Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tonacja napisał(a):
Mieszkam na jedenastym piętrze :diabloti: widoki fajne, latem to gwiazdki na niebie można oglądać, ale są i minusy mieszkania na ostatnim piętrze :eviltong: na przykład przeciekający dach!

Dzień Doberek ;)

Ja też na ostatnim mieszkam :eviltong: ale u mnie generalnego remonta dachu walneli i mam spokój :p

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiunia napisał(a):
To zrób jak ja:eviltong:rozkręć kaloryfery na maksa,ubierz ciepłe paputki i pij gorącą czekolade patrząc przez okno jak ludzie mokną i marzną zmierzajac do pracy sesesese:evil_lol:

A potem płać kolosalne rachunki za ciepło :diabloti:

Posted

Daja_ napisał(a):
A potem płać kolosalne rachunki za ciepło :diabloti:

Stawke za ogrzewanie mamy stałą-niezależnie od zużycia:eviltong:Ma to swoje plusy-jak np.mozliwość rozkręcenia na maxa,jak i minusy-opłacanie w lipcu stawki za CO:roll:

Posted

Ja tez mieszkam na samej górze :evil_lol: co prawda tylko 4 piętro... ale bez windy :placz:
Asia ładnie tak nabijać się z ludzi??:mad:

A co do Ringulca toż to york tez nie jest:evil_lol: ( chociaż york mojego kuzyna niczego się nie bał"wielki pies w małym ciele" :cool3:)

Posted

Witajta ludziska :cool3:

Wczoraj wieczorem robiłam reinstalację Windowsa, bo normalnie już mnie szlag trafiał z tym komputerem :angryy: normalnie wysiliłam się i odpisałam tutaj na Wasze komentarze a tu bęc i zwiesił mi się komputer... wybaczcie ale nie będę pisać tego drugi raz :diabloti:
Podczas instalacji oprogramowania z nudów popstrykałam kilka fotek (bez wartości artystycznej :eviltong:)

Na wszystkich zdjęciach Ringo wystąpił w kreacji nr 398 z nowej kolekcji jesienno-zimowej domu mody La RóŻ. Dziękujemy firmie za udostępnienie tego dzieła sztuki.

Posted

Na wszystkich zdjęciach Ringo wystąpił w kreacji nr 398 z nowej kolekcji jesienno-zimowej domu mody La RóŻ. Dziękujemy firmie za udostępnienie tego dzieła sztuki.

Piękne! Zamawiam! :cool3: Jako że pierwsza dostane zniżke/gratisa? :evil_lol:

Posted

[quote name='sunshine']http://i33.tinypic.com/1zejsc5.jpg
ale wiejska baba i biedactwo ta minke zrobił "co tymi pańcia robisz?!"

[quote name='Shel']Nie zakładaj mu już tego... To go postarza!

[quote name='Kora-']Na ostatnich wyszedł jak wiejska babunia

Same jesteście wiejskie babki :angryy: w ogóle się na modzie nie znacie! :evil_lol:

[quote name='karola&gacek']Piękne! Zamawiam! Jako że pierwsza dostane zniżke/gratisa?

Owszem dla pierwszych 5 osób do zamówienia dodajemy gratis w postacie jednej pchły ogonowej :diabloti:

Kilka zdjęć ze starej cyfrówy, która mi się rozładowała po 5 minutach xD:

I sprzed chwili :diabloti: (uczymy się robić zdjęcia "nowym" obiektywem):

Posted

Nikon D40 + obiektyw MC Sonnar 3,5/135... jako że to manualna stałka ze starych aparatów, to nie działa mi teraz w aparacie światłomierz i ciężko mi nastawiać czas naświetlenia :eviltong: ale dajemy radę :cool3:

Posted

tonacja napisał(a):
Nikon D40 + obiektyw MC Sonnar 3,5/135... jako że to manualna stałka ze starych aparatów, to nie działa mi teraz w aparacie światłomierz i ciężko mi nastawiać czas naświetlenia :eviltong: ale dajemy radę :cool3:

Oj dzielna jesteś, mnie się nigdy nie chce bawić analogowymi obiektywami :lol: inna sprawa że takowych nie mam.
Wszyscy wyżej mają racje, on w tym czymś na serio wyglądał jak jakaś babcia :eviltong:

Posted

Marchewkowy napisał(a):
Oj dzielna jesteś, mnie się nigdy nie chce bawić analogowymi obiektywami :lol: inna sprawa że takowych nie mam.
Wszyscy wyżej mają racje, on w tym czymś na serio wyglądał jak jakaś babcia :eviltong:

Czasami sama się sobie dziwię... ale podobają mi się zdjęcia ze starych szkieł, no i może dzięki temu nabiorę trochę wprawy w fotografii :roll: inna sprawa, że dzięki temu mam fajne portretowe szkło w śmiesznej cenie. Może na święta uda się wyprosić jeszcze na prezent nikorra 55-200 VR i już w ogóle będę happy :evil_lol:

Ringo poczuł się zawstydzony... Dlaczego wszyscy się śmieją z jego ubranka? :eviltong:

Posted

tonacja napisał(a):

Ringo poczuł się zawstydzony... Dlaczego wszyscy się śmieją z jego ubranka? :eviltong:

To właścicielka powinna się wstydzić, że tak psa zniesławiła babciną chusią na forum :diabloti: