Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam trochę rzeczy zbędnych w domu, chętnie zrobię bazarek ale nigdy jeszcze go nie robiłam:shake:, mógłby mi ktoś napisać "w pigułce" jak go zrobić? Myślę że psiakowi każdy grosz się przyda a ponieważ sama adoptowałam suczke, która 12 lat spędziła w schronisku to mam ogromna słabość do staruszków:loveu:

Posted

magda z. napisał(a):
Alfa ja moge jutro Ci napisać, bo dopiero po 3 dniach powróciłam do domu i chaotycznie to dzisiaj zabrzmi;)

Dziękuję magda z. ;). Ketunia udzieliła mi już bardzo dokładnych wskazówek i mam nadzieję że jakoś ten pierwszy zrobię a później już poleci;). Teraz mam problem z czasem bo zostałam zawalona robotą ale myślę że najpóźniej w niedzielę wstawię link do mojego pierwszego psowego bazarku:p.

Posted

AlfaLS napisał(a):
Dziękuję magda z. ;). Ketunia udzieliła mi już bardzo dokładnych wskazówek i mam nadzieję że jakoś ten pierwszy zrobię a później już poleci;). Teraz mam problem z czasem bo zostałam zawalona robotą ale myślę że najpóźniej w niedzielę wstawię link do mojego pierwszego psowego bazarku:p.

ja już zdąrzyłam sie zagapić:oops::oops: życzę powodzenia, nie jest z tym tak źle;)

Posted

Bethowen jeszcze ma puściutką skarpetę i w sumie nie dogadałyśmy się kto ma zbierać.....ja apeluję aby to była MagdaZ;)......mi już się pomiesza:roll:, mam skarpetę Semirową i ogólną zawiaduję

a tak wogóle Ketunia:loveu: dziękujemy z całego serducha, aby tylko jak najszybciej zabrać go z tego łancucha.....jesli do zimy nic się u ZuziM nie wyklaruje a będziemy miały trochę grosza na niego to poszukamy gdzie indziej....choć nie ukrywam że u Zuzi miałby bosko, codzienne mizianko, super jedzonko, spacerki.....raj

MagdaZ szybciorem się wypowiedz i zgódz się prooooszę:modla:

Posted

ja nie mogę się zobowiązać, ja finiszuję z doktoratem, za kilka tygodni może być tak, że nie będę w ogóle się logować, to może nastąpić szybciej nawet, jeśli nie ukatrupię promotora za brak korekt. Już wczoraj miałam walkę z kompem i wordem, co mnie kosztowało pół wieczora i stracony plik-dobrze że pamięć przenośna w użyciu i wszystko zapisane na bieżąco. Ja sie nie ogarniam, zaczęłam szukać pracy i mam chyba stany depresyjne z tym związane i wszystkim dookoła, nawet na bazarki nie mam już czasu, aby je zrobić. Boję się tego, że po prostu nie dam rady, bo nie będe miała czasu:oops: ewentualnie możemy się tak dogadać, że ja te pieniądze tymczasowo przetrzymam, ale w wypadku zaistnienia sytuacji kryzysowej je odeślę chętnej księgowej. Ja będę musiała je trzyamc poza kontem-ono puste, a wolę mieć świadomosć swojego stanu posiadania, bo kozaki za swoje trzeba kupić:evil_lol:-żartuję, mam nadzieję, że uniwerek mnie wspomoże, zanim śniegi nastaną;) ale trzymać będę w kopercie

Posted

A jakieś stare kozaki znajdziem!:razz: A Ty nie wysiadaj bo Semirkowi ,Bethowenowi i wszystkim czworo i dwu - nogom i innym samcom i samicom JESTEŚ Bardzo Przydatna i potrzebna:loveu:

Posted

magda z. napisał(a):
ja nie mogę się zobowiązać, ja finiszuję z doktoratem, za kilka tygodni może być tak, że nie będę w ogóle się logować, to może nastąpić szybciej nawet, jeśli nie ukatrupię promotora za brak korekt. Już wczoraj miałam walkę z kompem i wordem, co mnie kosztowało pół wieczora i stracony plik-dobrze że pamięć przenośna w użyciu i wszystko zapisane na bieżąco. Ja sie nie ogarniam, zaczęłam szukać pracy i mam chyba stany depresyjne z tym związane i wszystkim dookoła, nawet na bazarki nie mam już czasu, aby je zrobić. Boję się tego, że po prostu nie dam rady, bo nie będe miała czasu:oops: ewentualnie możemy się tak dogadać, że ja te pieniądze tymczasowo przetrzymam, ale w wypadku zaistnienia sytuacji kryzysowej je odeślę chętnej księgowej. Ja będę musiała je trzyamc poza kontem-ono puste, a wolę mieć świadomosć swojego stanu posiadania, bo kozaki za swoje trzeba kupić:evil_lol:-żartuję, mam nadzieję, że uniwerek mnie wspomoże, zanim śniegi nastaną;) ale trzymać będę w kopercie

no klotka o to właśnie chodzi...abyś przetrzymywał te pieniązki dopóki nie ruszymy z wydatkami, potem moge pilotowac sprawę.....
tak sie tylko zastanawiam gdzie by tu innego hoteliku szukać w razie jesli Gosia nie da rady swojego do końca roku rozbudowac ???

Posted

ketunia napisał(a):
Najlepiej by było wpisać go także do innego hoteliku. Tylko jakiego?
Zawsze można by było go przenieść

a znasz Ketunia jakiś fajny hotelik??? taki z sercem

Posted

Zaglądam do chłopaka, i czekam az będzie gdzieś jechał. Wiele psiaków, które znam pojechało do Ani w Brodnicy, i jest tam bardzo fajnie. Najlepszy były taki domowy tymczas, ale nie wiem gdzie by można.
Być może ZuziaM? Megii1 też ma fajny hotelik.

Posted

[quote name='ketunia']Może tutaj sprawdzić. Psiaki nie są w boksach tylko w domu.

http://www.dogomania.pl/forum/f937/tymczasowy-dom-platny-129998/index7.html

poczytałam i zaraz tam napiszę, bo dla takiego dziadziusia to byłby tam raj:loveu: i kolejka jakaś dopiero się organizuje, tylko że to kawałek drogi od nas z Gosią mamy o tyle wygodniej, że bardzo blisko zarówno dla lolki, czy nawet ja mogę kogoś poprosić i mnie zawiezie;)

Posted

marlenka napisał(a):
Chciałam psiakowi zrobić kilka ogłoszeń a nie mogę znaleźć namiarów na osobę do adopcji podajcie prosze telefon i maila

posłałam na priwa:) namiary na naszą lolkę, która psiaka najlepiej zna:p

Posted

[quote name='marlenka']Chciałam psiakowi zrobić kilka ogłoszeń a nie mogę znaleźć namiarów na osobę do adopcji podajcie prosze telefon i maila

już podaję:

agnieszka olejnik - 601 079 807
sos.zwierzaki@multi-tech.strefa.pl

psiak jest jeszcze w schronisku w dłużynie górnej/ zgorzelec....woj dolnośląskie