NATKA Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='tonacja'] NATKA, owszem wyszło.. i oby tak zostało :loveu: ale boję się, że niestety ten stan nie potrwa długo :shake: Słoneczko dzisiaj dłuuugo poświeciło :loveu: Quote
Daja_ Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 NATKA napisał(a):Słoneczko dzisiaj dłuuugo poświeciło :loveu: My korzystali z ranka... Atos też.. idealna pora... na wskoczenie do Przemszy ! :angryy: Za to jutro jak będzie taka pogoda - to Karolina Sorry,ja się do biblioteki nie wybieram :evil_lol: mam lepsze zajęcia np - drygowanie trybu manualnego,SZKOŁA POCZEKA xDDD Quote
NATKA Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 To sobie piesa wybrał czas na kąpiel :evil_lol: Quote
tonacja Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Daja_ napisał(a):My korzystali z ranka... Atos też.. idealna pora... na wskoczenie do Przemszy ! :angryy: Za to jutro jak będzie taka pogoda - to Karolina Sorry,ja się do biblioteki nie wybieram :evil_lol: mam lepsze zajęcia np - drygowanie trybu manualnego,SZKOŁA POCZEKA xDDD No niestety pogoda nie dopisuje :P Ale jeżeli mam być szczera to i tak nie chce mi się iść do biblioteki :eviltong: Ale my jesteśmy okropne! Zamiast się uczyć to się tylko od tej nauki wykręcamy :evil_lol: Quote
sunshine Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 tonacja napisał(a):No niestety pogoda nie dopisuje :P Ale jeżeli mam być szczera to i tak nie chce mi się iść do biblioteki :eviltong: Ale my jesteśmy okropne! Zamiast się uczyć to się tylko od tej nauki wykręcamy :evil_lol: skądś to znam :diabloti:. Siadasz "do lekcji" ... ale pies tak ładnie patrzy wiec idziesz na spacer :evil_lol: wracasz "do lekcji" ale przy okazji sprawdzasz co na dogo... odpisujesz wkręcasz się... "wracasz do lekcji" i idziesz zrobić sobie herbatę robi się wieczór wychodzisz z psem i szybko robisz lekcje :evil_lol:... z przerwami na dogo :cool1: Quote
Daja_ Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Nie nie, u mnie jest tak Rano wstaje (koło 10) JAK TERAZ xD i wchodze na dgm,dochodze do wniosku ze musze coś zjeść Jem,dochodze po 30 minutach do wniosku(koło 11) że trzeba wyjść z psami:diabloti: (o ja zła nie dobra):diabloti: wracam koło 12-stej wchodzę do domu,patrze co w lodówce żeby zjeść przed obiadem coś dobrego,i dochodze do wniosku że nie mam żadnej kofeiny,więc ide na zakupy po coś słodkiego i coca cole. Wracam koło 12.30 i siadam na kompa aby sprawdzić wszystko co moje..poczty itp,dac coś na photobloga i tak mija mi czas do około 14-stej. potem jem obiad,i około 15-stej wychodze w teren z TZ-tem i z psami,a potem ide do TZP-ta po około 1,5 godzinny spacerze około 21 jestem spowrotem w domu biore psy na spacer wracam,i dochodzę do wniosku - ŻE MIAŁAM SIĘ UCZYĆ ALE JESTEM ZMĘCZONA xD tak wygląda normalny dzień w życiu Daji :evil_lol: Quote
NATKA Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Cześć Buuuu słońce znowu ktoś zapierniczył i deszczem poszczuł :placz::placz::placz: Quote
Cavy Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Witamy, co u Was? ;) Fotki, fotki. :cool3: :evil_lol: Quote
sunshine Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 co tutaj tak cicho? Tez masz remont ? :diabloti: Dawać mi tu fotki gargulca :cool1: Quote
Marchewkowy Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Daja_ napisał(a):TONACJA SIĘ "óCZY":diabloti: czego? :diabloti: Quote
tonacja Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Daja_ napisał(a):a takie tam o piskletach :evil_lol::lol: :diabloti: i co wyszło z tego óczenia? :evil_lol: Niestety fotek braaak. Może jutro o ile pogoda dopisze coś ustrzelę :cool3: Idę Was poodwiedzać, bo chamem skończonym jestem :eviltong: tak olać wszystkich :p Daja... przypadkiem nie próbuj wstawiać tutaj tych rysunków wariatko, bo mnie skompromitujesz! xD Quote
Marchewkowy Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 tonacja napisał(a)::diabloti: i co wyszło z tego óczenia? :evil_lol: Niestety fotek braaak. Może jutro o ile pogoda dopisze coś ustrzelę :cool3: Idę Was poodwiedzać, bo chamem skończonym jestem :eviltong: tak olać wszystkich :p Daja... przypadkiem nie próbuj wstawiać tutaj tych rysunków wariatko, bo mnie skompromitujesz! xD ooooooooooo ja chcę zobaczyć te rysunki :evil_lol: Quote
Daja_ Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 jak możesz być taka nie czuła... :-( i chować talent :diabloti: Quote
tonacja Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Daja_ napisał(a):jak możesz być taka nie czuła... :-( i chować talent :diabloti: Super talent... wow :p Tylko szkoda, że w taki sposób wykorzystywany xD Quote
sunshine Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 tak tak uczy... dobra ściema nie jest zła :evil_lol: pokażta te rysunki :diabloti: Quote
tonacja Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Nie mam ich :eviltong: Poza tym...one nadają się do pokazywania po 22:00 :diabloti: Quote
Recommended Posts