Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pomyślałam, że wstawię tutaj do galerii zdjęcie mojej kochanej suni. Brakuje mi jej, to ona zaszczepiła we mnie prawdziwą miłość do psów. I wiem, że gdyby nie ona, to Ringo także nie znalazł by się u mnie. Nigdy jej nie zapomnę :-(

• Ostatnio ciągle o niej myślę. O wszystkich swoich błędach jakie popełniłam w opiece nad nią. Jest mi tak przykro... :-(:-(:-(

• Replies 774
    • Created
    • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

as_kate napisał(a):
    Witamy się :hand:
    O rajciu, jaki on słodki!! :loveu: podobają mi sie aussiki, a głównie właśnie blue merle :loveu:

ale to nie jest aussik:eviltong:

piekna sunia:loveu:

Odeszla ze starosci?

Posted

[quote name='tonacja']Właśnie wróciliśmy ze spacerku... i co? Ja muszę się uczyć a młody:

http://i36.tinypic.com/2ezskqs.jpg

a młody będzie się relaksować ze swoim przyjacielem - lwem :D
    Czasami to chciałabym być psem ;)

Wczoraj w domu przegrzebałam całą swoją biblioteczkę i znalazłam kilka ciekawych książek... między innymi starą książkę o szkoleniu psów. Może się przydać ;)

Młody jest pięknie umaszczony, z jakiej hodowli??:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Marta_Ares']ale to nie jest aussik:eviltong:

piekna sunia:loveu:

Odeszla ze starosci?

Niestety nie... Miała prawie 9 lat, praktycznie całe życie chorowała, ale w ostateczności wysiadły jej nerki. W ciągu trzech dni od zaobserwowania opuchlizny na tylnych łapach jej stan diametralnie się pogorszył...była pod kroplówkami w klinice, potem wypuścili ją do domu, prawie całą noc umierała w agonii, bo żaden weterynarz nie chciał przyjechać jej uspać :-(:-(:-( nikomu nie życzę oglądania takiej śmierci swojego ukochanego zwierzaka.

Posted

Współczuje bólu po suni mam taka samo sytuacje tyle że moja maleńka miała 16 lat:-( tak bardzo za nią tęsknię.

To ona. Moja Nukusia.
    16.10 minie 5 miesięcy bez mojego skarba.

A Mały pełen relax:diabloti: Całkiem jak Shira po spacerku co ich tam że wymęczyli pańcie do granic możliwości a pańcia musi się uczyć :evil_lol:

Posted

[quote name='asiunia']Kumpel Poczwara ma galerie:loveu::loveu:Zdjęć tylko zdecydowanie za mało:mad:

Zdjęć mało, ale się rozkręcimy :eviltong: nie wymagajcie zbyt wiele!

potwór w koniczynie :loveu:

sunshine, przykro mi

• ... to straszne, że pieski tak szybko od nas odchodzą :-(

• Posted

[quote name='Rinuś']Ringo jest cudny :loveu: rasowy ?:cool3:

Tylko w typie ;)

No, muszę przyznać, że już wiele lat temu zakochałam się w merlakach wszelkich kształtów (choć moją największą miłością są collaki). Jak je widzę, to nie mogę oczu oderwać :loveu: każdy jest wyjątkowy i niepowtarzalny.

[quote name='as_kate']i owszem ^^
    http://i33.tinypic.com/180k87.jpg Pan Wiosna

Rzeczywiście wygląda wiosennie... o robione może tydzień temu :eviltong:

Posted

Dzisiaj Ringulec trochę na mnie nakrzyczał, bo za późno wstałam a jemu bardzo spieszyło się na spacerek... :roll: ale jakoś mi to wybaczył po śniadanku :cool3:

Ubolewam nad tym, że cały ten tydzień mam taki zawalony. Choroba, szkoła, wyjazd do Bielska... mój biedaczek będzie musiał poczekać do przyszłego tygodnia na jakiś dłuuuższy spacer :placz: i wtedy popstrykamy trochę nowych zdjęć :evil_lol:

"muszę wykopać skarb...muszę! wtedy pańcia kupi mi góóóórę kości"

Posted

Witamy się u pięknisia :loveu:
    Może i nie aussie ( rasa na którą 'cierpię':cool1: s mieć jej nie mogę) ale merlaczek i to jeszcze taki piękny :loveu: