giselle4 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 ..Lena-Saba ma dwa poslanka ale jak Pancia Małgosia wraca to widzi ze jej łozeczko mialo goscia:evil_lol:ale Lenka udaje ze ona nic nie wie w tym temacie hihihi Wzieła PRYSZNIC JAK PRAWDZIWA DAMA i jest czyscioszkiem ,nie bylo problemu z kąpielą.Lenka byla u weta i juz mozna sciągac szwy po operacji i Pani potwierdziala diagnoze fiorsteinbock ze sunka nie widzi na boki.Edytka chodzila z nia na specerki i dobrze zauwazyła...ale to nie jest problem dla domku oni ja kochaja i mowią ze jest najpiekniejsza:loveu:i niech tak zostanie i będa fotki:multi: Quote
fiorsteinbock Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Ciesze sie, ze Lenka-Saba trafila do Pani Malgosi! Kobieta ma wielkie serce, widzialam jej łzy po wizycie w izolatce :shake: Ona i jej kolezanka wzruszyly chyba wszystkich obecnych przy adopcji Saby/Leny...kazdy pokątnie ocierał łzy. Lenki klopoty ze wzrokiem nie są przeszkoda do normalnego zycia. Na spacerku dawala sobie rade, moze tylko pewne rzeczy ją zaskakiwaly i byla zdziwiona. Ale przez to jeszcze bardziej kochana i cudowna. Kilka wspolnych chwil i byłam Jej :loveu::loveu::loveu: Szczescia Moja Piekna! Quote
fiorsteinbock Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Gisuniu, sa szanse na fotki dziewusi? Quote
kamilawa Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Gisuniu, sa szanse na fotki dziewusi? o właśnie :razz::razz: Quote
giselle4 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 ...Dzisiaj zatelefonuj ei poprosze o fotki na maila albo na forum....:crazyeye: Quote
Recommended Posts