Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po długim zastanowieniu postanowiłam założyć galerię mojej diablicy :diabloti:

Nie mam banerka ani avka, bo to dla mnie czarna magia :d Więc jeśli ktoś by mógł mi zronić, byłabym wdzięczna ; >

Nuta -
Czasami zwana 'Nutellą' urodziła się w Wałbrzychu <3. Z domowej hodowli cocker spanieli i shih tzu 'Błękitne Piany' Urodzona 30 lipca 2009 roku w wieku 7 tygodni została oddana w moje ręce :loveu: Jest u mnie od tygodnia, już od pierwszych dni była bardzoo ruchliwa :p Zdarza jej sie czasami coś poobgryzać .. a nawet zostawić na dywanie jakąś niespodziankę :eviltong: W przeciagu 3 dni nauczyła się komendy 'siad' i 'leżeć'. Czasami zaczepia współlokatorów (chomiki i myszoskoczek) ale ciągle nad tym pracuję :cool1:

7 rano, Nuta już buszuje (;

Na balkonie :D

Dama :cool1:

Zieeeew :evil_lol:

Posted

Mamy dla was 2 bannerki podlinkowane

1.

2.

Mogą być takie??

a jak będziesz chciała je wstawić to zacytuj mój post i skopiuj jeden z tych bannerków ( link bannerka) do :
wejdź najpierw w panel użytkownika --> edytuj sygnaturę i wklej link który skopiowałaś

Posted

paulina11175 napisał(a):
Ale ona ślicznaa :loveu: . Mała Tinka mi się przypomniała x - dd :cool3: .
Czekamy na nowe focie ! :evil_lol:
Pozdro :p .

jutro dam z dzisiejszego spaceru ;]

Posted

[quote name='cockermaister']Mamy dla was 2 bannerki podlinkowane

1. http://images46.fotosik.pl/209/ce6bbee8aaa106ad.jpg

2. http://images44.fotosik.pl/209/4ef857689452a4b2.jpg

Mogą być takie??

a jak będziesz chciała je wstawić to zacytuj mój post i skopiuj jeden z tych bannerków ( link bannerka) do :
wejdź najpierw w panel użytkownika --> edytuj sygnaturę i wklej link który skopiowałaś

śliczne są <3.
jak już powiedziałam, nie znam się na niczym wiec nie umiem skopiować tego banerku ;<
łeee

Posted

Dzień dobry!

Piękna jest Nutka.
Jakbym patrzała na mojego Rubinka gdy był taki mały.
Teraz to już dorosły rozrabiaka,ma 2 lata i 4 miesiace.
Serdecznie pozdrawiamy!
:multi::multi:

Posted

Hej (;

Dziaj pogoda dopisała :loveu: Nuta szaleje, była wyjątkowo pobudzona O_O aż mi ciśnienie skoczyło jak dowiedziałam się że moje nowe buty zostały unicestwione :watpliwy: Narazie tylko 1 fotka :oops:

Posted

Witamy wieczorową porą:loveu: Fotka superrr:evil_lol: A buty trzeba chować:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sama się o tym przekonałam na własnej skórze:diabloti::diabloti::diabloti::roll::roll::roll:

Posted

Maleńka śliczna :loveu:

[quote name='paulina11175']Eii ! Cherry, jak wkleiłaś bannerek ? ;) . Powiesz mi ? Będę czekała . A fotki Nutki super, zresztą jak zawsze :p .

Ja powiem ;)

1.Wchodzisz w Szybkie menu
2.Edytuj Sygnaturkę
Chyba dalej już będziesz wiedziała ? :p Jak nie to pisz na PW to Ci to porządnie wytłumaczę ;)