Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bylem w Bratyslawie dwa razy - za pierwszym razem byly mega problemy ze znalezieniem wolnego miejsca, ostatnio było troszke lepiej ale i tak nie jest to łatwe. Polecam rezerwację przez internet :wink:
Wielu wystawców zatrzymuje się na wielkim polu namiotowym w Zlotych Piaskach - do wyboru domki lub namioty. Jakies 20 minut do miejsca wystawy, gdzies mam stronkę do tego osrodka więc jak się dokopie wkleje linka :wink:
pozdrawiam

• 1 month later...
Posted

hej ludki plizzz namiarki na jakies rozsadne miejsce :-) nie za 200/noc ;-)
limba.sk nie ma nic w okolicy bratyslawy, a jak jest to pieski NO :-(
najblizsze co mam sprawdzone niestety az 60 km do bratyslawy.
W Was nadzieja :-)

Posted

my bedziemy nocowac w centrum bratyslawy w jakims mniejszym hotelu 1000Sk pokoj dwuosobowy no i 100Sk śniadanie do tego.
ja bede płacic na miejscu..wole sobie nie przeliczac ile to jestna złotówki bo zawał na miejscu!Marcino ja na pewno bede miec 2 psy swoja grzywaczke i hasiorka, wiec one maja pierwszenstwo..mama nadzieje ze nie ebda w tym samym czasie :roll:

Posted

ale chodzi mi o cene w euro za opłacenie psa na wystawie....110 euro..nawet nie mówcie ile to jest!!

Nie to jest calkiem inny hotel- do tamtego gdzie ostatnio razem spałysmy nie mogłam sie dodzownic to poszukalam innego na www.ubytovani.sk
czy jakos tak;]
ja jade z roon7 z dogomanii.

Posted

Marcino1978 napisał(a):
Wielu wystawców zatrzymuje się na wielkim polu namiotowym w Zlotych Piaskach - do wyboru domki lub namioty.

Jest też obok hotel ''Flora'', gdzie bez problemu przyjmują z psami :D Zalecana wcześniejsza rezerwacja, bo hotel nie drogi i często oblegany :wink:
A jeśli chodzi o domki, to mam nadzieję, że w oknach powiesili zasłony, bo dawniej wypadałoby wozić je ze sobą :wink:

Posted

moja siostra takze jedzie z Yorkshire terrierem i jeszcze jeden basset z polski;]

oczywiscie nikt nie wraca bez BOB;] Tylko ja mam takie pozwolenie bo w kokurencji kilkudziesieciu z suczką...ciężko;]