Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dobermanica1987']no i Chojrak znow wrocil z akcji do domu nikt go nie chce:-(jestem zalamana:-(

Mój Mars tyż... a to pół roku... trafił do mnie na poczatku lutego...

Laro oto tekst dla Chojraka, mozesz sie tym zająć?

Mam na imię Chojrak.
Mam 1,5 roku i jestem mieszańcem pinczera średniego.
Wolontariusze mówią, że jestem bardzo grzecznym i mądrym psiakiem.
Dogadam się z kotem i z suczkami, nie lubię jednak innych samców.
Potrafię świetnie biegać za piłeczką i frisbee.
Umiem pocieszyć, przytulić i dać buziaka.
Chętnie zagrzeję Ci łóżko w zimne dni.
Nie niszczę, nie brudzę, potrafię zostać sam w domu kilka godzin!
Uwielbiam zabawy z moją koleżanką.
Niestety mimo tylu zalet nie zadowoliłem swojego dotychczasowego pana.
Porzucił mnie, oddał, tak jakbym nic dla niego nie znaczył, a ja go kochałem i nadal kocham...może kiedyś po mnie wróci?
Pan nie wróci już po Chojraka, pies został znaleziony i nikt nie zgłosił się po niego.
Mimo tylu umiejętności i uroku osobistego Chojrak jeszcze nie znalazł domku.
Kocha, uwielbia ludzi i zabawy z nimi.
Nie sprawia większych kłopotów.
Potrzebuje tylko domu pełnego miłości.
Szuka osoby, która go już nie porzuci i nie odda, która doceni jego przywiązanie i bezinteresowna miłość.
Bo miłość Chojraka jest bezgraniczna, nie mieści się w jego małym ciałku, widać ją w jego oczach..ale w jego oczach widać też smutek i tęsknotę za nowym domem.
Obecnie czeka w domu tymczasowym na nowych ludzi.
Wszystkich, których zainteresował Chojrak proszę o kontakt:

694 116 382 lub 0 722 394 98

Możliwy humanitarny transport psa po wcześniejszym uzgodnieniu.

Posted

bardzo dziekuje za ogloszenia:pwczoraj mialam tel od Panstwa ktorzy na sam koniec akcji chcieli adoptowac Chojraka ale Chojrak ze zmeczenia i stresu warczal na nich ale po wyjsciu na zew wszystko bylo ok ich corka nawet sie do niego przytulala:pPan powiedzial ze jesli jego dzieci beda przez ten tydz beda rano wstawac to adoptuja Chojraka:ptak wiec czekamy do pt co bedzie ...trzymam kcuki za mojego dzieciaka:p

Posted

dobermanica1987 napisał(a):
Kochani swietna wiadomosc:multi:Chojrak jutro jedzie do nowego domku:multi::multi::multi::multi:Panstwo juz nie moga sie doczekac :multi::multi::multi::multi:tak wiec jutro bede w katowicach:multi::multi::multi::multi:

Supeeew widomość! Do tych ludzi z akcji, tak? ;> A o której bedziesz w ktowicach? ;]

Posted

ciesze się razem z Tobą ,że Chojrak znalazł nowy dom:loveu: i Państwo się na niego zdecydowali... to świetny pies napewno będą zadowoleni...
Daj jutro znać jak już wrócisz z adopcji...
będzie mieszkał w Katowicach?

Posted

tez sie ciesze :multi:
tak to Panstwo z akcji z SCC:multi:
A w katowicach bede puzno poniewaz z domu bede wyjezdzac najprawdopodobniej dopiero o 20 poniewaza mam dzis operacje-ropomacicze

Oj, oj biedna... :lying:

Posted

Glutofia napisał(a):
Lara nie zdejmuj moze ktoś zadzwoni bo mu się chłopak spodoba to zaproponujemy innego biedaka.

Monia to cudowna wiadomość wreszcie!!!!! Hurraaa :multi:

:wallbash: wczoraj wrzuciłam do kosza linki aktywujące ogłoszenia :diabloti: ale ok, "wyjmę" je z kosza i uaktywnię :p

Posted

Kochani Chojrak od wczoraj jest w nowym domku:multi:to bardzo mile malzenstwo z 2 mlodych dzieci:multi:to dzieki ich corce Chojrak jest u nich:multi:Chojrak mieszka w katowicach na wielkim osiedlu Marcina Radockiego na 7 pietrze:evil_lol:bal sie wejsc do windy:evil_lol:ma jeszcze do towarzystwa szczura:evil_lol:Chojrakowi sie tam spodobalo ale byl zmieszany nie wiedzial co sie dzieje gdy wychodzilam slyszalam ze piszczal:-(ale dzis dzw do Panstwa i Pan powiedzial mi ze wszystko jest ok :razz:podobno podchodzi i sie lasi a rano wpakowal sie Pani do lozka:evil_lol:

Posted

kurcze od kilku min moj tel wariuje ciagle mam tel z zapytaniem o chojraka:crazyeye:Pan z Czeladzi Pani z Wroclawia itp.proponuje inne pieski daje adres do srtonki fundacyjnej ....

Może z ogłoszeń :loveu:

Posted

Monia tak się cieszę , że Chojrak ma dom :loveu:
gdybyś potrzebowała pomocy w przeprowadzeniu wizyty poadopcyjnej daj znać, ja pracuję w Katowicach i też chętnie mogę tam podjechać na wizytę