dobermanica1987 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Nazywam sie Sara jakies 4-5 tyg temu zostalam wyrzucona ze swojego domku najprawdopodobniej przez to poniewaz byly wakacje...:-(trafilam do ludzi ktorzy maja 4 inne psy i nie stac ich na to zeby sie mna zajmowac:-(dzieki zonie P.Mateusza trafilam do dobermanicy u ktorej jestem na tymczasie.Jestem bardzo slodka czarna jak wegiel jamnicza w wersji mini mini mam ok 2 lat co niektorzy twierdza ze jestem podoba bo wiewiorki z bajki,,epokoa lodowcowa,,;)bardzo kocham ludzi uwielbiam lezec w lozeczku:loveu:przytuc sie do mojej aktualnej pani...zawsze rano budze ja lizac po buzce:evil_lol:nie niszcze nie brudz:pakceptuje inne koty:pi psy moja kolezanka jest nawet dobermanka:pmam swoja ksiazeczke zdrowia jestem zaszczepiona i odrobaczona :pPROSZE DAJCIE MI DOM W KTORYM ZOSTANE NA ZAWSZE ... Quote
dobermanica1987 Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 P.S.Cioteczka Glutofia wrzuci moje fotki :p Quote
opera Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 no to czekamy na foteczki malej wiewioreczki :eviltong: Quote
dobermanica1987 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 podnosze moja Sarunie .... Quote
_Mona Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 zaznaczam wątek.... taka mała sunia napewno szybko znajdzie domek:multi:, minke ma słodką :loveu: dobermanica zobacze u mnie w aparacie pozostałe zdj Sary i dorzuce na watek Quote
dobermanica1987 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 no mam nadzieje ze szybko znajdzie ten maluch potrzebuje milosci a do tego jest idealnym psem nawet do bloku:pmniejsza niz york do tego nie nbrudxi nie niszczy:p Quote
_Mona Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Moniś sama zobacz jakie śliczne foto ;) pięknie obie wyszłyście :razz: Sarunia jak obiecałam.... dorzucam Twoje ładne fotki ;) oczywiście pamiątkowe zdj z Chojrakiem Sara ma taka słodką minke ,że trudno się w niej nie zakochać :cool3: Quote
_Mona Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 taka mała sliczna sunia napewno ma duże szanse na nowy dom :multi: pomózcie ją ogłaszać............. Quote
dobermanica1987 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 witajcie po kilku dniowej przerwie:/Sarunia jest poprostu super:loveu:uwilbia zabawe:loveu:najprawdopodobniej jest domek dla Sarki ale to jeszcze nic pewnego trzeba zrobic wizyte przed adopcyjna ...gdy bede znac wiecej szczegolow to sie napisze Quote
HebaNova Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 przepraszam, że tak pózno ale stan zdrowia mi nie pozwalał na jakąkolwiek działalność poza wegetacją, oto linki do stronki małej na www fundacji Sara jamniczka wersja mini mini - FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT Quote
Glutofia Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Dzęki Asiu moze szybciej zwolni się tymczas u Moni... Maślak juz pojechał ale reszta siedzi.. Quote
_Mona Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Czekam z niecierpliwością na info czy ma szansę na nowy dom? dobermanica daj znać.....? Quote
BoUnTy Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Moniczko i jak z tym domkiem dla Sarci? Weźmie ją ta osoba? Quote
Glutofia Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Coś mi się zdaje ze nic z tego inaczej Mania juz by się chwaliła... Quote
dobermanica1987 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 dokladnie tak jak Glucia napisala Sarka od soboty jest w nowym domku w Tychach:pdomek swietny mieszka z 2 Paniami ktore od zawsze mialy jamniki:pSarka w nowym domku czuje sie swietnie:pmoze Justyna sie tutaj odezwie i bedzie nam zdawac sprawozdanie z zycia Sary.... Quote
HebaNova Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Sarcia juz grzeje pupeczke w nowym domciu, suuuper :loveu: Quote
KORA&INKA NA ZAWSZE Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Bardzo chętnie:) - Justyna z tej strony Sara naprawdę wygląda na bardzo zadowoloną:) Ciągle chce się bawić, zachowuje się zupełnie jak mały wesoły szczeniaczek.Nowa okolica też wydaje się jej już nie przerażać- dzisiaj pogoniła gołębia:) Myśle, że z każdym dniem, będzie jeszcze lepiej, a już teraz jest naprawdę super:) Quote
_Mona Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Tak się cieszę ,że Sara jest już w nowym domu, wspaniała wiadomość :multi: oczywiście czekamy na fotki Quote
dobermanica1987 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 to sie ciesz ze Sarka czuje sie swietnie:pczekamy na fotki Quote
Recommended Posts