alexandra Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='an3czka']a ja poprosze o weimary. gdyby tez ktos mogl podac adres stronki dotyczacej tej wystawy bede wdzieczna o ile Weimary to po niemiecku Weimarner Kurzhaar to: PSY kl.szcz IRON TIGRIE OKO kl.mł SIREVA DRAKE AT SIRIUS NOVA kl.otw AMBER Z RABSZTYŃSKIEGO WZGÓRZA ARYS Z rABSZTYŃSKIEGO WZGÓRZA EL Z LISENSKYCH LESU GARY TIGRIE OKO kl.champ. ARNIE Z OBRANSKEHO KOPCE FINN Z POSTUPICKICH LESU GARY Z POSTUPICKICH LESU SUKI kl.mł. ARTEMIS ZE SLEZSKYCH LESU BETTY TEKOVSKY DVOR BRIEXIE ARTEMIS TERRA FERGIE NOVES FIESTA NOVES kl.posr ARISA GRIS LIMIER EXA ZAMATOVE USKO kl.otw AIRRA ARTEMIS TERRA CIRA Z JAVOROVE ALEJE ERA Z KURUCOVHO DVORA kl.uzytk. ANA-BELL Z DONNINEJ ZAHRADY CHRISTY Z KROKOCINSKYCH LESU GOLDIE TIGRIE OKO kl.champ DIA TIGRIE OKO a strona o wystawie www.skj.sk Quote
alexandra Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 asiek napisał(a):Ja bardzo prosze o mastify hiszpańskie :) Hmm, wybacz ale nie znam się na tej rasie, i nie wiem jak to po niemiecku/słowacku. W katalogu mam tylko mastiff, mastin de los Pirineos, mastiono napoletano, to któryś z nich?? :-? Quote
Nitencja Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 WIELKIE podziękowania za stawke welshy, jestem dozgonnie wdzięczna :) a airedale ?? Quote
asiek Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 alexandra napisał(a):asiek napisał(a):Ja bardzo prosze o mastify hiszpańskie :) Hmm, wybacz ale nie znam się na tej rasie, i nie wiem jak to po niemiecku/słowacku. W katalogu mam tylko mastiff, mastin de los Pirineos, mastiono napoletano, to któryś z nich?? :-? :) hihi żaden z nich spanelsky mastin :wink: Quote
Savannah Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców :wink: Pzdr Quote
Elitesse Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Nitencja napisał(a):WIELKIE podziękowania za stawke welshy, jestem dozgonnie wdzięczna :) a airedale ?? beda beda ! tylko skocze do sklepu i zjem sniadanko :) cieprliwosci hihi wczoraj pol dnia odsypialam wojaze Quote
Elitesse Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 asiek napisał(a):alexandra napisał(a):asiek napisał(a):Ja bardzo prosze o mastify hiszpańskie :) Hmm, wybacz ale nie znam się na tej rasie, i nie wiem jak to po niemiecku/słowacku. W katalogu mam tylko mastiff, mastin de los Pirineos, mastiono napoletano, to któryś z nich?? :-? :) hihi żaden z nich spanelsky mastin :wink: były tylko w sobote i to w oszałamiającej ilości ...1 !! pies w klaise championów UNIQUE du Domaine du Runneval :) Quote
Elitesse Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Nitencja napisał(a):Elitesse :) z gory dziekuje a teraz airedale sobota sedziował Korosz Gabor H PSY kl.młodziezy CASPAR Joseph Staff kl.posrednia LIMIT Kementari kl.otwarta ARNIE Mirmon BLACK JACK Joseph Staff CHRIS Ostrnov Didi Made ANDREE Didi Made Arthur HAGEN vom Sarmatmeer kl.użytkowa IKAR Scarta Ris kl.championów DISTINCITIVE EXTERIOR RAIDER'S ANTAN DON Heberon NIMROD of malton SUKI kl.posrednia EILA Fargo korak LEWKONIA Kememtari kl.chmapionów Poldi's FRANZI Quote
Elitesse Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 a w niedziele sedziowal Andrzej kazmierski stawka ta sama - braklo tylko psa w uzytkach Quote
Elitesse Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 dorotal napisał(a):dziekuje za kingi :D . Poprosze jeszcze o buldozki francuskie, ze wzgledu na to ze jest ich sporo (chyba kolo 40 )wystarcza mi ilosci w klasach, a stawka tylko z psow mlodziezy i psow szczeniat. Moge zrewanzowac sie sznaucerami z marupe na Łotwie, jesli chcesz. to ja poprosze o te sznaucery srednie :) buldozkow faktycznie sporo sobota sędziował Urosevic Milivoje SCG PSY kl.młodziezy ARTUS Szalai's BENJAMIN BULLY Royal Club Brillant Dogs OCTAVIUS CALLE Strazni Pes CARLOS MON Polgaris King DANIEL Accordante GAIUS POTALA Dalajlama GOLD SIERRA tiko GOODY kl.posrednia - 4 kl.otwarta - 5 kl.championów - 3 SUKI kl.młodziezy - 7 kl.posrednia - 4 kl.otwarta - 3 kl.championów -1 niedziele sedziowała Ahrens Hana A PSY kl.młodziezy ARTUS Szalai's BENJAMIN BULLY Royal Club Brillant Dogs OCTAVIUS CARLOS MON Polgaris King DANIEL Accordante GAIUS POTALA Dalajlama GOLD SIERRA tiko GOODY kl.posrednia - 5 kl.otwarta - 5 kl.championów - 3 SUKI kl.młodziezy - 10 kl.posrednia - 6 kl.otwarta - 4 kl.championów -1 Quote
dorotal Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 dziekuje :D sznaucery z Marupe wrzucilam w wystaw na Litwie i Łotwie Quote
karenina Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Dla wszystkich wielkie brawa !! I czy jakas dobra dusza mogłaby podac mi charciki włoskie? Taliansky chrtik po słowacku :) Quote
Elitesse Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 karenina napisał(a):Dla wszystkich wielkie brawa !! I czy jakas dobra dusza mogłaby podac mi charciki włoskie? Taliansky chrtik po słowacku :) prosze bardzo ! sobota sędziwoał Gajic Zeljko SLO PSY kl.szczeniat AMOS Quindici kl.młodziezy CEYSEE BUGSY kl.posrednia DA VINCI Stribrny Potok kl.otwarta AMADEUS MOZART Skarak WETRICK Skarak kl.championow BILBO Gil-Endor CIRO Astrosa SUKI kl.baby EILEEN Skarak kl.szczeniat ARETA Quindici kl.młodziezy BERTOLINA Skarak kl.otwarta CECILKA Stribrny Potok HOLLY di Branco Piccolo XENA Skarak kl.championow BRETHIL Gil-Endor HILLARY di Branco Piccolo Quote
Elitesse Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 niedziela sedziowal Santiago de Rafael Puerto rico PSY kl.szczeniat AMOS Quindici kl.młodziezy CEYSEE BUGSY kl.posrednia DA VINCI Stribrny Potok kl.otwarta AMADEUS MOZART Skarak WETRICK Skarak kl.championow CIRO Astrosa SUKI kl.baby EILEEN Skarak kl.szczeniat ARETA Quindici kl.młodziezy BERTOLINA Skarak kl.otwarta CECILKA Stribrny Potok HOLLY di Branco Piccolo SANTANA Skarak XENA Skarak kl.championow HILLARY di Branco Piccolo Quote
Elitesse Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 króliczek napisał(a):A to zuchy :klacz: .Gratulacje.No i tradycyjnie już poproszę o shar-pei :D sobota sedziowala Ridarcikowa Gabriela SK PSY kl.młodziezy ANDREAS Lu Lu Bei BADY z Krasne Hurky kl.posrednia ALI RADIVET ALIVIO z Krasne Horky kl.otwarta HENRI ANTILO Gold Pei U 'PIKATCHU de la Vallee du Huyan SUKI kl.młodziezy CELINE BLACK Best Pei ROYAL SACHI for Yijings kl.pośrednia ANTARES Lazenska Hvezda WYMANDER's HAYLIN ZVEZDA MARY ETEL kl.otwarta ALISIA Ingram kl.championow CITTA Red Crease Pei niedziela sedziowala Staviarska Viera SK PSY kl.młodziezy ANDREAS Lu Lu Bei BADY z Krasne Hurky kl.posrednia ALI RADIVET ALIVIO z Krasne Horky kl.otwarta HENRI ANTILO Gold Pei U 'PIKATCHU de la Vallee du Huyan SUKI kl.młodziezy ROYAL SACHI for Yijings kl.pośrednia ANTARES Lazenska Hvezda WYMANDER's HAYLIN ZVEZDA MARY ETEL kl.otwarta ALISIA Ingram kl.championow CITTA Red Crease Pei Quote
karenina Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Elitesse bardzo, bardzo dziekuje!! A mogę jeszcze prosić o cirneco? :oops: Quote
Elitesse Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 karenina napisał(a):Elitesse bardzo, bardzo dziekuje!! A mogę jeszcze prosić o cirneco? :oops: a tych cudeniek w tym roku nie bylo :( a polowalam z aparatem :( za to bylo sporo niezbyt urodziwych - jak na moj gust faraonow - nie wiedzialam ze one moga miec az tak krzywe grzbiety ! Quote
karenina Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Chodzi ci o linie grzbietu? To powinna byc całkiem prosta..Garb to niezbyt ładny widok i przy faraonach i przy cirneco .. A faraonow było sporo na pewno, bo jest kilka juz hodowli w czechach i na słowacji. Quote
Agappe Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 a czy ktoś mógłby napisać czy były jakieś akity jeśli tak to jakie?? Quote
PSYLLA Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Czy mogę jeszcze prosić o stawkę posokowców bawarskich (bavorsky farbiar). Wystarczy tylko z niedzieli. Z góry ślicznie dziękuje :) Quote
Elitesse Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Agappe napisał(a):a czy ktoś mógłby napisać czy były jakieś akity jeśli tak to jakie?? byly a jakze ! w sobote sedziowal Wiblishauster Hans D PSY kl.posrednia TOROMARU GO Sanzenkarisou kl.otwarta ASAKAO Od Konusi FALCO Na Orraze kl.championow AKURO Zlate Srdce PSY kl.honorowa AISCHA Tomimopa kl.młodziezy FUMIKO Od Harukaze kl.posrednia BARA Anupev kl.otwarta AIMI Tomimopa FANNY MAE na Obraze niedziela sedziowal Velez Pico Roberto puerto Rico PSY kl.posrednia TOROMARU GO Sanzenkarisou kl.otwarta ASAKAO Od Konusi kl.championow AKURO Zlate Srdce PSY kl.honorowa AISCHA Tomimopa kl.młodziezy FUMIKO Od Harukaze kl.posrednia BARA Anupev kl.otwarta AIMI Tomimopa FANNY MAE na Obraze Quote
Elitesse Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 PSYLLA napisał(a):Czy mogę jeszcze prosić o stawkę posokowców bawarskich (bavorsky farbiar). Wystarczy tylko z niedzieli. Z góry ślicznie dziękuje :) w niedziele sedziowal je Baka Branislaw SK SUKi kl.młodziezy FLORA Kraloska Studnicka HERA Dravecka Dolina kl.posrednia ADA y Vlkpvskeho Chadnika kl.uyztkowa GAJA Jagrova a w sobote sedyiowal Jarmer Sigrid A PSz kl.modyieyz HARI Dravecka Dolina SUKi kl.młodziezy FLORA Kraloska Studnicka HERA Dravecka Dolina Quote
Agappe Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Elitesse napisał(a):Agappe napisał(a):a czy ktoś mógłby napisać czy były jakieś akity jeśli tak to jakie?? byly a jakze ! w sobote sedziowal Wiblishauster Hans D PSY kl.posrednia TOROMARU GO Sanzenkarisou kl.otwarta ASAKAO Od Konusi FALCO Na Orraze kl.championow AKURO Zlate Srdce PSY kl.honorowa AISCHA Tomimopa kl.młodziezy FUMIKO Od Harukaze kl.posrednia BARA Anupev kl.otwarta AIMI Tomimopa FANNY MAE na Obraze dziekuja bardzo :) Quote
Recommended Posts