tonacja Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Powiem tyle: nie będzie to ani kot ani pies ;) a reszty się dowiecie, jak maluch już do mnie trafi :D Quote
Shel Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='tonacja']Powiem tyle: nie będzie to ani kot ani pies ;) a reszty się dowiecie, jak maluch już do mnie trafi :D[/QUOTE] Czyli jakiś gryzoń ? :P Quote
tonacja Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 taaajemniiiicaaaa ;) nie ma zgadywania, będą zdjęcia już za niedługi czas :D Quote
Bartiśkowa_ Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [URL]http://i43.tinypic.com/1z1qqur.jpg[/URL] jaki słodziak :loveu: Tio czekam niecierpliwie na zdjecia nowego domownika :cool3: Quote
NATKA Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Ringo tu wygląda jakby nie mógł się doczekać nowego towarzysza ;)a ja się nie mogę doczekać fotek tego zwierzaczka :p [URL]http://i41.tinypic.com/zl6o8p.jpg[/URL] Quote
kajkoowa Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 A ja stawiam na królika :) A zamieszka za niedługo czyli jeszcze w maju? :) czekam na nowe zdjęcia :) Quote
Izuuus Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [url]http://i44.tinypic.com/fuvnz8.jpg[/url] cudowny jest, tyle powiem :loveu: Quote
tonacja Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [quote name='Kaja10014']A ja stawiam na królika :) A zamieszka za niedługo czyli jeszcze w maju? :) czekam na nowe zdjęcia :)[/QUOTE] Nowy domownik zamieszka z nami na 100% w maju (myślę, że jak wszystko dobrze pójdzie to może nawet w przyszłym tygodniu?), jeszcze nie wiem dokładnie bo jest to uzależnione od kilku czynników ;) Quote
NATKA Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Ale nas nakręcasz o Ty niedobra :mad: CIEKAWOŚĆ ROOOŚNIE ;) Quote
tonacja Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 A czemu miałabym tam być? ;) W sobotę i niedzielę mam szkołę... więc będę w Katowicach. Quote
Shel Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='tonacja']A czemu miałabym tam być? ;) W sobotę i niedzielę mam szkołę... więc będę w Katowicach.[/QUOTE] Pytam się, przecież czasem jeździsz na wystawy. Quote
tonacja Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Oj...to ja nawet nie wiedziałam, że będzie tam wystawa :( No niestety. Tak jak mówiłam - szkoła. Trzy egzaminy + prace kontrolne. Nawet gdybym chciała nie mogę ich opuścić. Muszę sprawdzić kiedy będą jeszcze jakieś wystawy w okolicy... może akurat trafi na jakiś dzień, w którym nie będę miała szkoły. Quote
Shel Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='tonacja']Oj...to ja nawet nie wiedziałam, że będzie tam wystawa :( No niestety. Tak jak mówiłam - szkoła. Trzy egzaminy + prace kontrolne. Nawet gdybym chciała nie mogę ich opuścić. Muszę sprawdzić kiedy będą jeszcze jakieś wystawy w okolicy... może akurat trafi na jakiś dzień, w którym nie będę miała szkoły.[/QUOTE] Szkoda :( Ja kombinuję jak jechać ;) 12.09 - Chorzów. Tam będę na 100%, dzień moich urodzin :] Quote
tonacja Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Sunshine, dziękuję :* Shel, o... myślę, że we wrześniu bez problemu dam radę pojechać :) nawet jak będę miała w ten dzień zajęcia :D w zeszłym roku byłam też w Zabrzu i pewnie w tym też się tam wybiorę. Quote
Shel Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='tonacja']Sunshine, dziękuję :* Shel, o... myślę, że we wrześniu bez problemu dam radę pojechać :) nawet jak będę miała w ten dzień zajęcia :D w zeszłym roku byłam też w Zabrzu i pewnie w tym też się tam wybiorę. Teraz mówię o Chorzowie. Ale w Zabrzu też pewnie będę :lol:. Quote
tonacja Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Świetnie by było, Shel :) Witamy, witamy... i o pogodę pytamy. Strasznie jest za oknem, człowiem może się załamać, mając dodatkowo na uwadze, że egzaminy zbliżają się wielkimi krokami ;| Dodajemy kilka zdjęć, żebyście nie zapomnieli jak Ringulec wygląda: No a teraz zmykam do nauki :-/ Quote
Nikita89 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Ładne fotki Ringulca jak zawsze :) A nauką się nie martw, uda się wszystko na pewno :) Quote
tonacja Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Wczoraj poszło mi całkiem dobrze. Zdałam na dobrą ocenę przedmiot z którym miałam w zeszłym semestrze najwięcej problemów. Dzisiaj za to czeka mnie egzamin z rozrodu. Przyznam szczerze, że jestem niezbyt przygotowana.... Dzisiejsze fotki ze spacerku: Pozdrawiamy! Quote
Recommended Posts