Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tonacja']Powiem tyle: nie będzie to ani kot ani pies ;) a reszty się dowiecie, jak maluch już do mnie trafi :D[/QUOTE]
Czyli jakiś gryzoń ? :P

Posted

Ringo tu wygląda jakby nie mógł się doczekać nowego towarzysza ;)a ja się nie mogę doczekać fotek tego zwierzaczka :p
[URL]http://i41.tinypic.com/zl6o8p.jpg[/URL]

Posted

[quote name='Kaja10014']A ja stawiam na królika :) A zamieszka za niedługo czyli jeszcze w maju? :)

czekam na nowe zdjęcia :)[/QUOTE]

Nowy domownik zamieszka z nami na 100% w maju (myślę, że jak wszystko dobrze pójdzie to może nawet w przyszłym tygodniu?), jeszcze nie wiem dokładnie bo jest to uzależnione od kilku czynników ;)

Posted

[quote name='tonacja']A czemu miałabym tam być? ;)
W sobotę i niedzielę mam szkołę... więc będę w Katowicach.[/QUOTE]
Pytam się, przecież czasem jeździsz na wystawy.

Posted

Oj...to ja nawet nie wiedziałam, że będzie tam wystawa :(
No niestety. Tak jak mówiłam - szkoła. Trzy egzaminy + prace kontrolne. Nawet gdybym chciała nie mogę ich opuścić. Muszę sprawdzić kiedy będą jeszcze jakieś wystawy w okolicy... może akurat trafi na jakiś dzień, w którym nie będę miała szkoły.

Posted

[quote name='tonacja']Oj...to ja nawet nie wiedziałam, że będzie tam wystawa :(
No niestety. Tak jak mówiłam - szkoła. Trzy egzaminy + prace kontrolne. Nawet gdybym chciała nie mogę ich opuścić. Muszę sprawdzić kiedy będą jeszcze jakieś wystawy w okolicy... może akurat trafi na jakiś dzień, w którym nie będę miała szkoły.[/QUOTE]
Szkoda :( Ja kombinuję jak jechać ;)
12.09 - Chorzów. Tam będę na 100%, dzień moich urodzin :]

Posted

Sunshine, dziękuję :*

Shel, o... myślę, że we wrześniu bez problemu dam radę pojechać :) nawet jak będę miała w ten dzień zajęcia :D w zeszłym roku byłam też w Zabrzu i pewnie w tym też się tam wybiorę.

Posted

[quote name='tonacja']Sunshine, dziękuję :*

Shel, o... myślę, że we wrześniu bez problemu dam radę pojechać :) nawet jak będę miała w ten dzień zajęcia :D w zeszłym roku byłam też w Zabrzu i pewnie w tym też się tam wybiorę.
Teraz mówię o Chorzowie. Ale w Zabrzu też pewnie będę :lol:.

Posted

Świetnie by było, Shel :)

Witamy, witamy... i o pogodę pytamy. Strasznie jest za oknem, człowiem może się załamać, mając dodatkowo na uwadze, że egzaminy zbliżają się wielkimi krokami ;|
Dodajemy kilka zdjęć, żebyście nie zapomnieli jak Ringulec wygląda:

No a teraz zmykam do nauki :-/

Posted

Wczoraj poszło mi całkiem dobrze. Zdałam na dobrą ocenę przedmiot z którym miałam w zeszłym semestrze najwięcej problemów. Dzisiaj za to czeka mnie egzamin z rozrodu. Przyznam szczerze, że jestem niezbyt przygotowana....

Dzisiejsze fotki ze spacerku:

Pozdrawiamy!