wysłałam też;) moze ktos się nad dziadziem ulituje:roll: Quote
marlenka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Moje skromne ogłoszenia: http://www.allegro.pl/item767616042_bethowen_bez_ciebie_umrze.html http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2299459_bethowen_stracil_chec_do_zycia_uratuj.html http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-BETHOWEN-NIE-MA-OCHOTY-Y-ODMIE-JEGO-WEGETACJE-W0QQAdIdZ162131862 BETHOWEN (2827) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Quote
Recommended Posts