Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej, ja tutaj po raz pierwszy, ale nie ostatni - merlaki są przepiękne :loveu:

Może znasz kogoś, kto chciałby zaadoptować psiaczka podobnego do Ringo? Tutaj sobie można go obejrzeć: KLIK ;)

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Muszę przyznać, że dawno nas tutaj nie było ;)

A szkoda, bo Ringo przepięknie wyrósł! Cudowym merlaczek się z niego zrobił :loveu:
Więcej zdjęć!

Posted

Witamy :)

Trochę się pochorowałam i nie mam jak wyjść na spacer. Może w niedzielę będę czuła się lepiej, podobno weekend ma być w miarę słoneczny :)

Posted

Dziękować :wink:
Ringo na komendę "szukaj pana" zagląda wszędzie, sprawdza: parapet, komodę, łazienkę, szafę oraz przekopuje całą pościel w łóżku :mdrmed:

Posted

witam po raz pierwszy:)
Ringo jest przecudny i muszę także powtórzyć stwierdzenie zapewne wszystkich- przepiękne ma to umaszczenie:)
będę do Was zaglądać.

Posted

U nas wszystko ok. Niestety przez ostatni czas nie mialam nawet czasu, żeby wyjść na wyprawę z psem...a teraz kiedy mam wolny dzień pada deszcz :shake: jestem załamana. Ale jak widać Ringo znalazł sobie zajęcie - siedzi na balkonie, a raczej stoi, i obserwuje padający deszcz:

Trochę się zmartwiłam, że się przeziębi, więc owinęłam go swoim szaliczkiem :diabloti:

Jutro podobno ma być lepsza pogoda, ale patrząc przez okno szczerze w to wątpię :placz:
Zapraszamy na naszego BLOGA gdzie zamieściłam zdjęcie lecznicowego kotka ;)

Posted

Zdjęcia na blogu masz cudowne! pies obłędny żywe srebro :D gdyby brakowało Ci modeli my chętnie po pozujemy hihi (to tak btw. któregoś wpisu pod zdjęciem na blogu =P), przy okazji zaczerpnęła bym trochę wiedzy fotograficznej.... :D Ja mam D60...od czegoś trzeba zacząć a, i pieniądze też by się chyba przydały :D :D Zapraszamy do naszej galerii hasiorowo kundelkowo kociej, a moje foto wypociny można sobie podejrzeć na www.nuguns666.digart.pl :)
Teraz nam się sezon skończył...i mamy więcej czasu na inne rozrywki :D

A tak przy okazji, dogtrekking to genialna sprawa dla każdego posiadacza czworonoga...zachęcam...świetna sprawa...na tej imprezie startują posiadacze westów beaglów hasiorów belgów no chyba wszystkie psy rasowe i kundelki :D

Posted

Wiesz... my też byliśmy na spacerku takim prawie godzinnym, ale to nie to samo co całodniowa wyprawa nad stawy :) niestety obecnie nie mam czegoś takiego jak kurtka przeciwdeszczowa, a bieganie za psem z parasolką to głupia sprawa. Teraz przestało padać, więc może się jednak wybiorę na spacer ;)

Baski_Kropka, dziękuję za uznanie :) masz bardzo fajną galerię! I przy okazji chętnie się wybiorę na jakiś spacerek z psami :)