Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam zdjęciaaaa :D
Wrzucę dziś wieczorem, bo zaraz uciekam do lecznicy.

Lapeno, jeszcze nie ćwiczymy, ciągle szlifuję z nim komendy i posłuszeństwo, ale chcielibyśmy zacząć agility albo frisbee. Bardziej się zastanawiam nad wariantem pierwszym, jednak najbliższy tor aglility jest ponoć na jakimś zadupiu w Katowicach i muszę się dokładnie dowiedzieć co jak i gdzie. No i chciałabym wcześniej go wykastrować.

Posted

[quote name='tonacja']Mam zdjęciaaaa :D
jednak najbliższy tor aglility jest ponoć na jakimś zadupiu w Katowicach i muszę się dokładnie dowiedzieć co jak i gdzie. No i chciałabym wcześniej go wykastrować.[/QUOTE]
Czekamy na fotki :)
My do najbliższego klubu mamy co najmniej godzinę drogi, dlatego ćwiczymy sami :)

Posted

Witamy sie!:multi:
mY TU PIERWSZY RAZ ALE NA PEWNO NIE OSTATNI..piękny pies:loveu: co to za rasa owcz.australijski? bojuz sama nie wiem haha:cool3:
Mizianko dla niego..:loveu::loveu:
i zapraszam do nas!;)

Posted

Ringo to taki kundelek w typie collaka.
Myślę, że rzeczywiście nadawałby się do agility, co do frisbee to sama nie wiem, jakoś nie do końca mu pasuje...

Posted

Dziękujemy za miłe słowa :loveu:
Zdjęcia robię staruszkiem Nikonem D70s + obiektywem nikkor 70-210 (również ma swoje lata ;)). A potem jeszcze trochę malowania w programie do obróbki plików raw, żeby było ładnie ;)

Kolejne zdjęcia Ringulca i jego kolegi Yorkusia - ciężko było za nimi nadążyć!

Posted

http://i39.tinypic.com/5zl25w.jpg hehe jaki napuszony jak na tapirze :D

Śliczne zdjęcia, jak tak patrzę na nie to widzę że nie trzeba mieć super wypasionej lustrzanki, wystarczą te starsze modele i już jest heca ;) Bardzo mi się to wszystko podoba :D

Teraz ładna pogoda się robi powoli to liczę cichutko że tych fotek będzie dużo ;)

Posted

Oj oj... coś marnie mi idzie forumowanie :p wieczny brak czasu, a teraz jeszcze w dodatku kupa nauki.
Parę portrecików Ringulcowych, jak tylko pogoda bardziej dopisze, to wybierzemy się na spacerek ;)

Dzisiaj w lecznicy urodziło się 6 malutkich, prążkowanych kotków :loveu: może ktoś ma ochotę zaadoptować? Za parę tygodni byłyby do odbioru :diabloti: