Kustraa. Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [FONT=Palatino Linotype]Hellow . : DD[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=1][SIZE=2]to galeria mojego słoneczka Mikusii . < 3 miała wcześniej galerię ,ale się zgubnęła , -,-' [SIZE=4]coś o Mice : [/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=1][SIZE=2]Mika ma 3 lata 6 miesięcy i ileś tam dni . < 3[/FONT][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]Dostałam ją na komunię .[/FONT][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]Kiedyś przyszłam do domu ,a mama do mnie :[/FONT][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]- pamiętasz jak chciałaś miec pieska ?[/FONT][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]-tak .[/FONT][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]- a chciałabyś dalej ?[/FONT][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]- no pewnie ![/FONT][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]-to ja bd grzeczna to na komunię dostaniesz .[/FONT][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]Ja się cieszyłam jak dziecko na cukierka ,a nawet bardziej .[/FONT][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]Pies to było moje marzenie .[/FONT][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]Mówiłam ,że nie ważna jest dla mnie rasa ,wygląd ,może byc nawet najbrzydszy .[/FONT][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]Baardzo kocham psy .[/FONT][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]W kwietniu ,pewnego dnia rano wstaję ,mama pojechała do pary ( mikę mam od kol. mamy z pracy )[/FONT][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]przyjechała z małym kartonikiem ,a tam - mały szczeniaczek ,przypominający Border Collie .[/FONT][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]Wtedy moje marzenie4 się spełniło .[/FONT][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]Od tego czasu zyskałam coś cennego - psa i najlepszego przyjaciela . < 3333333[/FONT] [FONT=Book Antiqua] a to moja Mikaa . < 3[/FONT] [FONT=Book Antiqua]ja ją very ,very & very love .[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] liczę na komentarze od was . ;*[/FONT] :loveu: Quote
sandgom Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Śliczna :loveu: I widzę,że ma taką samą zabawkę jak moja Chanelka(tyle że żółtą :razz: ) Quote
Kustraa. Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 więc tak ,postanowiłam ,że foty bd dawała co 2 dni . ( ; A dzisiaj u nas lało jak z cebra ,wypuściłam Mikę na podwórko ,chwila nie minęła ,a ona już była pod drzwiami . x d foteckii : mm..pysznee . < 3 ale o co chodzi ? x d zjem cię . < 3333333333 :loveu: Quote
Kustraa. Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 njuu focie . :DDDD dovn atac . głupie .;/ nosek .;p a nos znowu przy ziemi ;D dasz mi to ? ! xd Na razie to tyle . ; q Quote
Kustraa. Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 czemu nikt nas nie odwiedza ?:placz::placz::placz: Quote
Talia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witam serdecznie:loveu: Śliczna sunia. Przypomina mi Owczarka Pirenejskiego:cool3: A co to za karma w misce? Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witamy. ;) [url]http://i36.tinypic.com/o59xtt.jpg[/url] śliczna sunia, fajne uchole ma. :evil_lol: :loveu: Pozdrawiamy i będziemy wpadać częściej, do siebie też zapraszamy. :eviltong: Quote
yoshiyuki Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 hahaha tytuł wątka pasuje! Kudłate jest piękne! szczególnie takie :D cudna lalunia :D i Toudi też ma taką zabawke, w 80% już zjedzona :D Quote
Kustraa. Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [FONT=Arial Black]Taila : [/FONT]Pedigree . Kiedyś podawałam jej ' Winer i Pufi z biedronki ' ,ale Winera nie jadła ,a od Pufi wygryzła sobie koło ogona sierśc ,aż do mięsa .:-( Obecnie ma Chappi . [FONT=Arial Black]Cary : [/FONT]Dzięki ,uszy są fajne ,ale jakie z nimi nie dawno były kłopoty .. :shake: Musiałam z nią chodzic rano o 7.OO na wakacjach do weta bo miała zapalenie uch { coś takiego ; dd } i najpierw trzeba było ją uspac ,a później przeprowadzic zabieg . W drdze do domu { już po zabiegu } niosłam ją ,a ona leżała swobodnie ,można było z nia wszystko robic .Następnego dnia dostała taki bolący zastrzyk . . . :placz: Później pare razy objawy wróciły ,ale wet dał kropelki i jest dobrze . Mam gdzieś chyba fotki od weta ,w trakcie usypiania . [FONT=Arial Black]Yoshiyuki :[/FONT] :DD jako szczeniak była podobna do Border Collie . Była caała czarna z białym krawatem i skarpetami i miała maluutka kropeczkę na główce . A teraz ? Wysiwiała jak babcia ; PP . Chociaż już jest bardziej czarna ,ale sie strasznie leni .. a teraz fotki ; PP z zabaweczką . :loveu: na spacerze . pomiziasz mnie ? - tak ładnie proszę :DD . aż się oczy świecą . :eviltong: nie rób mi zdjęcia . :evil_lol: a ja taka nie uczesana . a to filmik z Miką , ' łapałam ' ją za nosek . http://www.youtube.com/watch?v=CMRZlp5A5u8 na dzisiaj chyba koniec , ;) Quote
pancho Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 fotka Miki w okularach świetna :thumbs: poza tym co za różnorodność min ;) Quote
Talia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Radzę zmienic jej karmę, bo to okropny syf:shake: Quote
Kustraa. Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Talia']Radzę zmienic jej karmę, bo to okropny syf:shake: czemu ? :-o dzisiaj mama kąpała Mikę . ; p kąpie ją ,a ona się boi ,usiadła w wannie i się spierdziała . x ddd mam nove foty ,z kąpania też .:eviltong: ja chcę stąd wyjśc : c . ej ,zlituj się ! x d ona mnie tym walnie ? x ddd ooo tak ,masaż nikomu nie zaszkodzi . ; dd :evil_lol: miziankoo < 3 :bigcool: mała księżniczka . reszte fot dam później ,bo komputer się zawiesza. ; q Quote
Talia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Te karmy tak zwane marketówki zawierają barwniki, bardzo mała ilość mięsa. Zobacz sobie skład tej karmy:roll: Dla psa to ona się nie nadaje. Lepiej zainwestować w lepsza niż potem za leczenie płacić. Tu masz temat o http://www.dogomania.pl/forum/f1198/chappi-136275/ Quote
Kustraa. Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [FONT=Arial Black]xxxkaluniaxxx[/FONT] - dzięki ,wpadnę . ; p [FONT=Arial Black]Talia[/FONT] - uu ,nie kupie już tego ścierwa . Dzięki ,że mi powiedziałaś . :p 2 tygodnie temu pisałam konkurs z Polskiego ,dostałam się do etapu ustnego ,a później muszę się dostac do Kluczborka , a później do Wrocławia :D . mam jakieś staree fotki . jak byłam mała i głupia i jak nie umiałam przeprabiac fott . ; q pierwsze zdjęcie Mikulii < 3 . sory ,że takie nie wyraźne ,ale miałam wtedy cegłe ,a nie telefon i to było chyba 2 lata temu . kolejne stare zdj. :lol: głupie . ; / a więc tak ,do teo zdj. specjalny opis . jechałam z mamą do cioci ,Mika miała zostac w domu . Ja błagałam mamę ,żeby pojechała z nami ,bo inaczej bd 7 dni sama { miał ją wujek wypr. } Ona była mała ,a mama swoje ,później Mika zaczęła piszczec nawet nie wiem czemu x d . Mama sie tak popatrzyła na nią i na mnie jak beczałam ,że bd 7 dni bez niej ,za chwilę : pakuj manatki psa . x d do tego zdjęcia mówiłam jej : pojedziemy do cioci Mika ? x d A ona strzeliła minkę . :eviltong: a too ,pierwsze zdj. cyfrówką . nie wiem ile ona wtedy miała .. z 2 lata . ohydnie wyszła ;/ .:shake: ............ a teraz trochę jesieni < 33 . chyba zobaczyła wtedyFigę i Dee-Dee { DiDi } z Figą . ; p sczerze to mis się teraz nie chce dodawac . postaram się wieczorem ;p. Quote
Talia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Po pierwsze za dużo fot, po 2 za duży rozmiar. Radze się zapoznać z regulaminem, bo będzie ban. Śliczna sunia:) Quote
Recommended Posts