Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Palatino Linotype]Hellow . : DD[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype][SIZE=1][SIZE=2]to galeria mojego słoneczka Mikusii . < 3
miała wcześniej galerię ,ale się zgubnęła , -,-'

[SIZE=4]coś o Mice :

[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype][SIZE=1][SIZE=2]Mika ma 3 lata 6 miesięcy i ileś tam dni . < 3[/FONT][FONT=Palatino Linotype]
[/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]Dostałam ją na komunię .[/FONT][FONT=Palatino Linotype]
[/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]Kiedyś przyszłam do domu ,a mama do mnie :[/FONT][FONT=Palatino Linotype]
[/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]- pamiętasz jak chciałaś miec pieska ?[/FONT][FONT=Palatino Linotype]
[/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]-tak .[/FONT][FONT=Palatino Linotype]
[/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]- a chciałabyś dalej ?[/FONT][FONT=Palatino Linotype]
[/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]- no pewnie ![/FONT][FONT=Palatino Linotype]
[/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]-to ja bd grzeczna to na komunię dostaniesz .[/FONT][FONT=Palatino Linotype]
[/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]Ja się cieszyłam jak dziecko na cukierka ,a nawet bardziej .[/FONT][FONT=Palatino Linotype]
[/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]Pies to było moje marzenie .[/FONT][FONT=Palatino Linotype]
[/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]Mówiłam ,że nie ważna jest dla mnie rasa ,wygląd ,może byc nawet najbrzydszy .[/FONT][FONT=Palatino Linotype]
[/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]Baardzo kocham psy .[/FONT][FONT=Palatino Linotype]
[/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]W kwietniu ,pewnego dnia rano wstaję ,mama pojechała do pary ( mikę mam od kol. mamy z pracy )[/FONT][FONT=Palatino Linotype]
[/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]przyjechała z małym kartonikiem ,a tam - mały szczeniaczek ,przypominający Border Collie .[/FONT][FONT=Palatino Linotype]
[/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]Wtedy moje marzenie4 się spełniło .[/FONT][FONT=Palatino Linotype]
[/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]Od tego czasu zyskałam coś cennego - psa i najlepszego przyjaciela . < 3333333[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]
a to moja Mikaa . < 3
[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]ja ją very ,very & very love .[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]
liczę na komentarze od was . ;*
[/FONT]
:loveu:

Posted

więc tak ,postanowiłam ,że foty bd dawała co 2 dni . ( ;

A dzisiaj u nas lało jak z cebra ,wypuściłam Mikę na podwórko ,chwila nie minęła ,a ona już była pod drzwiami . x d

foteckii :

mm..pysznee . < 3

ale o co chodzi ? x d

zjem cię . < 3333333333 :loveu:

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witamy. ;)

[url]http://i36.tinypic.com/o59xtt.jpg[/url]
śliczna sunia, fajne uchole ma. :evil_lol: :loveu:

Pozdrawiamy i będziemy wpadać częściej, do siebie też zapraszamy. :eviltong:

Posted

[FONT=Arial Black]Taila : [/FONT]Pedigree .
Kiedyś podawałam jej ' Winer i Pufi z biedronki ' ,ale Winera nie jadła ,a od Pufi wygryzła sobie koło ogona sierśc ,aż do mięsa .:-(
Obecnie ma Chappi .
[FONT=Arial Black]Cary : [/FONT]Dzięki ,uszy są fajne ,ale jakie z nimi nie dawno były kłopoty .. :shake:
Musiałam z nią chodzic rano o 7.OO na wakacjach do weta bo miała zapalenie uch { coś takiego ; dd } i najpierw trzeba było ją uspac ,a później przeprowadzic zabieg . W drdze do domu { już po zabiegu } niosłam ją ,a ona leżała swobodnie ,można było z nia wszystko robic .Następnego dnia dostała taki bolący zastrzyk . . . :placz:
Później pare razy objawy wróciły ,ale wet dał kropelki i jest dobrze .
Mam gdzieś chyba fotki od weta ,w trakcie usypiania .
[FONT=Arial Black]Yoshiyuki :[/FONT] :DD jako szczeniak była podobna do Border Collie . Była caała czarna z białym krawatem i skarpetami i miała maluutka kropeczkę na główce .
A teraz ? Wysiwiała jak babcia ; PP . Chociaż już jest bardziej czarna ,ale sie strasznie leni ..

a teraz fotki ; PP

z zabaweczką . :loveu:

na spacerze .

pomiziasz mnie ? - tak ładnie proszę :DD .

aż się oczy świecą . :eviltong:

nie rób mi zdjęcia . :evil_lol:

a ja taka nie uczesana .

a to filmik z Miką , ' łapałam ' ją za nosek .

http://www.youtube.com/watch?v=CMRZlp5A5u8

na dzisiaj chyba koniec , ;)

Posted

[quote name='Talia']Radzę zmienic jej karmę, bo to okropny syf:shake:
czemu ? :-o

dzisiaj mama kąpała Mikę . ; p
kąpie ją ,a ona się boi ,usiadła w wannie i się spierdziała . x ddd
mam nove foty ,z kąpania też .:eviltong:

ja chcę stąd wyjśc : c .

ej ,zlituj się ! x d

ona mnie tym walnie ? x ddd

ooo tak ,masaż nikomu nie zaszkodzi . ; dd :evil_lol:

miziankoo < 3 :bigcool:

mała księżniczka .

reszte fot dam później ,bo komputer się zawiesza. ; q

Posted

[FONT=Arial Black]xxxkaluniaxxx[/FONT] - dzięki ,wpadnę . ; p
[FONT=Arial Black]Talia[/FONT] - uu ,nie kupie już tego ścierwa .
Dzięki ,że mi powiedziałaś . :p

2 tygodnie temu pisałam konkurs z Polskiego ,dostałam się do etapu ustnego ,a później muszę się dostac do Kluczborka , a później do Wrocławia :D .

mam jakieś staree fotki .
jak byłam mała i głupia i jak nie umiałam przeprabiac fott . ; q

pierwsze zdjęcie Mikulii < 3 .
sory ,że takie nie wyraźne ,ale miałam wtedy cegłe ,a nie telefon i to było chyba 2 lata temu .

kolejne stare zdj. :lol:

głupie . ; /

a więc tak ,do teo zdj. specjalny opis .
jechałam z mamą do cioci ,Mika miała zostac w domu .
Ja błagałam mamę ,żeby pojechała z nami ,bo inaczej bd 7 dni sama { miał ją wujek wypr. }
Ona była mała ,a mama swoje ,później Mika zaczęła piszczec nawet nie wiem czemu x d .
Mama sie tak popatrzyła na nią i na mnie jak beczałam ,że bd 7 dni bez niej ,za chwilę : pakuj manatki psa . x d
do tego zdjęcia mówiłam jej : pojedziemy do cioci Mika ? x d
A ona strzeliła minkę . :eviltong:

a too ,pierwsze zdj. cyfrówką .
nie wiem ile ona wtedy miała .. z 2 lata .
ohydnie wyszła ;/ .:shake:

............

a teraz trochę jesieni < 33 .

chyba zobaczyła wtedyFigę i Dee-Dee { DiDi }

z Figą . ; p

sczerze to mis się teraz nie chce dodawac .
postaram się wieczorem ;p.