orsini Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 W Twoim za drogo:)))))))dziekuje:))))my na 3 noce jedziemy i nie chcemy zbankrutowac:))))) Quote
orsini Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 a nie wisisz im gdzies na Slowacji jakiejs kasy?bo oni to maja zakodowane centralnie wtedy:(((( Quote
Elitesse Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 ano wisze ale ja im juz za Bratyslawe kase wyslalam dawno :( Quote
Elitesse Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 jupi dostalam potwierdzenia :angel: :angel: ale oczywiscie drobnym druczkiem napisali ze wisze im 135 eur za Trencin :evilbat: placilam za wystawe przekazem pocztowym za 13 zl i balam sie czy ta kasa dojdzie no i doszla !! ale jakos inny kurs do przeliczania mieli bo wyslalam 185 eur a im 179 eur wyszlo i mam 6 eur doplacic :) ale to i tak mniej nizbym musiala wiecej placic w dniu wystawy :) Quote
Ventora Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Za cholere nie mogę znaleść strony internetoewj do tej wystwu, więc błagam napiszcie go tutaj :wink: Quote
Elitesse Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='sheltie']Za cholere nie mogę znaleść strony internetoewj do tej wystwu, więc błagam napiszcie go tutaj :wink: www.skj.sk tu sa wszytkie wystawy na Slowacji Quote
Elitesse Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 jest juz plan sedziowania na slowackiej stronie !! Quote
flashka-g Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 ja mam jedna konkurentke w klasie..ale boje sie ze pokryja mi ie czasowo psy bo i husky i grzywacze mam na koncu :roll: :-? ja juz spakowana zaraz wyruszamy;] Quote
Elitesse Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 flashka-g napisał(a):ja mam jedna konkurentke w klasie..ale boje sie ze pokryja mi ie czasowo psy bo i husky i grzywacze mam na koncu :roll: :-? ja juz spakowana zaraz wyruszamy;] ja tez spakowana ale jeszcze musze psy wykapac i podstrzyc wiec wyrusze pewno kolo 22 Quote
skubi Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Pierwsze wieści z Bratysławy: Polski Bearded Collie CONAN CLOPS Marinus wczoraj tylko CAC, ale za to dzisiaj III na BOG!!! :D :D :D Quote
Elitesse Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 moje sreniaki: LANCELOT Zbójecka Saga 2 x Njalpeszy Weteran - ukonczony Championat Weteranow Slowacji :) TOLERANT TESSIE ze Zahrabske sobota V3 dzis V1 CAC i CACIB !! :) Quote
dorotal Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Gratulacje. :D Czy mozna prosic o stawke king charles spaniel? Quote
króliczek Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 A to zuchy :klacz: .Gratulacje.No i tradycyjnie już poproszę o shar-pei :D Quote
Nitencja Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Bardzo prosze o stawke welsh terierow i airedale terierow . No i komu jak poszlo ??? Quote
Elitesse Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 dorotal napisał(a):Gratulacje. :D Czy mozna prosic o stawke king charles spaniel? prosze bardzo ! sobota sedziuje Erwin Deutscher A PSY kl.szczeniąt ARMANDO de la Bacska kl.otwarta HARMON ZIMBO Fapella Gray LUIS ARMSTRONG Verum Gaudium kl.championów OSIAN MACABEUS BEDIT SUKI kl.posrednia ANNABELL Stamira kl.otwarta DEBY z Cerkvicke Strane JACYINE DEISY Fapella Gray niedziela sedziuje Schill Roberto RO PSY kl.szczeniąt ARMANDO de la Bacska kl.posrednia LUCKY MACABEUS Fapella Gray kl.otwarta HARMON ZIMBO Fapella Gray LUIS ARMSTRONG Verum Gaudium kl.championów OSIAN MACABEUS BEDIT MoORIS MACABEUS Bedit SUKI kl.posrednia ANNABELL Stamira LADY B Alli kl.otwarta DEBY z Cerkvicke Strane JACYINE DEISY Fapella Gray kl.championów ICEE CATHY Fapella Gray Quote
Elitesse Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Baha napisał(a):bardzo prosze stawke lhasa apso oj sporo tego !!!! sobota PSY kl.szczeniąt BEST FRIOEND Hestiin Chram kl.młodziezy BIG BOSS Pibaro WASCO Agata Lux kl.posrednia KOKOMO SIMPLY RED UST'MAN;JA Agata Lux kl.otwarta CLAVIUS Ivepet ENRIKO Tibetsky Lev MERLIN Dar Tibetu kl.championów ASMUN pibaro El Minja's MAY BOY SUKi kl.baby YESSICA Agata Lux ZHU-ZHU Agata Lux kl.szczeniat TILASHU O'IVEPET kl.młodziezy DASHA Gema-Roses INDIRA Stara Basta QUAIL Dar Tibetu kl.posrednia AYMEE Hestiin Charm JINGLES LENAKO KOKOMO DOBBY SOCKS kl.ostawra AMBRA Gema Roses Kokomo Nobody's Bisiness kl;.championów AFERA Pibaro Quote
Elitesse Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 niedziela PSY kl.młodziezy BIG BOSS Pibaro kl.posrednia BASTERBERRI BLINTX KOKOMO SIMPLY RED UST'MAN;JA Agata Lux kl.otwarta BACK Gema-Roses ENRIKO Tibetsky Lev MERLIN Dar Tibetu kl.championów ASMUN pibaro El Minja's MAY BOY SUKi kl.baby ZHU-ZHU Agata Lux kl.szczeniat TILASHU O'IVEPET kl.młodziezy DASHA Gema-Roses INDIRA Stara Basta QUAIL Dar Tibetu EMMA Ivpet kl.posrednia JINGLES LENAKO KOKOMO DOBBY SOCKS kl.ostawra AMBRA Gema Roses Kokomo Nobody's Bisiness kl;.championów AFERA Pibaro Quote
Elitesse Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='Nitencja']Bardzo prosze o stawke welsh terierow i airedale terierow . No i komu jak poszlo ??? welshow malutko sobota sedziowal Podesta Ramon Chile PSY kl.młodziezy TONY Rijof kl.otwarta JOKER von der Hohen Flur Kelt wk-sb kl.uzytkowa ADOR Landisza CONRAD West Fox SUKi kl.otwarta GOLDEN-Girl von der Hohen Flur kl.uzytkowa BRIA vlk-solcar kl.championów KAUZA wk-sb niedziela sędziował Velez Pico Roberto puerto Rico PSY kl.otwarta JOKER von der Hohen Flur Kelt wk-sb kl.uzytkowa CONRAD West Fox SUKi kl.posrednia DREAM West-Fox kl.otwarta GOLDEN-Girl von der Hohen Flur kl.uzytkowa BRIA vlk-solcar kl.championów KAUZA wk-sb Quote
dorotal Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 dziekuje za kingi :D . Poprosze jeszcze o buldozki francuskie, ze wzgledu na to ze jest ich sporo (chyba kolo 40 )wystarcza mi ilosci w klasach, a stawka tylko z psow mlodziezy i psow szczeniat. Moge zrewanzowac sie sznaucerami z marupe na Łotwie, jesli chcesz. Quote
an3czka Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 a ja poprosze o weimary. gdyby tez ktos mogl podac adres stronki dotyczacej tej wystawy bede wdzieczna Quote
flashka-g Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 ja z moja grzywcazka poprzed zdobyte dwa Cace i res.Cacib ukonczyłysmy Championa Słowacji a poprzez zdobycie 2 caców z huskym rozpoczelismy championat słowacji;] Quote
alexandra Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców Bratysławskich!!! :D Ja ze swoją sznaucerką miniaturową czarną BESKA Liga Mistrzów w klasie pośredniej wygrałyśmy z czteroma innymi suczkami , uzyskujac trzeciego slowackiego CAC'a , a nastepnie stajac w konkury z druga suczka z championow i suczka z otwartej wziełyśmy Res.CACIB'a :lol: Quote
Recommended Posts