Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tonacja']
NATKA, owszem wyszło.. i oby tak zostało :loveu: ale boję się, że niestety ten stan nie potrwa długo :shake:

Słoneczko dzisiaj dłuuugo poświeciło :loveu:

Posted

NATKA napisał(a):
Słoneczko dzisiaj dłuuugo poświeciło :loveu:

My korzystali z ranka...

Atos też.. idealna pora... na wskoczenie do Przemszy ! :angryy:

Za to jutro jak będzie taka pogoda - to Karolina Sorry,ja się do biblioteki nie wybieram :evil_lol:
mam lepsze zajęcia np - drygowanie trybu manualnego,SZKOŁA POCZEKA xDDD

Posted

Daja_ napisał(a):
My korzystali z ranka...

Atos też.. idealna pora... na wskoczenie do Przemszy ! :angryy:

Za to jutro jak będzie taka pogoda - to Karolina Sorry,ja się do biblioteki nie wybieram :evil_lol:
mam lepsze zajęcia np - drygowanie trybu manualnego,SZKOŁA POCZEKA xDDD

No niestety pogoda nie dopisuje :P
Ale jeżeli mam być szczera to i tak nie chce mi się iść do biblioteki :eviltong:
Ale my jesteśmy okropne! Zamiast się uczyć to się tylko od tej nauki wykręcamy :evil_lol:

Posted

tonacja napisał(a):
No niestety pogoda nie dopisuje :P
Ale jeżeli mam być szczera to i tak nie chce mi się iść do biblioteki :eviltong:
Ale my jesteśmy okropne! Zamiast się uczyć to się tylko od tej nauki wykręcamy :evil_lol:

skądś to znam :diabloti:.
Siadasz "do lekcji" ... ale pies tak ładnie patrzy wiec idziesz na spacer :evil_lol:
wracasz "do lekcji" ale przy okazji sprawdzasz co na dogo... odpisujesz wkręcasz się... "wracasz do lekcji" i idziesz zrobić sobie herbatę robi się wieczór wychodzisz z psem i szybko robisz lekcje :evil_lol:... z przerwami na dogo :cool1:

Posted

Nie nie, u mnie jest tak

Rano wstaje (koło 10) JAK TERAZ xD i wchodze na dgm,dochodze do wniosku ze musze coś zjeść

Jem,dochodze po 30 minutach do wniosku(koło 11) że trzeba wyjść z psami:diabloti: (o ja zła nie dobra):diabloti:

wracam koło 12-stej

wchodzę do domu,patrze co w lodówce żeby zjeść przed obiadem coś dobrego,i dochodze do wniosku że nie mam żadnej kofeiny,więc ide na zakupy po coś słodkiego i coca cole.
Wracam koło 12.30 i siadam na kompa aby sprawdzić wszystko co moje..poczty itp,dac coś na photobloga i tak mija mi czas do około 14-stej.

potem jem obiad,i około 15-stej wychodze w teren z TZ-tem i z psami,a potem ide do TZP-ta po około 1,5 godzinny spacerze
około 21 jestem spowrotem w domu biore psy na spacer wracam,i dochodzę do wniosku - ŻE MIAŁAM SIĘ UCZYĆ ALE JESTEM ZMĘCZONA xD

tak wygląda normalny dzień w życiu Daji :evil_lol:

Posted

Daja_ napisał(a):
a takie tam o piskletach :evil_lol::lol:

:diabloti: i co wyszło z tego óczenia? :evil_lol:
Niestety fotek braaak. Może jutro o ile pogoda dopisze coś ustrzelę :cool3:

Idę Was poodwiedzać, bo chamem skończonym jestem :eviltong: tak olać wszystkich :p

Daja... przypadkiem nie próbuj wstawiać tutaj tych rysunków wariatko, bo mnie skompromitujesz! xD

Posted

tonacja napisał(a):
:diabloti: i co wyszło z tego óczenia? :evil_lol:
Niestety fotek braaak. Może jutro o ile pogoda dopisze coś ustrzelę :cool3:

Idę Was poodwiedzać, bo chamem skończonym jestem :eviltong: tak olać wszystkich :p

Daja... przypadkiem nie próbuj wstawiać tutaj tych rysunków wariatko, bo mnie skompromitujesz! xD

ooooooooooo
ja chcę zobaczyć te rysunki :evil_lol:

Posted

Daja_ napisał(a):
jak możesz być taka nie czuła... :-(

i chować talent :diabloti:

Super talent... wow :p
Tylko szkoda, że w taki sposób wykorzystywany xD