Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tonacja napisał(a):
Czasami sama się sobie dziwię... ale podobają mi się zdjęcia ze starych szkieł, no i może dzięki temu nabiorę trochę wprawy w fotografii :roll: inna sprawa, że dzięki temu mam fajne portretowe szkło w śmiesznej cenie. Może na święta uda się wyprosić jeszcze na prezent nikorra 55-200 VR i już w ogóle będę happy :evil_lol:

Ringo poczuł się zawstydzony... Dlaczego wszyscy się śmieją z jego ubranka? :eviltong:

a ile płaciłaś za szło + za przejściówke nikonowską?

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

320 zł za obiektyw plus 125 zł za przejściówkę z soczewką... ponoć Sonnara można też wyjustować i dodać przejściówkę bez soczewki, ale mnie się nie chciało kombinować.

Posted

[quote name='sunshine']http://i35.tinypic.com/skvl76.jpg
On taki jakiś potężniejszy? :hmmmm: Albo futerko zimowe dostał :grins:

Sierść rośnie mu coraz dłuższa, a przy tym też gęstnieje... dlatego taki puchaty się wydaje :roll:

[quote name='Chantell']a gdzie foty psychola? :mad:
[quote name='HuSkYy-Paulina-94']nom wlasnie ??:mad::mad::mad:
jest nas wiele .... wiec jak nie dasz fot to.......... zobaczysz

Jejku jejku... już wstawiam :-o

Z dzisiejszego mglistego porank... ale zawsze coś.

Wczoraj na wystawie w Zabrzu było super. Już dawno nie widziałam tylu psów w jednym miejscu... i wszystkie takie piękne :loveu:

Przydałoby się wybrać na jakiś spacer... ale pogoda jest jaka jest, a pouczyć to też by się przydało. W każdym razie w piątek ma przyjechać do mnie koleżanka, więc o ile pogoda dopisze, porobimy jakieś fajne zdjęcia spacerowe ;)

Posted

[quote name='Shel']Nie gadaj, że w Zabrzu byłaś! Dobrze,że jednak nie pojechałam, bo bym żałowała, że nie wiem że Ty byłaś :evil_lol:

Pewnie i tak byśmy się spotkały, bo dość długo sterczałam z Dają przy ringu collaków :eviltong:
Gorzej z tym, że pewnie byśmy się nie poznały :evil_lol:

NATKA, owszem wyszło.. i oby tak zostało :loveu: ale boję się, że niestety ten stan nie potrwa długo :shake:

Posted

Daja_ napisał(a):
doberek :) jak referat ?;)

Nie pytaj :shake: została mi jeszcze limfa i tabele porównawcze... ale do tego to już potrzebuję książek... poza tym nie mam mobilizacji do pracy...teoretycznie siedzę nad tym od południa, ale praktycznie co chwilę robię sobie przerwy :eviltong: