Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ketunia napisał(a):
Jejku jaki bidulek:-(
Dorzucę 30 zł miesięcznie.

dzięki wielkie:loveu::loveu: chłopaczek musi na swoje ostatnie lata wyjść ze schronu i zapoznać się z normalnością ponownie

Posted

Zaznaczę sobie chłopaka... Szkoda że finansowo nie bardzo mogępomóć- żeby któryś psiak z moich deklarowanych poszedł do domu a tu cisza i zastój w adopcjach:shake:

Posted

Ciotki, na stałe nic nei mogę, bo już ledwo zipię,,. ale jak chłopak będzie juz jechał do Zuzi, to przypomnijcie mi, żebym coś wpłaciła. Możecie mnie wpisać na 20 zl jednorazowo.
CzY kolejka u Zuzi jakoś ruszyla? Sa szanse, zeby pojewchal przed zimą?

Posted

lolka nam się rozchorowała poważnie i na nowe informacje musimy trochę poczekać-schronisko jest na przysłowiowym końcu świata i tylko własnym samochodem można się tam dostać

Posted

oj Magda jeszcze jakoś dycham:roll:......a u Bethowena pewnie nic nowego....jak od 8 lat niezmiennie:-(
dzisiaj w ogóle jakiś okropny dzień...dzień tragedii kota...wieczorem będę miała fotki białej kiciuni strasznie poszarpanej, właśnie ma operacje i niestety prawdopodobnie będzie miała nóżkę amputowaną......a jutro rano trafia do mnie maleńki koteczek którego dzieci w zrywce topili, w tragicznym stanie

muszę dla tej białaski jakiś DT znaleźc bo w schroo nie ma szans