Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No trudno żeby nie skoro mieszkamy w jednym mieści xD
Ale nie możesz zaprzeczyć, że nie pada wcale :cool3:

Dobra...ja idę zakuwać, przygotować materiały do referatu z Anatomii... bo normalnie jestem leniem skończonym

Posted

Witamy. :razz:
Chyba nie tylko owczarki lubią smrodek. :evil_lol:
Mój to jak na spacerze coś śmierdzącego znajdzie, to od razu musi się w tym wytarzać, a potem kąpiel w domu, bo tak śmierdzi od niego, że nie idzie wytrzymać. :shake:

Posted

Kochana,Sosnowiec dzieli sie na różne strefy klimatyczne:evil_lol:Wielokrotnie było tak że u mnie na Pogoni nie spadła ani jedna kropelka,a ja wracając od teściów ze Środuli mogłam wykręcać ubrania z wody:shake:

Posted

Ja naszczęście mieszkam w najcieplejszej części Polski i nie widziałam ani jednego płatka śniegu :eviltong: Ale za to pada.
Ale coraz szybciej ten śnieg przychodzi :razz: Myślałam że dwa lata temu przyszedł baardzo szybko (listopad), a tu takie coś :mad: To za pare lat ja we wrześniu będę musiała chodzić do szkoły w zimowej kurtce i rękawiczkach.

http://i37.tinypic.com/2py23qq.jpg
To rzeczywiscie mały psychopata z niego :evil_lol: Mój to potrafi mi pod kołdrą pierdnąć i to później wdycha z dumą jakiego to bąko-smorda puścił :mad:

Posted

[quote name='Rusty_']Jaki śliczny pies!
Kocham jego umaszczenie!

PS: Bardzo ładny banner. Czy mogłabym wiedzieć, kto robił?

Banerek robiła Shel ;)

[quote name='Bartiśkowa_']http://i37.tinypic.com/2py23qq.jpg świetny jest
może kiedyś w weekend was tam napadniemy w Sosnowcu (czyt. jakis spacerek zimowy) bo mamy niedaleko a Ringuś jest taki cudny że muszę go poznać

Nie ma sprawy... choć patrząc na Ringa po dzisiejszym drugim spacerze dochodzę do wniosku, że jeszcze nie jest pełnowartościowym wojownikiem Jedi xD
Zmarzły mu łapki i cały czas kichał... a jak wrócił do domku to przyszedł do mnie z głupią minką i nie wiedziałam co ode mnie chce :D wysuszyłam mu łapki i pozwoliłam mu położyć się na łóżeczku:

A teraz siedzi obok mnie i gapi się przez okno...wygląda śmiesznie :D

Normalnie zamieć śnieżna :-o

Posted

asiunia napisał(a):
Paco śniegiem jest zachwycony!Można go jeść,można się w nim tarzać,kopać,biegać...full wypas:eviltong:

No to Ringo tak samo :diabloti: tyle, że tak po pół godziny już nie jest tak fajnie i mój przerośnięty jorkuś chce na rączki do pani :eviltong::evil_lol: ciekawe jak razem bawiliby się w śniegu :cool3:

Posted

tonacja napisał(a):
No to Ringo tak samo :diabloti: ciekawe jak razem bawiliby się w śniegu :cool3:

Jak przestanie padać deszcz,a zacznie sam śnieg to możemy się umówić w sieleckim parku i spróbować:p

Posted

Ja też chcę taki śnieg u nas!! :placz:
Mojej bestyjce nawet dzisiejszy grad i wichura nie przeszkadzały :evil_lol:. Ważne że można biegać, psocić i unorać pańcie :mad:

Posted

Mądry Ringo co se będzie łapy moczył w jakiejś ciaparusze. I mu się nie dziw, mój ma futro nie od parady a i tak w taką niewiadomo jaką dziwniastą pogode zbytnio ochoty na spacery nie ma - szybko ucieka do domu :evil_lol:

http://i36.tinypic.com/287jk29.jpg
Prawie jakbym swojego futrzaka widziała - tylko Ares to taki bezkocykowy wylegiwacz łóżkowy ;)

http://i35.tinypic.com/23ivtcy.jpg
Jakież znajome widoki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
a swoją drogą, to na którym piętrze mieszkasz, bo do nieba to chyba od Ciebie nie za daleko ;):evil_lol:

Posted

[quote name='NATKA']
http://i35.tinypic.com/23ivtcy.jpg
Jakież znajome widoki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
a swoją drogą, to na którym piętrze mieszkasz, bo do nieba to chyba od Ciebie nie za daleko ;):evil_lol:

Mieszkam na jedenastym piętrze :diabloti: widoki fajne, latem to gwiazdki na niebie można oglądać, ale są i minusy mieszkania na ostatnim piętrze :eviltong: na przykład przeciekający dach!

[quote name='asiunia']Jak przestanie padać deszcz,a zacznie sam śnieg to możemy się umówić w sieleckim parku i spróbować

Nie ma sprawy ;)

[quote name='sunshine']Ja też chcę taki śnieg u nas!!
Mojej bestyjce nawet dzisiejszy grad i wichura nie przeszkadzały . Ważne że można biegać, psocić i unorać pańcie

Pozwolę sobie zauważyć, że Shira jest haszczakiem... więc z natury swojej lubi chłodek :diabloti:
A jak chcesz taki śnieg to musisz przyjechać do Sosnowca.. może zdążysz, bo topnieje w zastraszającym tępie :eviltong:

Ogarnęła mnie melancholia... normalnie weltschmerz.
Jak to pogoda potrafi wpływać na człowieka :eviltong:

Posted

tonacja napisał(a):

Ogarnęła mnie melancholia... normalnie weltschmerz.
Jak to pogoda potrafi wpływać na człowieka :eviltong:

To zrób jak ja:eviltong:rozkręć kaloryfery na maksa,ubierz ciepłe paputki i pij gorącą czekolade patrząc przez okno jak ludzie mokną i marzną zmierzajac do pracy sesesese:evil_lol: