Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki!
Wiesci są nastepujace...zaczne od poczatku!
Bylysmy z Lenka na spacerku i zauwazylysmy, ze ona chyba troszke niedowidzi :shake: dzisiaj wogole byla poddenerwowana, w polach zachowywala sie jakby na kogos czekala, jakby tymi slabymi oczkami wypatrywala Pana, popiskiwala :-( Ona wciaz teskni!!! Druga sprawa, po operacji schudla - niby je, ale odrobinki i wyglada fatalnie. Z tylnymi łapkami chyba tez zaczynaja sie problemy, obawiamy sie o stawy...

Dziewusia widac, ze nie lubi bokserow, bo strasznie krzyczala na naszego boksia i na wzajem :cool3: Jest ogromnym pieszczochem! Na spacerze, zeby zająć jej uwage zachecalam do zabawy. Ah, jak tulila pyszczek do nog, z reszta przechodzila miedzy nogami o malo mnie nie przewracajac! Skakala zadowolona, ze sie do niej mowi, mizianie tez pasowalo naszej Damie :loveu:

Jest kochaniutka i kradnie nam serce... Chcemy zaobserwowac co jest z oczami, czy faktycznie ma problemy...

Na koniec Cioteczki wiadomosc najwazniejsza...
Przed chwila Gisellka rozmawiala okolo godz z Pania Olą z Dabrowy Gorniczej. Wzruszyl ją los Leny i w poniedzialek chce po nią przyjechac. Na razie wiem tyle, Gisellka trzyma reke na pulsie i jest w kontakcie z Pania Ola! Trzymam kciuki aby doszlo do szczesliwej adopcji!!!

Zaraz wstawie fotki ze spaceru!
Zlapalam doła dopiero wiesci od Grazynki postawily mnie na nogi :multi:
Lenka musi opuscic schron jak najszybciej, jak nie ten domek to inny, ale musimy sie spieszyc!

Posted

Zdjecia ze spaceru. Moze nie dowidzi, moze starsza niz myslelismy ale cudowna i Piekna! W sobote wyczeszemy Krolowa, bedzie wiecej czasu.

Popatrzcie na Lenke.
Jesien na dworze i w sercu Leny, musi przezyc ten czas szczesliwie...

Posted

Lenka ,jezeli telefon nie był tylko snem:shake:
jezeli to nie bylo marzenie
...dziewczynko Ty juz nie wrocisz na ogólny
Do poniedziałku zostaniesz na izolatce
a poniej.......przyjedzie ciocia Ola i da Ci dom do konca Twoich dni....:loveu:
anioleczku zasługujesz na wszystko co najlepsze...
Ciociu...my czekamy a dzisiaj powiemy Lence...niech nie traci nadzieii:cool3::multi:

Posted

Niestety nie pojechalam do Lenki...brzuch mi juz ciąży do kolan i calą sobote dyrygowalam TZ coby nadgonil tygodniowe sprzatanie. Oj, juz coraz mniej energii...w poniedzialek zjem szpinak i pojade! ;):diabloti:

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Niestety nie pojechalam do Lenki...brzuch mi juz ciąży do kolan i calą sobote dyrygowalam TZ coby nadgonil tygodniowe sprzatanie. Oj, juz coraz mniej energii...w poniedzialek zjem szpinak i pojade! ;):diabloti:

hihihi Uwielbiam Ciebie za takie pisanie:multi:
Ty czeszesz Lenke ja na spacer z psiakami
bedzie dobrze,Lenka to spokojna panieneczka:oops:

Posted

Lenka pojechała do nowego domu.
Zabrały ją dwie sympatyczne Panie a dziewczyna nasza uradowana, ze heeej!
Wczesniej na spacerze wymizialam ją, ale jak wychodzila ze schronu to specjalnie sie mna nie interesowala... :diabloti:
I dobrze!

Usadowila sie elegancko na tylnym siedzeniu auta, dostala wode do picia! Dama nawet sie nie podnosila, pila na lezaco - taka wazna!

Ciesze sie ogromnie, bedzie miala dobrze w nowym domu!

Dziekuje Cioteczki za pomoc
:loveu::loveu::loveu::loveu:
Albiemu, Twoj tekst, jesli pozwolisz wykorzystam dla innej sierotki, nasza Lenka szybko zostala zauwazona, nawet nie zrobilam Allegro. :cool3:

Pani Ola, nowa Przyjaciolka Leny przywiozla dary dla naszego schroniska, kocyki, kolderki i karme. Zabrala Lenke i jeszcze wspomogla reszte!

Posted

[FONT=Book Antiqua]Pożegnań czas...

Lena czeka, az zakoncza sie formalnosci w biurze i fiuu do domku:
[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Jeszcze udalo mi sie ukrasc buziaka i Dama sobie poszla... Ciagla do auta, nie ogladajac sie za siebie, wiec polazlam za nimi a w samochodzie od razu poczula sie jak u siebie, na ciotke Edyta zerkela, niby nic a jednak :razz: niech sobie Ciotka zobaczy szczescie i radosc w oczkach Leny :evil_lol:[/FONT]